Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konsey Toplantısı-5

+5
Hera
Persephone
Demeter
Athena
Artemis
9 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
Artemis
Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
Artemis

Konsey Toplantısı-5 Empty
MesajKonu: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 4:59 am

Athena'nın da tamam demesiyle bu başlığı açtım. Nedeni ise Titanların yeniden uyanıyor ve saldırıya hazırlanıyor olması.

Önceki iki savaşta onları yenmemize rağmen akıllanmadıkları her hallerinden belli olsa da-!- yine de bu konuyu konuşalım derim. Üstelik o iki Nyks çocuğu ölümsüz olmuş, kampa saldıracaklarını söylüyorlar!

Benim düşünceme göre bu savaşa hazırlanmamız gerek, onları yeneceğimizi düşünüyorum ama her şeye karşın hazırlıklı olmalıyız. Yeniden bazı canavarlar uyanıyor ve Kronos onları bize karşı kullanmak için hazırda bekliyor
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 5:37 am

Hımmm... ben bir süre bekleyelim derim. Nyks çocuklarını sıkı takibe alalım, Kronos onların birini kullanmaya çalışacaktır. Ve, birileri bu sırada Atlas ile ilgilenmeli. Geçen seferki gibi kaçmaması lazım, Artemis sen de sakın tekrar tuzağa düşeyim deme. Bir de küçük tanrılarla aramızı açmasak iyi olur, Morpheus gibi titanların tarafına geçmesinler...
http://olimpos.my-rpg.com
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 5:44 am

Ben Nyks ile en kısa zamanda konuşmayı düşünüyorum. Sanırım bir görüşme yapmalıyız.

Merak etme Athena, bu sefer tuzağa düşmeye niyetim yok, o olayın nasıl sonuçlandığını unutamadım hala.. Üstelik o zamanlar aradığım canavar da güvende. Ama takibe almak konusunda seninle aynı fikirdeyim
Demeter
Tanrıça
Tanrıça
Demeter

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 8:08 am

Onları ne çok hafife alalım,ne de çok korkalım derim ben.Daha yeni gelmiş bulunmaktayım ama çoğu şeyin farkındayım.
Bence önce Nyks ile görüşelim,belki tarafımıza çekebiliriz.Nyks bizim tarafımıza gelirse,melezlerinin orada işi ne?Bu hainlik olur..
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 2:05 am

Nyks ile bir görüşme ayarlamayı düşünüyorum ama Demeter, onları hafife almak konusunda seninle ne yazık ki aynı fikirde değilim. Geçen sefer bize karşı yaptıkları planlar iyiydi ve yeterince hazır olmadığımız için neredeyse yeniliyorduk. Onları hafife almak bizim sonumuz olur
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 3:24 am

Ah, ben sokak köpeklerini bile hafife almam Artemis, bilirsin Smile Sadece... Nyks'i ikna edebileceğine hiç ama hiç inanmıyorum. Hatta bunun bir tuzak olabileceğinden şüpheleniyorum. Görünmez olarak görüşmeniz sırasında sizi izleyeceğim.

Bu arada hoşgeldin Demeter Smile
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 3:26 am

Denemeden olmaz, en azından şansımızı bir deneyelim diyorum, izlemen benim için de iyi olur aslında, dediğin gibi tuzaksa iki Tanrıça o tuzakla baş edebiliriz sanırım
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 3:32 am

Zaten tuzaksa, daha Nyks harekete geçmeden önce fark etmiş olurum Wink Pekala, pek umudum yok ama yine de dene sen, belki ben yanılıyorumdur, gerçekten onu bu sevdadan vaz geçirebiliriz.
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 3:33 am

yanılman her ne kadar düşük bir ihtimal olsa da umarım yanılıyorsundur Athena
Demeter
Tanrıça
Tanrıça
Demeter

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 4:34 am

Öncelikle teşekkür ederim Athena. (:
Ve Artemis sana katılıyorum.Nyks'i kendi tarafımıza çekmek kolay olabilir;ama sonra türlü planlarla kafamızı karıştırıp hainlik de yapabilir.Sen dene,ben de Athena gibi bir şekilde kamufle olup sizi izleyeceğim.
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 4:35 am

Sinirime elimden geldiğince hakim olmaya çalışacağım Demeter, eğer olamazsam bu bizim için hiç iyi olmaz
Demeter
Tanrıça
Tanrıça
Demeter

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 4:48 am

Seni her konuda destekliyorum Artemis.Ne yaparsan yap arkandayım.Umarım şu iş olur da kimsenin başına bir iş gelmez.
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 5:07 am

Umarım.. Teşekkür ederim Demeter Smile
Persephone
Tanrıça/GM
Tanrıça/GM
Persephone

