Hephaistos Kulübesi'ne geldiğimizde Pers hemen mutfağa gitti ve bize bir şeyler hazırlamaya başladı. Biz de bir koltuğa oturmuş Hektor ile sohbet ediyorduk. Artık kararımı vermiştim, o gerçekten iyi ve eğlenceli birisiydi. O sırada Pers mutfaktan "Ne yapmak istersiniz ?" diye seslendi. Bunun üzerine film izlemek için can atan Hektor hemen "Film izlemek gerçekten harika olurdu !" dedi. Sesinde bir heyecan vardı. Ben de "Evet, bence de film izleyelim." diyerek Hektor'a katıldım. Pers elinde içeceklerle içeri girdi ve "Tamam öyleyse, ben filmleri getireyim." diyerek bir odaya girdi. Birkaç dakika sonra elinde en az 10 adet filmle geri geldi. "Ne tür film izlemek istersiniz ?" dedi filmleri önümüze yığarak. "Bunları beğenmezseniz daha da getirebilirim." diye ekledi. Biz hemen filmleri incelemeye başladık. Gerçekten hepsi de güzel ve kaliteli filmlerdi, seçmek çok zordu. Tam özellikle ilgimi çeken bir filmi izlemeyi öğrenecektim ki Hektor sıkıntılı bir ifadeyle "Ben bu filmlerin hepsini izledim." dedi. Ben ona şaşkın şaşkın bakarken Pers de "Peki o zaman, ben biraz daha film getireyim." dedi. O da şaşırmış görünüyordu. "Film izlemeyi gerçekten çok seviyor olmalısın." dedim Hektor'a. O da başını sallayarak beni onayladı ve "Evet, film izlemeye bayılırım." dedi. Pers tekrar içeri girdiğinde bu sefer elinde daha fazla film vardı. Bu filmleri incelemeye henüz yeni başlamıştık ki Hektor bir filmi eline alarak bize gösterdi ve "Bu filmi izlemeye ne dersiniz ?" diye sordu.