Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gölde Gezinti

YazarMesaj
Sabrina Westin
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Sabrina Westin

Gölde Gezinti Empty
MesajKonu: Gölde Gezinti   Gölde Gezinti Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 10:46 pm

Kampa daha yeni gelmiştim. Eşyalarımı yerleştirir yerleştirmez kulübemden çıktım. Kimseye görünmemeye dikkat etmiştim çünkü beni tek başıma daha önce hiç görmediğim bir yere bırakmazlardı. Bunun için adımlarımı hızlandırdım. Nereye gittiğimi bilmiyordum. Amacım kampı öğrenmekti. Gezmeleri hep severdim. Kısa bir süre sonra karşıma bir göl çıktı. Güzel bir göldü. Suları masmavi, kenarlarında rengarenk çiçekler vardı. İçinde de yüzen bir sürü teknemsi bir şeyler vardı. Tam benim istediğim gibi bir yerdi. Kampta böyle güzel yerlerin olduğunu bilmiyordum. Buraya gittikçe daha da alışıyordum. Gölün kenarında yürümeye başladım. Fazla geçmeden gölün kenarında oturan bir kız gördüm. Kahverengi saçlı, güzel bir kızdı. 15-16 yaşlarında vardı. Yanına gitmeye karar verdim. Biraz sohbet fena olmazdı. Yanına oturdum ve tüm şirinliğimle "Merhaba!" dedim. Kız bana baktı ve gülümsedi.

Gölde Gezinti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gölde Tanışma
» Gezinti...
» Gezinti
» Yeraltında Gezinti
» Yeraltında Gezinti - 2