| Konsey Toplantısı-8 | |
|
+10Hermes Hera Hestia Zeus Hephaistos Ares Hades Sirius Marvin Winchester Artemis Athena 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ares Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:03 am | |
| Dionysos diyorum ki, sen Gaia'nın karşısında sağlam bir şekilde dikilebildiğin zaman ben de çocuklarımı savaşa göndereceğim. | |
|
| |
Richard Jaden Russell Herakles Savaşçısı/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:06 am | |
| Bunun aynı şey olmadığını sen de biliyorsun Ares ! Gaia'nın uyanmaması lazım ! Eğer Gaia uyanırsa hepimizin sonu gelir ve bu da sadece sizin o kahrolası melezleri savaşa göndermek istememeniz yüzünden olur ! | |
|
| |
Demeter Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:14 am | |
| Öncelikle melezler kahrolası değildir. Ayrıca on üç yaşın üstündeki melezleri göndersek; kampta kaç kişi kalır? Bir falan galiba.
Bak Dionysoscuğum, sen oturup bir düşün bence. Kendi çocuklarını savaşa gönderebiliyor musun? Gönderebiliyorsan eğer, ne mutlu sana, ne mutlu vicdanına. Ama şunu söyleyeyim; Mana, Sofie, Mitchie, Anna Maria, Lyraa ve Zac hiçbir şekilde gitmiyorlar. Haydi size kolay gelsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:18 am | |
| Demeter sana sadece şunu soracağım ; ya tahtlarımız düşerse ? Çocuklarınızı savaşa göndermek istemediğiniz için tahtlarımız düşebilir ! | |
|
| |
Ares Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:22 am | |
| Düşerse düşsün be! Yeter, artık daha fazla taht muhabbeti duymak istemiyorum. Terk ediyorum bu konseyi. Alın da tahtlarınızı başınıza çalın! Çok meraklıydım sanki şu kahrolası tahtlara!(Ares hışımla ayağa kalkar ve konseyi son hızla terk eder!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:26 am | |
| Hep gerizekalı ve aptaldın ; hala gerizekalı ve aptalsın Ares ! Gidersen git ! Seninle aynı konseyde durmak isteyen de yok zaten ! | |
|
| |
Hermes Tanrı
| |
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:46 am | |
| Hermes kör olma kardeşim ! Tahtlarımız için melezler göreve gitmeli ! | |
|
| |
Hermes Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:50 am | |
| Offf kardeşim, bıktırdı beni bu inadın. Seninle ne yapacağım ben?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 6:51 am | |
| Benim tarafıma geçebilirsin kardeşim. | |
|
| |
Hermes Tanrı
| |
| |
Sirius Marvin Winchester Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 9:02 am | |
| Dionysos sen iyi değilsin gerçekten, tek düşündüğün tahtın! | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 9:02 am | |
| Poseidon sence de tahtlarımızı düşünmemiz gerekmez mi ?! | |
|
| |
Sirius Marvin Winchester Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 9:07 am | |
| Seni salak tahtlarını melezlerle kurtaracaksın ama onları doğru kullanarak! Meydan savaşına yollayarak değil! | |
|
| |
Hephaistos Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 9:31 am | |
| Melezleri göndermek istemiyorum. Çocuklarımı zaten göndermeyeceğim. Ama onlarsız savaşı kazanamayacağımız da bir gerçek. Bu nedenle gönüllüleri seçme taraftarıyım. Belli kriterler koyarız. O imkanlarda hayatta kalabilecek yetenekli melezler de var kampta. Bu nedenle ne asla göndermeyelim diyorum ne de gönderelim diyorum gerisi size kalmış. Ben oyumu kullandım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 9:46 am | |
| Lanet olsun size , çocuk sevginiz yüzünden tahtlarımızdan olacağız ! Hepiniz gerikafalısınız ! Genç bir tanrı olduğum için memnunun ben. | |
|
| |
Hermes Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Ptsi Mart 14, 2011 11:38 am | |
| Hurda beyinli dostumuz Hephaistos ilk defa mantıklı birşey söyledi, Zeus seninle olsun... bir seçme yapalım, kapsamlı bir seçim.. Belirli çocuklar gitsin. Zaten ben hep bunu savunuyorum. Zaten bikaç tanesini (babamın da iznini alarak) çeşitli görevlerde kullanıyorum. Bu şekilde onları kullanmamızda bir sıkıntı görmüyorum. Ama Poseidon'un da dediği gibi hepsini meydan savaşında kırdırmak hiç mantıklı değil. Dionysos, bu fikre ne dersin? Ve diğer tanrılar? | |
|
| |
Hera Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Cuma Mart 18, 2011 4:28 am | |
| Athena?Konseyimize hakaret eden bu zavallı üyeyle ilgilenirsin değil mi? | |
|
| |
Ares Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Cuma Mart 18, 2011 6:03 am | |
| Annen değil. Annemin iki tane çocuğu var. Biri ben, Ares. Diğeri kardeşim, Hephaistos. O kadar. Siz Hera'nın kendine seçtiği bir nevi kahramanlarsınız, Jason gibi. | |
|
| |
