| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 16, 2011 4:45 am | |
| Ünlüm Katheryn Winnick. Bana da bir avatar imza takım yapar mısın? Şu resimlerden olursa sevinirim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu resimlerden olmasa bile düz saçlı resimlerinden olursa sevinirim. Ama bunlara öncelik ver. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 16, 2011 7:29 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 18, 2011 1:24 am | |
| Clarie bana bir takım yaparmısın ünlüm:Wiliam moseley |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 18, 2011 3:06 am | |
| Selam benle Irise bir kuzen imzası yapa bilirmisin şöyle çılgın birşey olursa sevinirmiz (Iris'in ünlüsü Taylor Momsen benimkide Emily Osment) | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 18, 2011 10:50 pm | |
| | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 18, 2011 10:53 pm | |
| banada david tennantlı takım ve avatar yaparmısın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 18, 2011 11:10 pm | |
| saol Clarie çok güzel |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 20, 2011 1:08 am | |
| bana da india eisley avatar-imza yaar mısın ??? | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mart 21, 2011 5:07 am | |
| Selam Clayooooşşşşş Bana Emma Roberts lı takım yapar mısın? üzerinde adımın yazması yeterli,şimdiden çok saol | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Mart 22, 2011 3:55 am | |
| beğenmene sevindim Tyler Georgina; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gecikme için üzgünüm ps'de sorun vardı ama şimdi hallettim hemen herkezinkini yapacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 23, 2011 6:09 am | |
| | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 23, 2011 6:17 am | |
| harika olmuş teşekkür ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 23, 2011 6:47 am | |
| beğenmene sevindim | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 23, 2011 7:16 am | |
| Uuuu, yeni gördüm benimkileri, harikalar Claire'mm!! Süpersinnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 23, 2011 7:19 am | |
| beğendirebildiysem ne mutlu bana Julia, Iris'le senin kuzen imzanı yapamıyorum çünkü Iris'İn ünlüsü zaten başka bir üye tarafından kullanılıyor ünlüsünü seçince yaparım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 24, 2011 1:56 am | |
| Clarie bana icon ve lejan için birşeyler yapıyorsan yaparmısın |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 24, 2011 8:06 am | |
| Clay'im icon alabilir miyim ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 24, 2011 9:08 am | |
| | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 24, 2011 9:13 am | |
| Clay, icon yapar mısın? Ünlüm Katheryn Winnick | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 24, 2011 10:09 am | |
| off süper olmuş ya yetenekli clayoş'um benim | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 25, 2011 10:13 pm | |
| beğenmene sevindim Lennyoş Tyler; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tyler lejantlık bir şeyler yapmıyorum belki ilerde | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 25, 2011 11:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 26, 2011 6:54 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 26, 2011 8:47 am | |
| Clay'imm sağool tatlım, çok güzel hepsi de. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 26, 2011 5:30 pm | |
| selam clay! senden üç şey istiyorum *bana bir takım (james franco) *Helen ile bana bir sevgili imzası (blake lively,james franco) *Allen ile bana kardeş imzası (robert pattinson,james franco) baya bir şey istedim sanırım özür dilerim ama yaparsan sevinirim | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 27, 2011 7:36 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mart 28, 2011 12:12 am | |
| oooooooooooooooooo.............oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo saol clarie çooooooooooo...ooooooookkkk güzel |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mart 28, 2011 4:38 am | |
| | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mart 28, 2011 5:18 am | |
| Bebeim ben geldummm Sevgili imzaı alabilir miyim. Tamara Zellana Ryan-Jack Dagwood Ah birde takım alayım. Ünlüm pixie lott | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mart 28, 2011 7:18 am | |
| Clarie banada bir sevgili imzası yaparmısın benim ünlüm Wiliam moseles Anastacia:Yvonne Strahovski |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|