Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Görev-71

2 posters
YazarMesaj
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

Görev-71 Empty
MesajKonu: Görev-71   Görev-71 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 3:23 am

Kheiron bizi sadece mutfağa bulaşık yıkamaya göndermişti, elimizdeki silahları da almamıştı. Bu muydu büyük cezası? Ah ben bu Kheiron'u çok seviyordum. Ceza anlayışı çok basitti, Athena gibi Küçük Tanrılar Mahallesini temizletmiyordu. Kheiron'un yanında uzaklaşınca "Bu çok süper Alexi, ben bu adamı gerçekten çok seviyorum!" dedim. Şaşkınlığım halaa üzerimdeydi. Kamp Mutfağının önüne geldiğimizde kendime gelmiştim. Arka kapıdan içeri girdik ve bulaşıkların yanına gittik. Çok fazla bulaşık vardı, bunları nasıl yıkayacaktık ki? Olsun, en azından Mutfakta bulaşık yıkama görevi almıştık. Lavabonun içinde kocaman bköpükler vardı ve yan tarafta ise üst üste dizili tabaklar ve bardaklar. Bunları yıkamak çok uzun ve yorucu olacaktı. Eğlencesiz bu iş olmazdı. Elimi lavoboya daldırdım ve elime dolan köpüğü Alexi'nin suratına attım, ardından gülmeye başladım. Çok komik olmuştu. "Aynı ak sakallı dede gibi oldun Alexi!" diyerek onunla dalga geçtim.
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

Görev-71 Empty
MesajKonu: Geri: Görev-71   Görev-71 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 4:36 am

"Rüyana girip sayısal sonuçlarını söylememi de ister misin?" dedim gülerek ve elime aldığım köpüğü ona fırlattım. Saçına gelmişti, yaşlı amcalar gibi görünüyordu. Kahkaha attım ve "Dedeciğim, şimdi bulaşıkları yıkamamız lazım." dedim.
Sırıtarak "Peki evladım." dedi ve bulaşıklara gömüldük. Ben yıkıyordum, o kuruluyordu. Birkaç tabak sonra sırıtarak "Dede olan benim ama yavaş olan sensin!" dedi.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

Görev-71 Empty
MesajKonu: Geri: Görev-71   Görev-71 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 4:54 am

Gittikçe hızlanıyorduk fakat bu bulaşıklar bitmeyecek gibiydi. "Yaşlı bir dede olsam da hile yapmayı öneriyorum" dedim. Alexi beni pür dikkat dinlemeye başladı. "Ne hilesiymiş bu dedeciğim?"
"Bulşaık makinesi hilesi evladım. Bulabildiğimiz tüm metal eşyaları buraya getirmeliyiz" Alexi ne yapacağımı anlamamış gibiydi. Bir sürü metal ıvır zıvır topladıktan sonra bunları eriptip şekillendirmeye başladım. Yaklaşık 10 dakikamızı almıştı. Son aşamalara yaklaşınca Alexi'den gözlerini kapamasını rica ettim. Alexi'nin gözleri kapalıyken makineyi bitirdim ve Alexiye dönüp "Tadaaa" dedim. Bakalım bulaşık makinasını nasıl bulacaktı?
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

Görev-71 Empty
MesajKonu: Geri: Görev-71   Görev-71 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 4:59 am

Gözlerimi açtığımda karşımda sırıtan bir Pers ve bir bulaşık makinesi vardı. Şaşkınlıktan ağzım açık kalmış bir şekilde makineye dokundum ve "Bir bulaşık makinesi mi yaptın! İnanılmaz!" dedim.
Gerçekten inanılmazdı. Sadece 10 dakikasını almıştı. "Hadi, bulaşıkları dolduralım da yıkasın!" dedi ve eline birkaç tabak aldı. Ben de birkaç bardak aldım ve yerleştirmeye başladık. Makine dolunca çalıştırdık ve yıkamaya başladı. "Pers, sen bir dahisin!" dedim kahkaha atarak. Bizim bir şey yapmamıza gerek kalmamıştı.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

Görev-71 Empty
MesajKonu: Geri: Görev-71   Görev-71 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 5:03 am

Makine o kadar büyüktü ki tüm bulaşıkları içine almıştı. Artık tek yapmamız gereken 5 dakika beklemekti. "Biliyorum" dedim sahte bir kendimi beğenmişlik ile. Bu lafımın ardından gülmeye başladık. Belli bir süre muhabbet ettikten sonra kendi kendime konuşmaya başladım. "10-9-8...3-2-1" Alexi bana deliymişim gibi bakıyordu. Benim "0" demele makine de öttü. "İşte bittii, hadi artık bunları dolaplara yerleştirmeliyiz" Birlikte bulaşıkları makineden çıkardık ve dolaplara yerleştirmeye başladık. Gerçekten de çok bulaşık vardı eğer bunları elleirmizle yıkasaydık bi 3 saatimizi daha alırdı...
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

Görev-71 Empty
MesajKonu: Geri: Görev-71   Görev-71 Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 5:22 am

Bulaşıklar 10 dakikada bitmişti. Bu kadar bulaşığı elimizle yıkasaydık en az 2 saatimizi alırdı. Ayrıca ben o yorgunlukla 3 gün deliksiz uyurdum. Bulaşıkları yerlerine yerleştirirken "Bir daha buraya gelmek zorunda kalırsam sen de benimle geliyorsun makine kafa!" dedim gülerek. "Makine kafa mı? Sen nesin, yastık kafa!" dedi. İkimiz de kahkahalarla gülüyorduk. Son tabağı da yerleştirince mutfaktan dışarı çıktık.
O sırada oradan geçen Kheiron şaşkınlıkla bize bakıyordu. "Cezanızı bitirmeden nereye böyle?" dedi. Birbirimize baktık ve "Cezamız çoktan bitti Kheiron!" dedi Pers. Kheiron inanmayan gözlerle bize bakıyordu. Mutfağa girdi. Bizse cephanelikten aldığımız silahları konuşarak yolumuza devam ettik.

Rp Bitmiştir!

Görev-71
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hermes'den Görev [Görev 56] (Ormanın devamı)
» Babamdan Görev Alıyorum [Görev]
» Hermes'den Görev [Görev 56]
» Hermes'ten görev/ 58. görev
» Hermes'ten görev-2/ 58. görev