Hermes Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Cuma Mart 18, 2011 3:44 pm | |
| Birisi bu olaya müdahele edecek mi?! Yol geçen hanına döndü burası iyice. Biz inelim o zaman melezler ıksın tahtlara, bu ne ya? Ares sen de artık sevgili (!) anneciğinin süprüntülerine yüz vermeyi bırakır mısın? Cesaret verme şunlara, burası bizim konseyimiz. | |
|
| |
Hera Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 1:14 am | |
| süprüntü de nedemek Hermes?Ben senin çocuklarına karışmıyorum diye bu sana benim melezlerime hakaret etme hakkını vermez!Onları ben seçtim ve benim seçimlerime karşı gelemezsin.Düzgün ve seviyeli davran. | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 7:14 am | |
| Bu ne böyle? Hermes haklı. Melezlerin buraya yazması yasak! Ares sen de gelmemelerini söylemen gerekirken bir de sohbet ediyorsun. Biraz ayrılıyoruz konseyden, neler oluyor? Bir daha, hiçbir melez buraya yazmasın. | |
|
| |
Hermes Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 7:52 am | |
| Ben kendi "ÖZ" çocuklarımın terbiyesizliklerine bile göz yummuyorum. Seviyeye ihtiyacı olan sensin Hera. Bu konseyde bana ders verebilecek son kişi bile değilsin sen. Babamın gölgesinde oturup ahkam kesmek kolay tabi ki. Ayrıca senin de söylediğin gibi, onları sen seçtin. Ne kadar kaliteli olacakları da buradan belli olur. Terbiyesiz bir de özür diliyor benden. Cürete bak! İyice çivisi çıktı bu konseyin, iyice çıktı! Zeus aşkına! Haklı olan neden çok az kişi tarafından destekleniyor. Artemis yine aklı başında biri olduğun teşekkür ediyorum. | |
|
| |
Hera Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 8:08 am | |
| Seninde belirttiğin gibi Hermes kendi çocuklarımı kendim uyarabilirim.Sana ihtiyacım yok.En azından yaptığı şey için özür dileyebiliyor o görevini yerine getirdi Hermes.Onu görüp göremeyeceğin senin bakan kör gözlerine kalmış.Ve belki de haklı olduğunu sadece sen düşünüyorsundur ama herkes bilirki kimin ne düşündüğünü genelde umursamam.Ve Zeus'un gölgesinde durduğumu düşünmen çok yanlış gerektiğinde herkesten daha yardım sever olabiliyorum ve ben olmasaydım Olimpos Tanrıları çoktan düşmüştü. | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 8:14 am | |
| Sorun özür dilemesi değil. O özür dileyeceği şeyi hiç yapmaması gerekiyordu Hera. | |
|
| |
Demeter Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 8:29 am | |
| Aaa, hakikatten neler oluyor ya? Neyse ben de şimdi sinirlenmeyeceğim ama Hermes'e sonuna kadar katılıyorum, bu ne ya? Tartarus'a kadar gidermişmiş. Zeus gelsin de istemese bile gider Tartarus'a. Bakın, burası konsey. Konseyin girişinde yazan yazıyı okuyabiliyor musunuz? Tanrı ya da Tanrıça değilseniz ve intihar etmek istemiyorsanız, buraya uğramayın. Çocuk, intihar mı etmek istiyorsun sen? Aynı şeyleri tekrar söylemek istemiyorum ama buraya Zeus veya Athena hemen gelmeli. *-* | |
|
| |
Hera Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 11:35 pm | |
| Konsey olduğunu biliyorum.Ve melezlerinden ne kadar nefret ettiğimi sizin de bilmeniz gerekir.Buraya bir melez girse sizden çok ben kızarım ve görseydim kızardım da.Kendi seçilmişim olması bunu değiştirmez.Buraya girmesi yanlıştı hatasını anladı ve özür diledi.bilmesi gerekirdi.O konuda Hermes haklı ama benim 'SEÇİLMİŞLERİME' o süprüntü kelimesini kullanamaz. | |
|
| |
Hermes Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 C.tesi Mart 19, 2011 11:41 pm | |
| Hera sen kendi çocuklarını uyar da görelim o zaman, oğlun buraya elini kolunu sallaya sallaya giriyor ve sen de bize laf yetiştirmeye uğraşıyorsun. Az laf çok icraat.Ayrıca oğlunun ne kadar başarılı olduğunu zerre kadar umurumda değil. Bu konseyi ayakta tutan kurallar vardır. Demeter'in de dediği gibi burası konsey, yol geçen hani değil! O kuralları ise kimse bozamaz.Tanrıça Hera bile! Diğer konsey üyelerinin de gözleri önünde bunun bir daha olmayacağına dair "garanti" vermeni ve eğer olursa sonuçlarına katlanman gerektiğini kabul etmeni talep ediyorum. | |
|
| |
Hera Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Salı Mart 22, 2011 9:22 am | |
| Hermes..Kabul ederdim ama çocuklarımın zihnini kontrol etmiyorum.Onları uyaracağım ve buraya bir daha girmemelerini söyleyeceğim.gerekirse kızarım da zaten olimpos'un önünde melezler giremez yazıyor değil mi? | |
|
| |
Hermes Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-8 Salı Mart 22, 2011 10:55 pm | |
| Evet yazıyor, ama gördüğüm kadarıyla senin buraya gelen oğlun okuma yazma bilmiyor. Umarım bir daha olmaz, hepimizin iyiliği için... | |
|
| |
| Konsey Toplantısı-8 | |
|