Siren sesi,ve bu saatte?Hayır,daha çok vardı.Gözlerimi kısıp ileriyi görmeye çalıştım,görünmüyordu tam Thalia'ya dışarı çıkıp bakalım düyecektim ki,fazla beklemem gerekmedi.Uzaktan kılıç sesleri geliyordu.Ara sıra çığlıklar,bazende savrulan küfürlerin sesini duyuyordum. "Vay canına," dedim birden.Bu kadar çok küfürü bir arada duymaları asırlar olmuştu.tamam,belki kendi ağzımdan duymayalı asırlar olmuştur. "Çok fazla küfür var." diye mırldandı thalia.Bende daha çok cama yaklaşarak kimlerin savaştığını görmeye çalşıtım.Göremeyince sinirle saçlarımı geri ittim ve söylenmeye başladım. "Tamam,göremiyorum.sinirlerim gerildi." diye mırldandım.Sonra Thalia'ya döndüm. "eğer görebiliyorsan,lütfen söyle.çok merak etmeye başladım." dedim.İlk defa bu kadar merak duyuyordum. "Belki düello falan yapıyorlardır." dedi Thalia.gerçekten cevabı bu kadar basit olan birşeyi ben neden farkedememiştim?Tam bunları düşünürken Thalia bir kahkaha attı. "Ne oldu?" diye ters ters baktım ona. "Saçların çok karışmış." dedi.Haklıydı.Ahh,sabah saçımı taramayı unutacak kadar ahmak mı olmuştum yani?Thalia2ya göz kırptım ve cevap verdim. "Düzeltmeye ne dersin?"