Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konsey Toplantısı-8

+10
Hermes
Hera
Hestia
Zeus
Hephaistos
Ares
Hades
Sirius Marvin Winchester
Artemis
Athena
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
Richard Jaden Russell
Herakles Savaşçısı/Kulübe Lideri
Richard Jaden Russell

Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 06, 2011 9:18 am

Bilge bir tanrı ha ? Sende oğulların gibi herkesten birşeyler aşırıyorsun. Güzel şarabı överler , ama hırsızlığı övmezler !
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 06, 2011 9:39 am

Boş laflar boş laflar... Herkes en iyi yaptığı işi yapsın zaten. Sen konseyde yorma kendini istersen git üzüm çiğne... Böyle önemli meseleleri biz çözmeye uğraşıyoruz çünkü. Daha fazla polemiğe girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Düşünmem ve yapmam gereken çook önemli işlerim var, herkes senin gibi işsiz güçsüz değil kardeşim.
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Mart 09, 2011 10:32 pm

İşsiz güçsüz mü ?! Seneler boyunca o lanet kampta bekleyip sizin melezlerinizi eğiten bendim ! Ve şarap çok güzel bir içkidir , cesaret verir. Sağlığa bile iyi gelir kardeşim. Gözlerini aç biraz ! Melezlerin bu göreve gitmeleri lazım !
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Mart 09, 2011 10:51 pm

Sağlığa iyi geldiği belli, 2000 yaşındasın ama benden yaşlı gösteriyorsun. Ayrıca sana bir görev verildi sen de o görevi yaptın. Şikayet etme. Bak sevgili kardeşim; ben çocuklarımın o canavarlar karşısında kurabiye gibi çıtır çıtır yenmelerini istemiyorum. Eğer bu kaçınılmazsa da en azından hepsini veremem. Hepsi olmaz!
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 1:25 am

Hepsi olmaz mı ?! Çocukları 13 yaşında sahipleniyorsun ve inan bana 13 yaşındaki her melez savaşabilir ! Ben de sana şunu soruyorum o zaman ; tahtın mı , yoksa çocukların mı ?!
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 2:22 am

Böyle bir seçime gerek yok. Çünkü öyle bir seçim yapmak zorunda değilim. Biz o canavarları geldiği yere göndereceğiz. Ne tahtlarımızdan olacağız ne de çocuklarımızdan. Göreceksin..
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 2:25 am

Buna inanmıyorsun değil mi ? Bu seçimi bir gün yapmak zorunda kalacaksın !
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 2:31 am

Yapmayacağım kardeşim, çünkü gerçekten inanıyorum!
Hera
Tanrıça
Tanrıça
Hera

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 4:21 am

Hermes...Gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldığında çok üzüleceksin Smile
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 5:21 am

Gerekirse üzülürüm Hera. Ama en azından benim bi inancım hatta biraz da umudum var. Sizde o bile kalmamış. Gözleriniz kibirden körleşmek üzere. Ne istiyorsanız onu yapın..
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 11:18 pm

Hera ; seni sevmem. Çünkü annemi öldürdün ; fakat biraz mantıklı düşünecek olursak ikimizin de düşüncesi doğru. Melezler kullanılmak zorunda Hermes. 13 yaşında sahipleniyorsak eğer melezleri 13 yaşındaki her melez savaşabilir. Tahtlarımızı korumamız lazım tanrılar ! Uyanın artık !
Artemis
Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 7:46 am

Bu konuda Hermes'e katılıyorum. Kızım gibi gördüğüm avcılarımı, ölmeye yollayacak değilim. Seçim yapmak zorunda kalacağımı da sanmıyorum. Çok istiyorsanız, siz yollayın melezlerinizi.
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 7:54 am

Dionysos'a sonuna kadar katılıyorum Hera konusunda,bunu da herkes bilir zaten.. Çok şükür Artemis, iyi ki geldin. Bunlara laf anlatmak çok zor.
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 7:55 am

Kimse benden çocuklarımı ölüme atmamı beklemesin!
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 7:59 am

Geldim ve Hera ile Dionysos'un savunduğu şeyi görünce çok sinirlendim. Kimse kızlarımı ölüme yollamamı beklemesin. Ben bile yollamıyorsam, onlar iki kere düşünmeliler.
Hermes
Tanrı
Tanrı
Hermes

