| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 22, 2011 10:46 pm | |
| Michelle Trachtenberg avim rica edebilir miyim Clooş'mm ? Teşekkür ederim şimdiden mucks. ♥ | |
|
| |
Katherine Nicci Kallias Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 22, 2011 11:28 pm | |
| | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 23, 2011 12:00 am | |
| Kardişşşşş. Adriana Lima takım yaparmısın? Sağol şimdiden. | |
|
| |
Marcela V. Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 23, 2011 7:11 am | |
| Çok teşekkürler Clay Bu arada bana Lana diyen ilk kişisin, sonunda biri dedi | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Haz. 24, 2011 1:13 am | |
| Büşüüüüm çok teşekkür ederim, harikasın! | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Haz. 26, 2011 12:47 am | |
| Yeni bir takım alabilir miyim? Ünlüm değişti de. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Terra M. Johnson tarafından Paz Haz. 26, 2011 11:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Hypnos Tanrı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Haz. 26, 2011 7:44 am | |
| Clay unutlmuşa benziyorum.İsteğim çok gerilerde kaldı Tekrar istek yollayayım mı, sen bulup yapar mısın ? | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Haz. 27, 2011 7:07 am | |
| Bende icon istiyorum. Ünlüm; Lily Donaldson. Şimdiden çok teşekkür ederim. | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 29, 2011 3:01 am | |
| ünlü:Amber Heard takım olursa sevinirim üstünde adım yazabilir... | |
|
| |
Eryx von Dorff Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 29, 2011 3:51 am | |
| Clay bana takım yapabilir misin?
Ünlüm Matt Lanter ^^ | |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Tem. 01, 2011 1:15 pm | |
| Clay, hazır el atmışken bana da takım yapar mısın? Ünlüm Lil Mama. Bulursan Lip Gloss klibinden olsun resimler. Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Tem. 02, 2011 8:58 am | |
| Clay, ünlüm ve adım değişti, ben de sana geldim takım ve icon için ^^ Galeri biraz karışık ama özel ünlü olunca maalesef... Christina olani sarışın kız benim ünlüm Teşekkürler şimdiden! Galeri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 4:50 am | |
| - Hypnos demiş ki:
- Clay unutlmuşa benziyorum.İsteğim çok gerilerde kaldı Tekrar istek yollayayım mı, sen bulup yapar mısın ?
tekrar yollar mısınız? arada kaynamış olabilir ben bulamadımda Myra; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Elena; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Math; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Carter ailesine küçük bir hediye; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Claire Angel Deeply tarafından Paz Tem. 03, 2011 9:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 5:11 am | |
| Clayyyy!! Sasha Pieterse'li takım istiyoruum. | |
|
| |
Helen Stanislaus Melez Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 8:12 am | |
| Ben de tam onu isteyecektim Teşekkürler Clay halaaa | |
|
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 9:03 am | |
| Tesadüf gördüm imzayı Harikasın Clay | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 9:46 am | |
| | |
|
| |
Caleste L. Wideen Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 10:35 am | |
| Clay bir ara Teresa Palmerli bir takım hazirlayabilif mısın sagol şimdiden | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Tem. 03, 2011 9:02 pm | |
| Clay benimkini görmedin sanırım Adam Brody'li bir takım yapabilir misin? | |
|
| |
Maya Diana Carter Melez Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Tem. 04, 2011 12:23 am | |
| Bana da bir ara Grace Dever'lı bir takım yapabilir misin Cloş abla? Helen kardeşinki gibi bir aile imzası da fena olmazdı yani *-* Leo'nun ünlüsü Mathias Lauridsen, Mitchie'ninki de Irina Shayk | |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Tem. 04, 2011 4:46 am | |
| Clay ben bi takım istemiştim. noldu benim takım? unuttun mu beni? | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Tem. 06, 2011 7:45 am | |
| ben de şu aile takımından istiyorum Angel Serafina Carter - Shiloh Jolie-Pitt Aldrick R. Carter - James Marsden Thalia A. Carter - Sienna Miller | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Tem. 07, 2011 6:11 am | |
| Claire, bana da bir takım yaparsan çok sevinirim | |
|
| |
Ashley Everdeen Demeter'in Çocuğu
| |
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Tem. 07, 2011 8:50 am | |
| Clay, benim ikonlar ne oldu? Bir de, yeni bir av-im yapar mısın bana? Şöyle 27 yaşına uygun bir şeyler | |
|
| |
Stephan F. Canner Ares'in Çocuğu
| |
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Tem. 12, 2011 8:34 am | |
| Clay benim Eric Saade'yi iptal et Chad Michael Murray'li av-im alabilir miyim | |
|
| |
Hypnos Tanrı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Tem. 12, 2011 9:06 am | |
| Michael Jackson'lu bir avim istiyorum Clay Resim için link verim mi sen bulur musun çok abartılı bişe olsun istemiyorum resmim olsun yeter ) | |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|