Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tarlarda Biraz (!) Takılmak.

2 posters
YazarMesaj
Andrea Grace Harvey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Andrea Grace Harvey

Tarlarda Biraz (!) Takılmak. Empty
MesajKonu: Tarlarda Biraz (!) Takılmak.   Tarlarda Biraz (!) Takılmak. Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 5:28 am

Athena Kulübesi'nde yine neşeli bir sabahtı.Herkes kalkmıştı.Tüm kardeşlerim büyük bir çalşkanlıkla yataklarını toplamış, kahvaltılarını etmişti.Ne kadar mırın kırın etsem de buna ben de dahildim.Summ ile -çoğu zaman yaptığımız gibi- salondaki masaya oturmuş beraber bulmaca çözüyorduk.Aslında Melez Kampında yapılan çok ama çok sıradan bir etkinlikti bulmaca çözmek, ama Summ ile eğlenceli oluyordu.Nerden esti bilmiiyorum ama yine de sordum: ''Summ, tarlalar denilen yer ne işe yarıyor?Tarla yapılması için pek de uygun bir mekanda sayılmayız.''
Daha çaylak sayıldığım için kampın bazı bölümlerini henüz keşfedememiştim.Summ bir yandan kalemiyle işkence ettiği bulmaca kağıdına bakıyor bir yandan da soruma cevap veriyordu.
''Evet aslında, Melez Kampı'nda tarlalar biraz garip kaçıyor.Ama orası kampın tek geçim kaynağı sayılır.Ayrıca yeni gelen melezlerin oradaki meyveleri aşırması da gelenek gibi bir şey oldu.''
Demek her tarla gibi meyvelerin, sebzelerin bulunduğu bir yerdi burası.İlginç.
''Demek öyle ha.'' dedim bulmaca çözüyormuş gibi yaparken.Daha sonra sandalyemden kalktım ve:
''Ben biraz dışarı çıkayım.'' dedim.Summ gözlerini açtı ve bana fısıldadı:
''Sakın yakalanayım deme!Bay D. seni çiğ çiğ yer.''
Summ'a gülümsedim.Kardeş olduğumuzdan mı ne aklımdan geçeni okumuştu sanki.
''Şaka yapmıyorum bak!'' diye bağırdı bu sefer.Aklı bende kalmasın diye :
''Tamaaaaam!'' dedim.
Odama gittim ve hemen üzerimi değiştirdim.Dışarı çıkarken Summ'a el salladım.Summ ise kaş göz hareketi yaparak beni ikaz ediyordu.Kulübeden dışarı çıktım.Kış mevsiminde olmamıza rağmen hava ilkbahar mevsimindeymişsiz gibiydi.Bu tarlalardaki meyveler için ve onları birazcık aşırmayı düşünen ben için iyi bir durumdu.Kamp Meydanı'ndan dikkat çekmeden geçtim.Tarlaların yolunu bilmesem de hiç değilse -yazıları neredeyse tamamen silinmiş- tabelalar vardı.Biraz fazla dolanmış olsam da tarlaların yolunu bulmuştum.Uzaktan tam bir renk şöleni gibi görünen tarlanın içine girer girmez burnuma her türlü meyvenin kokusu gelmişti.İnsanın ağzı sulanıyordu hemen.Tarların etrafındaki çit gibi olan engeli ancak bacaklarımı çizerek aşsam da buraya girdiğime değmişti.Her türlü meyve vardı.Kış mevsiminde olmamıza rağmen çilek, erik -ki bu favorim-, böğürtlen ve daha neler neler.Sessizce ikişer üçer bir şekilde böğürtlenleri koparıp ağzıma atmaya başladım.Ben tam erik ağacının başında en güzel erikleri bulup seçmeye çalışırken bir ses duydum.Arkamı dönüp baktığımda ise kucağında türlü türlü meyveler olan bir kız vardı.Kız çekingen bir sesle ''Iıı, merhaba.'' dedi.Paniğe kapılmalı mıyım acaba diye düşünüyordum.Sanırım bir görgü tanığı benim için problem çıkarmazdı çünkü o da bir suçlu sayılırdı.Yani kucağındaki meyvelere bakılırsa...
Ben de fısıldar gibi konuşup ''Şeeey, sana da merhaba.Bundan kimseye bahsetmeyelim olur mu?Bu arada ben Andy.'' dedim.
Görünüşe göre artık bu suçu işlerken yalnız değildim.Yanımda bir suç ortağı da vardı.
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Tarlarda Biraz (!) Takılmak.   Tarlarda Biraz (!) Takılmak. Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 6:29 am

