Geldiğim gün Hesti kızı olduğumu öğrenmiştim. Ve annemi daha hiç görmemiştim. Ama grmek istiyordum bunun için Empira binasına gittim. Oradaki bir görevliye '' Hestia ile görüşmem lazım. 600. kata çıkmalıyım.'' dedim. Bana görevli deliymişim gibi baktı '' 600. kat yok. Ama olursa seni çağırırım. '' dedi ukala bir şekilde. Ona baktım ve '' Peki ben 600. katın olduğunu nereden biliyorum dostum? '' dedim. Görevli bunun üzerine beni olimposa yollamıştı. Büyülüyeci bir yerdi. Annemi bulduğumda '' Merhaba Tanrıçam/anne ben Zellana. '' dedim. Annem çok şık giyinimli ve çok şeker bir tanrıçaydı. Çok yumuşak görnümlü ama güzel bir tanrıçaydı. Bana hafiften gülümsedi ve '' Merhaba kızım. Seninle tanışmak çok hoş . Melez kampındaki kulübe lideri ile. Kardeşlerin ile sizi görüyorum. '' dedi. Demekki bizi tanıyordu. Çok hoş! Annemi görmenin sevinci ile mutluluktan uçucaktım. Bana bakarak '' Artık gitmen gerek Zellana '' dedi ve kendimi empire binasında buldum. Annemi görmek onur vericiydi. Belki bir gün bir daha görürsem ona doya doya sarılacağım.!