O gün Zell ile amfitiyatroya gidicektik.Onu kulübesinden aldım ve kolkola yürümeye başladık.Zell çok güzeldi.Hatta onun güzelliğini kelimeler ile anlatamazdım.O gün amfitiyatroya geldiğimizde heyecanlıydım çünkü bugün büyük birşey yapacaktım.Akşamın ilerleyen saatlerinde aşkımızı bütün kampa haykıracaktım.Hatta herşeyi o kadar ince ayrıntısına kadar düşünmüştüm ki.Dans etmeye kalkıcaktık ilk önce.Devamı da .. artık düşüp bayılmazsam yapıcaklarım kafamdaydı.Zell ile oturup sohbet ediyorduk.Ona pek bakamıyordum çünkü bugün yapıcaklarımdan sonra benden nefret edebilirdi.Yani aşk güzel birşeydi ama bazıları bunu herkese aktarmayı sevmezdi.Ama ne olursa olsun aşkımı haykıracaktım ! Çünkü Zell'i gerçekten seviyordum.Sohbet etmeye devam ettik ve artık şarkılar söylenmeye başlamıştı.Herkes şarkı söylüyordu ve çok eğleniyorduk.Bir an Zell gözlerimin içine baktı.O kadar derin baktı ki sanki gözlerimi değil ruhumu , bedenimi , içimi görüyordu.Bir an ne yapacağımı bildiğini sandım.Ama sıcak bir gülümsemeyle kafamdaki düşünceleri bastırdı.İşte sıra dansa geldi.Ve evet ! Biz seçilmiştik.Zell çok şaşırmıştı.İlk önce biraz mızmızlandı ama seyircinin coşkusu ve benim ısrarlarım etkisini göstermişti.Zell ve ben sahnedeydik.Dans ediyorduk ve herkes alkışlıyordu.Dans bittiğinde Zell'in elini tuttum.Herkes bize bakıyordu.Tüm gözler üzerimizdeydi ve biraz stres yapmıştım.Fakat nefesimi kontrol altına alıp konuşmaya başladım."Zell benim hayatımı adayacağım kişi ve sevgilim.Şimdi hepinizin önünde bu anı ölümsüzleştiriyorum.Zell SENİ SEVİYORUM ! " diye bağırdım.Kıpkırmızı olmuştu.Herkes delice bizi alkışlıyordu ve ıslık çalıyorlardı.