| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Kas. 13, 2010 6:48 am | |
| Hermes kulübesi olarak Kırmızı takımda yer alıyoruz bu yarışta. Herkese başarılar. (:
Hermes kulübesi lider A.B. Hwang~ | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Kas. 14, 2010 9:51 pm | |
| Biz de Demeter Kulübesi olarak mavi takımda yer alacağız.
Demeter Kulübesi Lideri Mitchie Heinz | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 9:09 am | |
| Zeus kulübesi olarak Mavi takımda yer alacağız. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 9:12 am | |
| Keh keh keh Yazmayan kaldı mı mavi takımdan? D.N: Bana ihanet edeni oyarım. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 9:51 am | |
| Ahh, üzerimde çok baskı varr! Bana yardım edip yükümü hafifletecek biri lazım bana acilen, Lu, seç iyi birilerini yanıma, haa, bu arada Hephaistos kulübesinin lideri açmadığı için yazamıyacak onlar ne olacak? Ed'siz yazamam ben | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 10:07 am | |
| Hephaistos kulübesi olarak Mavi takımda yer alacağız / Eduard R. Longrange / Kulübe Lideri | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 10:07 am | |
| En kısa zamanda seçeceğim May, dayan! *Ah, lider zaten Ed oldu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 10:09 am | |
| Ama bak onları ben davet etmedim Sadece gizli anlaşma yapmayı teklif ettim, onu da yapmadım. Maya burada olduğu için Ed de geldi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 10:11 am | |
| | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 10:11 am | |
| Ed biliyor musun ilk esir alacağım kişiler listesinde olacaksın | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 10:18 am | |
| Tamam Adrian'a da yazık, arkadaşlar önceden gizli anlaşma yapmadığım kulübelerden kimse gelmesin artık mavi takıma. Çok iyi kalpliyim yaa! -Evet, kampın yarısıyla gizli anlaşma yaptım!- | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 9:57 pm | |
| Biraz geç oldu özür dilerim ama;
Artemis Kulübesi olarak bayrak kapmaca yarışında mavi takımda yer alacağız. | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Kas. 15, 2010 9:57 pm | |
| Bayrak kapmacada Hera Kulübesi olarak kırmızı takımda yer alacağız.
| |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Kas. 16, 2010 2:56 am | |
| - Alıntı :
- Satellite Morga demiş ki:
Biraz geç oldu özür dilerim ama;
Artemis Kulübesi olarak bayrak kapmaca yarışında mavi takımda yer alacağız.
Yaşasııııınn!!!!!!!!!Lucy biz bu yarışı kazanırız bence yüzde yüz | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Kas. 16, 2010 6:47 am | |
| Yüzde yüzden bile fazla, bir de ben anlatıcıyım ya (şaka) | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Kas. 16, 2010 6:48 am | |
| anlatıcı olmasaydın seni esir alırdım ben teyzecik neyse Ed'i esir alırım artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Kas. 18, 2010 11:02 am | |
| Maya anlatıcıyken bizim sırtımız yere gelmez. *Yalnız diğer anlatıcımızı hala kesinleştirmedik. Elimizde sitenin en iyi rp yazarlarından 3-4 tanesi var ama hangisi olsa karar veremiyorum... (Belki ben bile olabilirim, belki Rose, belki Robyn... işiniz zor kırmızı takım! ) Şaka bir yana, mavi takımdan anlatıcı olmak isteyenlerin pm'lerini hala bekliyorum. | |
|
| |
Charles Hilfiger Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Kas. 18, 2010 11:38 pm | |
| Biz Dionysos Kulübesi olarak kırmızı takımda yer alacağız./Dionysos Kulübesi Lideri. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Kas. 18, 2010 11:43 pm | |
| Dionysos kulübesinin de tarafını bildirmesiyle sanırım taraflar tamamen belli oldu, kalan birkaç kulübenin liderleri aktif değil çünkü.
Son tablo şöyle :
Kırmızı Takım : Ares - Dionysos - Persephone - Hera - Hermes
Anlatıcılar : Adrian Black & Jessica Adams
Mavi Takım : Athena - Hades - Poseidon - Zeus - Demeter - Afrodit - Apollon - Artemis - Hephaistos
Anlatıcılar : Maya Marie Collins & ???
Şimdiden başarılar iki takıma da (: |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 12:17 am | |
| Bana yardım edecek birini bulun yaa =( Lu! Sana sesleniyorum yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 5:58 am | |
| Dün bulduk bile. *Pm attım tatlım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 6:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 7:28 am | |
| Bu arada taraflar da belirlendi, yarış ne zaman başlayacak Tanrıça Artemis veya Sere? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 7:29 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 7:41 am | |
| Leo. Yedeklerimiz de, ben-Rose-Robyn. Kurguyu kararlaştıran ekip de sağlam, şu anda aklımdaki fikirler de. Tek eksik yarış başlığı yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 7:42 am | |
| Ben size söyleyeyim kesin biz kazanırız | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Kas. 19, 2010 7:45 am | |
| Olabilir yani | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|