Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gölde Tanışma

2 posters
YazarMesaj
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePaz Eyl. 05, 2010 9:47 pm

Etrafı dolaştım.Artık iyice kampa alışmıştım.Birçok kişiyle tanışıp,arkadaş olmuştum.Bulaşık temizleme görevimi de bitirmiştim.Atım Plüton'u ahırından alıp,kısa bir süreliğine beni göle götürmesini istemiştim.Uçarak Kano Gölü'ne geldik.Doğrusu çok güzel bir deneyimdi.

Kano Gölüne indiğimizde etrafta kimsecikler gözükmüyordu.Yanıma olta,ip,yem,kova ve biraz güneşlenmek için havlu gibi eşyalar almıştım.Ben yatmak yerine hareketliliği seviyordum ama olaki çok yorulursam diye güneşlenmeyi aklıma getirmiştim.

Oltaları hazırladım ve yemi de koydum.Suya attım.Balıkları öldürmeyecektim,yemeyecektim veya doğal ortamından
ayırmayacaktım.Sadece bilim amaçlı inceleyecektim ve sonra yine göle salacaktım.Doğrusu balıklarla çok ilgiliyimdir.İlginç ilgi alanlarım vardır.

Oltamla balık çıkarmaya çalışırken arkadan bir ses geldi.Dönüp,baktım.
http://www.platis.forummum.net
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 2:03 am

Kulübede oturmaktan sıkılmıştım.Dışarı çıkıp gezmeye başladım.Nereye gitsem diye düşünürken aklıma Kano Gölüne gitmek geldi,kim bilir belki orda yeni bir arkadaş edinirdim.

Kano Gölüne gittiğimde bir kızın balık tuttuğunu gördüm.Oltası,yemi,ipi herşeyi vardı.Yanına gittim.

"Merhaba ben Anna,burda oturmam sorun olmaz sanırım"dedim
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 2:43 am

Anna gülümsedi ve yanıma oturmak istedi.Ben de gülümseyip:
"Selam Anna!Ben Satellite,kısaca Sat diyebilirsin.Sen sanırım Afrodit Kızı'sın." dedim.Çünkü çok süslü ve de güzeldi.Makyajlıydı ama bu ona yakışıyordu.

"İstersen gel,beraber balık tutalım." dedim ve ona bir olta uzattım.

İlk atışta bir balık yakalamıştı.Bu kadar yetenekli olduğuna inanamıyordum.

"Vay Anna çok yeteneklisin?Bu işte de yeni misin?Sahi sen kampa yeni mi geldin?Seni daha önce hiç görmemiştim.Nasıl ve ne zaman melez olduğunu öğrendin?" dedim ve baktım.Galiba çok soru sormuştum ve onu biraz sıkmıştım ama tanışmak istiyordum.
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 3:01 am

Kızın ismi Satellite'idi kısaca Sat dememi istedi.Afrodit kızı olduğumu anlamıştı,zaten anlamamak mümkün değildi.Bana birlikte balık tutmayı önerdi bende kabul ettim,ilk atışıta bir balık tutmuştum ve sonra beni soru yağmuruna tuttu.Ama benim için sorun değildi hepsini tek tek yanıtlamaya hazırdım.

"Aslında babamla balık tutmaya giderdik o yüzden iyi balık tutarım.Kampa yeni geldim,melez olduğumu öğreneli 5 gün oldu.Babamın beni yeni kayıt ettirdiği okula giderken öğrendim melez olduğumu."dedim,bende onun buraya geliş macerasını ve kimin kızı olduğunu merak ediyordum.

"Eee sen anlat bakalım senin maceran nasıl başladı?Kimin kızısın?"dedim gülümsedi ve cevaplamaya başladı.

Satellite Morgan
Satellite Morgan

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimeC.tesi Eyl. 11, 2010 9:19 pm

Bana soru sorulmasından memnun olmuştum çünkü çok soru sorduğumu farkettim ama insanları tanımak istiyordum ve maceramı anlatmaya hazırdım.

"Ben de melez olduğumu öğreneli iki haftadan uzun oldu.Kampa atapte oldum gibi.Ben evde hasta olduğunu sandığım ablama bakarken bir safir gelip,benim melez olduğumu söyledi ve de kanıtlar sundu.Burası çok eğlencelidir." dedim.O da onaylıyorum gibi bakış fırlattı.Aklıma şahane bir fikir geldi ve ona sundum:

"Anna kano yarışına var mısın?"
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 5:28 am

"Anna kano yarışına var mısın?"demişti.Doğrusu bunu çok istiyordum ve hiç düşünmeden ;

"Evet,tabii ki varım"dedim.

"Tamam o zaman,başlayalım"dedi ve yarış başladı.

Çok eğleniyordum.Son anda yarışı Sat kazandı.Gerçekten bu işte iyiydi.

"Tebrikler Sat!"dedim.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 5:38 am

Bunu beklemiyordum.Kazanmıştım.Anna da çok centilmence tebrik etmişti.Gülümseyerek:

"Anna ben teşekkür ederim." dedim ve ben de gülümsedim.

Sonra da:

"Anna ne yapmak istersin?" diye sordum.Çünkü en iyi dostlarımdan birini edinmiştim.
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 5:41 am

"Aslında biraz oturup balık tutmaya devam etsek iyi olur,yordun beni kano yarışında"dedim ve gülümsedim,o da gülümsedi.Balık tutuyorduk.Sessizliği bozmak istedim.

""Eee Artemis kızı,neler yapıyosun başka?"dedim.Gülümsedi.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 5:52 am

Yine balık tutuyorduk.Bir onun uzmanlığı,bir benim uzmanlık alanım..

"Kulübemi temizliyorum,ormanda geziyorum,dolaşıyorum işte.Canavarlarla savaştım bir kez.Stell'le beraber.Drakonu hakladım.O da başka bir canavarı hakladı.O benden daha tecrübeli olduğu için bana öğretti.
Sen hiç canavarlarla dövüştün mü?İstersen dövüşebiliriz.Hatta şimdi burada!Zeus'tan iki drakon isteyebiliriz.Belki bize gönderir!" dedim heyecanla.
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 5:56 am

"Aslında Sat,şimdi savaşmasak iyi olur ama sen istersen savaşa biliriz.Tabii istersen.Ama benim için fark etmez,aslındaaa Tnrıça Athena kızabilir."dedim.

Aslında bende küçük bir dövüş isterdim ama yorulmuştum.Tabii Sat isterse Dragonşarla savaşırdım ama o isterse.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Gölde Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Gölde Tanışma   Gölde Tanışma Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 6:28 am

Madem ki yorulmuştu üstelemek istemedim.

"Yok farketmez.Ben zaten daha önce dövüştüm.İstediğin herhangi bir zamanda yapabiliriz." diyerek gülümsedim.

"Anna ben çok yoruldum." deyiverdim birden.İstemsiz olmuştu.Ama yüzüme bir gülümseme oturtarak durumu kurtarmaya çalıştım.

Ardından Anna da yorulduğunu söyledi ve beraber kulübelerimize kadar yürüdük.Kulübelerimize girmeden önce birbirimize teşkkür ederek ayrıldık.

Rp Bitmiştir!!!

Gölde Tanışma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gölde Gezinti
» Tanışma....
» Tanışma
» Tanışma [71\1]
» Tanışma....