Çok güzel bir rüyanın ortasındaydım, tam bu sırada pikeye takıldım ve GÜM! yere yapıştım. Sinirle kalktım ve pikeyi odanın diğer tarafına fırlattım. Uykumun içine etmişti! Gözümün önüne düşen saçları geri ittim ve sakinleşmeye çalıştım. Güzelim rüya bir pike yüzünden bozulmuştu.
Gidip pikeyi aldım ve yatağımı toparlayıp üzerine serdim. Sonra giyinip dışarı çıktım. Kulübede tek oturmak canımı sıkıyordu.
Kampı gezmeye başladım. Yapılacak çok şey vardı ama önce kampı öğrenmeliydim. Bu sırada çeşit çeşit meyvenin bulunduğu tarlaların oraya vardığımı fark ettim.
Meyvelerin kokuları birbirine karışmıştı ve resmen büyülüyordu. Etrafıma bakındım, kimse yoktu. Daha önce duyduğum kadarıyla her melez buraya mutlaka uğrarmış. İçimden 'O halde geleneği bozmak ayıp olur!' dedim ve çitlerden atladım.
O kadar çok ve güzel meyve vardı ki, hangisinden başlayacağımı şaşırmıştım. Favorim olan çileklere daldım.
Ben tam çileklerin yanındaki böğürtlenlerin de tadına bakacakken ağaçta biri olduğunu fark ettim. Bir an nefesim kesildi. Sonra başka bir melez olduğunu anladım, çünkü Bay D.'nin ağaçta ne işi olurdu ki?
Ağacın altına gitderken oradakini korkutmamak için ses çıkarmaya dikkat ettim. Sesimi duymuş olmalı ki arkasını döndü. Benim yaşlarımda bir kızdı. Tereddütle ''Iıı, merhaba.'' dedim. Kız şaşkınlıkla bana bakıyordu. Bir süre sonra ''Şeeey, sana da merhaba.Bundan kimseye bahsetmeyelim olur mu?Bu arada ben Andy.'' dedi. Gülümsedim ve "Olur ortak! Ben de Alexis. Hypnos kızıyım. Sen?" dedim.
Ağaçtan indi ve "Athena'nın kızıyım." dedi. Athena kulübesindeki arkadaşlarım gittikçe çoğalıyordu. Bu fikirle gülümseyerek "Memnun oldum." dedim.
Andy'le hem sohbet ediyor, hem de meyveleri yiyorduk. Bir süre sonra Andy "Böyle gidersek yakalanacağız." dedi. Haklıydı, uzun süredir buradaydık. Kıkırdadım. "Yakalanırsak en kötü ihtimalle Bay D. bizi meyve ağacı yapar ve kampın ortasına koyar." dedim. O da kıkırdadı ve "Kalk hadi, tüm kampın gözünün önünde duran bir meyve ağacı olmak istemiyorum!" dedi.
"Peki, peki!" dedim ve kimseye görünmeden kulübelerimize dönmek için harekete geçtik.
Hem meyvelere doymuş, hem de yeni bir arkadaş edinmiştim. Bundan daha güzel ne olabilirdi?
Andrea Grace Harvey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Andrea Grace Harvey

MesajKonu: Geri: Tarlarda Biraz (!) Takılmak.   Tarlarda Biraz (!) Takılmak. Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 6:58 am

Arkama döndüğümde gördüğüm bu kız bir Hypnos kızıymış.Ben Hypnos kızı Alexis ile meyve aşırmaya devam ederken bir yandan da onunla sohbet etmeye başladım.Ona benim de bir Athena kızı olduğumu söyledim.Alexis'le iyice kaynaşmaya başlamıştık.Konuşuyor, kıkırdıyor, meyve yiyorduk.Hatta ona Alex demenin çok bayağı olduğunu söylemiş, ona ikinci adı Lavinia'da geçen Nia lakabını takmıştım.Bunu ilk söylediğimde bana kızacağını düşünmüştüm ama bu lakabı o da çok beğenmişti.
Biz bu meyve tatma işini çok abartmaya başladığımızı farkedince Nia'ya "Böyle gidersek yakalanacağız." dedim.O da "Yakalanırsak en kötü ihtimalle Bay D. bizi meyve ağacı yapar ve kampın ortasına koyar." diyerek beni onayladı.
Güneş tam tepedeydi.Hava iyice sıcaklamaya başlamıştım.Daha günün yarısıydı ama ben bu kadar vakitte bana büyülüymüş gibi gelen bu tarladan leziz meyveler yemiş ve Alexis -Nia- adında harika bir arkadaş edinmiştim.Ayrıca suç ortağımla bu geleneği gerçekleştirirken ne birine yakalanmış, ne de başımıza bela açmıştık.İşte mükemmel suç diye buna derim ben.

Rp bitmiştir.

Tarlarda Biraz (!) Takılmak.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biraz Hırsızlık, Biraz Macera
» Biraz barış ve biraz korku...
» biraz şems... biraz kum
» Biraz Yaramazlık.
» Biraz Çalışma