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 5:37 am

Ah şimdi o iki melezden sonra Tanrıça Nyks'ta mı Kronos tarafında? Öfff sorun üstüne sorun. Hangi biriyle uğraşsak bilmem.
Demeter
Tanrıça
Tanrıça
Demeter

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 5:59 am

Kızım bunlar dert değil.Dert edecek daha önemli şeyler bul kendine.Nyks mi?Sadece Nyks ve 2 melezi.Ruh emici diye tutturmuşlar,gidiyor.Onlar stratejisi varsa bizim de var.Kendileri korkuyorlar,bize gözdağı vermeye çalışıyorlar.
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 6:01 am

Canavarlar ve o iki ölümsüz olan melez ya da onların ruh emicileri beni endişelendirmiyor, onları hafife almıyorum ama benim asıl düşündüğüm Tayfun.. Bizi çok zorlamıştı
Persephone
Tanrıça/GM
Tanrıça/GM
Persephone

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 6:03 am

Anneciğim birde Hades sorunu var. Şimdide oğlum geldi. Artık beni hiç rahat bırakmayacak hele de çocuklarımı. Off... Neyse konumuz bu değil. Ve evet Tayfun'u hatırlıyorum. Umarım bu olay büyümez.
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 6:06 am

Umarım Persephone.. Bu kadar işimin arasında ona nasıl yetişirim bilmiyorum. Senin çocuklarını koruyacağım, Nyks ile görüşeceğim, avcılarımla ilgileneceğim ve Afrodit oğlunu izleyeceğim Very Happy bunlarla ilgili bir sorunum yok ama Tayfun ortaya çıkarsa senin çocukların da kampın dışına çıkarsa onlarla ilgilenemem
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeCuma Ekim 15, 2010 9:26 pm

Ay Tayfun demeyin bana. Geçen sefer Poseidon gelmeseydi halimiz ne olmuştu... Umarım bu sefer işler o noktaya gelmeden önce Kronos'u engelleyebiliriz.

Bu arada Persephone, tek kızın varken bir şekilde koruyordum ama şimdi işler zorlaştı. Hades'e elinden geldiğince göz kulak ol sen lütfen. Hayır biz burada Olimpos'u kurtarmaya çalışıyoruz, adam (yani Ölüler Tanrısı Very Happy) kalkmış kampa girip melezleri haklamak derdinde.
Hera
Tanrıça
Tanrıça
Hera

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 12:19 am

Zeus yeni çocuk yapmış kendine hiç bulaşmadım gördünüz mü?? Very Happy

Ve sanırım Nyks'in ölümsüzleri kampın girişine savaş açmışlar Athena :S
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 1:26 am

O savaş bitti Hera, o çocuğu da gördük

Nedense içimden bir ses Kronos'u o kadar çabuk yenemeyeceğimizi söylüyor Athena, yeniden onunla savaşmak zorunda kalabiliriz. Eğer Nyks savaşmaya devam ederse kavga sırasında kimse onunla düello etmesin. Çünkü ben edeceğim.
Demeter
Tanrıça
Tanrıça
Demeter

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimePaz Ekim 17, 2010 8:55 am

Memnuniyetle sana bırakırım Artemis.Onunla uğraşacak takatim yok.
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:17 am

Kronos mu o da Kim ?

Aldığım Bazı Duyumlara Göre Kronos un babası Uranos uşağını dünya üzerine salmış. Yakında Tartarus dan kaçma girişiminde bulunacakmış. Kaçarsa olacakları düşünemiyorum. Gerçi biraz ölüm fena olmazdı ama yine uyarayım dedim. Ben haberi verdim planları yapmak size kalmış.
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:45 am

Yaşasın Ares gelmiş! Ne zamandır şöyle büyük çaplı bir laf düellosu yapmamıştım Twisted Evil (Hoşgeldin Very Happy)
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:46 am

hemen başlamayıın ben daha hazır değilim Razz
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:56 am

Hoşbulduk Athena. Düello arıyana kapımız her daim açık.
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:56 am

Sen daha dur, Ares'in bir başka derdi daha olacak sanırım; kızım Lucy Twisted Evil
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 7:58 am

Senin var da benim yokmu Twisted Evil
Artemis
Artemis

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 8:00 am

(Artemis derin bir iç çeker)

hemen de başladınız
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Konsey Toplantısı-5   Konsey Toplantısı-5 Icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 8:02 am

Ama sen Lucy'yi bilmiyorsun. Lejantında bile sana olan nefretinden bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Neyse melez çocuklarımızı bırakalım şimdi, Artemis Kronos'un son durum raporunu versene Very Happy

Konsey Toplantısı-5
1 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» Konsey Toplantısı-10
» Konsey Toplantısı-1
» Konsey Toplantısı-2
» Konsey toplantısı - 3
» Konsey Toplantısı-4