Ben coşkun sularla boğuşurken gördüğüm bu kız yardım çığlığımı duymuş olacak ki bir anda bana doğru koşmaya başladı.Artık suya engel olamıyordum.Bir anda tüm gücüm tükendi ve kendimi suya bıraktım.Suyun altındaydım, nefesimi tutuyordum.Çıkmak istiyordum ancak bunun için harcayacak enerjim kalmamıştı.Birden suyun içine giren iki el beni kolumdan tutup kaldırdı.Birileri beni sudan dışarı çıkarmıştı.Çok yorulmuştum, gözlerimi açamıyordum.Başımı kaldırıp gözlerimi açtığımda yanı başımda güzel bir kız duruyordu.Benim yüzümden ıslanan kollarıyla elimi tutuyordu.''İyi misin?Ne yapıyordun sen gölde?Ölebilirdin!'' demişti kız.Tanışmamamıza rağmen beni önemsiyor gibiydi.Kendimi zorlayarak konuştum: ''Sadece serinlemeye gelmiştim.'' dedim.''Bu kış gününde mi?Tamam hava sıcak ama göle atlayacak kadar da değil.'' Kızın sesi kinayeli bir tondaydı.Aslında böyle tavır takınanlara sinir olurdum ancak bu kız beni gerçekten önemsiyor gibi konuşuyordu.Ona sinirlenemezdim.Ayrıca hayatımı kurtarmıştı.Yerimden doğruldum ve ''Teşekkür ederim, sen olmasaydın boğuluyordum herhalde.Bu arada ben Andy.'' dedim.''Merhaba Andy, böyle bir şekilde tanışmak istemezdim ama ben de Maya.'' dedi kız sevecen sesiyle.Konuşacak halim yoktu.Sadece tebessüm edebilmiştim.''Bekle sana havlu getireyim.Bir yere ayrılma.'' dedi ve koşa koşa yanımdan ayrıldı Maya.Bense tekrar yere doğru uzanmıştım.Kendime gelmeye çalışıyordum.
Maya geri döndüğünde elinde iki havlu ve su şişesi vardı.Havlulardan birine üzerime sardı ve su şişesini de bana doğru uzattı.''Yok, teşekkür ederim.Yeterince su yuttum.'' dedim.Maya güldü.Ben biraz ısınınca oturduğumuz yerde sohbet etmeye başladık.Maya'nın Demeter'in kızı olduğunu öğrendim ve daha birçok şey... Sanki biraz önce neredeyse boğulmuyormuşum gibi konuşmaya, gülüşmeye başlamıştık.
O gün belki neredeyse boğuluyordum ama bunun yerine hem -biraz fazla olsa bile- serinlemiş, hem de çok iyi bir arkadaş bulmuştum.
Doğal Güzellik, Mayahat...
Rp bitmiştir.