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:02 am

Kimleri görüyorum, bu ne büyük sürpriz sevgili (!) abicim...
Hera'ya şaşırmadım Artemis, onun vicdansızlığı sır değil zaten. Ben kardeşim Dionysos'u anlayamıyorum.
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:04 am

Eh o konuda haklısın Hermes. Kendi manevi çocuklarını bile ne kadar sevdiğini(!) gördük.
Dionysos, melezlerden nefret ediyor olabilir ama onun da çocukları var. Benim anlamadığım, bu görüşü savunurken, kendi çocuklarını hiç mi düşünmüyor??
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:07 am

Ben de hoş buldum Hermes.

Anne, savunduğun düşünce çok saçma ve salakça ki bunu senin düşünmen hiç şaşırtmadı beni. Ne beni ne de Hephaistos'u hiç sevmedin zaten.
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:10 am

Benim çocuklarım tabii ki var ! Ama tahtlarımız ile çocuklarımız arasında bir tercih yapacak olursak tabii ki de tahtımı seçerim ! Saçmalamayın tanrılar ! Tahtlarımızı kaybedebiliriz , melezler göreve gitmek zorunda !
Sirius Marvin Winchester
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Sirius Marvin Winchester

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:29 am

Çok mantıksız düşünüyorsunuz! Gigantları yenmekm için planlı ve en az kaybımız olacak şekilde sava açmalıyız
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:32 am

Peki amca ; ya yenilirsek ? Az melez gönderirsek tahtlarımızı kaybedebiliriz. Ben size sadece şunu soruyorum. TAHTLARINIZ MI DAHA ÖNEMLİ , YOKSA MELEZLERİNİZ Mİ ?!
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:41 am

Ben çocuklarımı tercih ederim. Bu tahtlar geri gelir ama şunu bil benim geri zekalı kardeşim, çocuklar geri gelmiyor.
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:44 am

Tahtlar geri gelir mi ? Üzümler ve şaraplar aşkına ! Sende gerçekten hiç akıl yokmuş Ares...
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:54 am

Dionysos biliyor musun ben Olimpos'dan bir kez kovuldum. Bilek gücüyle de geri gelmesini bildim. Bu demek oluyor ki Gigantlar veya Titanlar veya başka bir varlık bizi sürse bile geri döneriz!

En son Ares tarafından Paz Mart 13, 2011 8:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 8:56 am

Eğer titanlar başa geçerse eskisinden çok daha güçlü olacaklar ! Ve sadece Kronos ile bir sürü titanla uğraşacağız , mantıklı düşünün !
Afrodit.

Afrodit.

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 2:29 am

Eğer tahtlarınız olmazsa melezlerinizin yaşama şansıda olmaz biraz mantıklı olun melezler göreve gitmeli fakat tanrılar onların arkasında olmalı
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 3:57 am

Afrodit ; güzel olduğun kadar haklısın da . Smile
Afrodit.

Afrodit.

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 5:15 am

teşekkür ederim ..
Demeter
Tanrıça
Tanrıça
Demeter

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 5:24 am

Heeey heeey. *-*

Anne Sevgisi Tanrıçası'ndan melezlerini ölüme yollamasını bekleyemezsiniz değil mi? Ben de damlayayım dedim ama zaten bu konseyin bir parçasıyım, pek damlamak olmuyor bu durumda. ^^

Artemis, Hermes ve Ares'e katılmaktayım bu durumda. (:
Richard Jaden Russell
Richard Jaden Russell

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-8   Konsey Toplantısı-8 - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 5:56 am

Saçmalıyorsunuz , tahtlarınız çocuklarınızdan daha mı önemli ?! O lanet Melez Kampı'nda yıllarca kaldım. O melezlerin de savaşabileceğine adım gibi eminim ?!
O zaman şimdi size çok iyi bir teklif yapıyorum. 13 yaş ve üstünde melezler savaşmaya gitsin. 13 yaşının altındakiler kampta kalabilir. Nasıl ?

Konsey Toplantısı-8
2 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» Konsey Toplantısı-1
» Konsey Toplantısı-2
» Konsey toplantısı - 3
» Konsey Toplantısı-4
» Konsey Toplantısı-5