| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mart 28, 2011 8:35 am | |
| Clooooş! Satoş'unun Judoş'una takım çakar mısın? Elena Kalis ünlüm, link veriyim ama kendin de çeşitli galerilerden yapabilirsin. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Mart 29, 2011 9:07 am | |
|
En son Claire Angel Deeply tarafından Çarş. Mart 30, 2011 10:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Mart 29, 2011 9:15 am | |
| | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 30, 2011 4:36 am | |
| Cloşş! Adya'ya bir takım alsam benn! | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 30, 2011 4:52 am | |
| Clay ben de Shailene Woodley'li bir takım alabilir miyiiim ? | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mart 30, 2011 6:48 am | |
| Adya'dan istemişim ya, Mana'dan da isteyeyim, başvurumu sonunda yapabildim, yeni ünlüm Kristin Kreuk | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 31, 2011 3:10 am | |
| Ünlüm Andy Whitfield. Şimdiden çoooook teşekkürler =) (Hem avatar hem imza olursa daha da mutlu olurum) | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 31, 2011 5:53 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:Dima Bilan/Archaios Athoos İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner):Avatar Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Teşekkürler şimdiden
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:Bir şey yazılmasını istemiyorum ama siyah beyaz tonlamalı olabilirmi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 01, 2011 6:27 am | |
| Bugün hepsini bitirmeyi düşünüyorum o yüzden önce kolaylardan başlayalım Adyoş; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 01, 2011 7:32 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 01, 2011 8:56 am | |
| Manoşşş-yeni ünlün hayırlı olsun dadlım -; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 01, 2011 9:21 am | |
| | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 01, 2011 9:32 pm | |
| Çooook güzeller Cloşşşşş!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Nis. 02, 2011 1:12 am | |
| Arc; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]en kısa zamanda hazırlayacağım adaş beğenmene sevindim Adyoş | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Nis. 02, 2011 1:24 am | |
| Vuhu mükemmeller çok teşekkürler | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Nis. 02, 2011 8:51 am | |
| Claire bende lejantlık görsel alabilir miyim? Ünlüm Ian Somerhalder. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Nis. 07, 2011 5:42 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:Mark Hamill/Mark Trully İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner):Takım Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:Son of Apollon ve İsmim | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Nis. 07, 2011 5:59 am | |
| Claire bana da av-im yapar mısın? Ünlüm Helena Bonham Carter Bellatrix kılığındaki resimlerden kullanırsan sevinirim. Bir isteğim daha var. "Goddess of the Night" yazan bir resim yazı her ne deniyorsa işte ondan yapar mısın birkaç tane. Bu kadar yeter sanırım. | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 08, 2011 12:16 am | |
| Chace crawford İmza-Avatar Üzerinde adım ve Son Of Hephaistos yazarsa sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 08, 2011 3:53 am | |
| Claire bende Dima Bilan'dan İkon alsam ? Şimdidedn Teşekkürler | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 11, 2011 12:47 am | |
| Clayy Bende bir takım alabilir miyim? Ünlüm Autumn Reeser. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 11, 2011 8:03 am | |
| selam clay'immmmm, 2.hesabım için takım isteyecektim.Mila kunisli bir takım galeri bulamadım,sen seçersin;yalnız Lizzie lena gibi sevgi dolu değil .O küçük tanrıça ve çok asi.bunu için mila kunisin THE BOOK OF ELİ ya da MAX PAYNE filmlerinden olursa çok süper olur. saol şimdiden... | |
|
| |
Zoi Anadyontai Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 12, 2011 2:41 am | |
| Herkese selam Ünlü adı/Üyelik adı:Daniel Radcliffe/Zoi Anadyontai İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner):Mümkünse kardeş imzası ve takım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): avatar ve takım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olursa sevinirim Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:Takım da adım,kardeş imzasında Children oF ApoLLon yazarsa güzel olur Başlık hayırlı olsun iyi çalışmalar şimdiden teşekkürler
En son Zoi Anadyontai tarafından Cuma Nis. 15, 2011 7:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 12, 2011 4:49 am | |
| ouw ne kadarda çok isrek birikmiş şimdi hepsini yapmaya başlıyorum öncelik iconlara Arc; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Claire Angel Deeply tarafından Salı Nis. 12, 2011 5:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 12, 2011 4:52 am | |
| Clayy gine mükemmeller çok sağol | |
|
| |
Lara Croft Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 12, 2011 6:51 am | |
| İlk önce selam clay Ünlü adı/Üyelik adı:jennette mccurdy İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım lazım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):sen bulsan? Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:adım yazılsın | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Nis. 13, 2011 5:06 am | |
| Cloşşş, Kristin Kreuk'lu bol bol icon rica edecektim | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Nis. 17, 2011 2:04 am | |
| Bir iki tane Ashley Benson takımı alabilir miyim? Şu resimlerden olsun. - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Resimler biraz(!) büyükse kusura bakma. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Nis. 17, 2011 2:25 am | |
| Eveeet isteklerime başlıyor (off çok şey istiyorum) Önce bir takım yazı olarak adım yazsın imzada ve son of nyks İkon lazım bana imdb ikonları gözükmüyor sitede =( ve birde lejant görseli yapıyorsan yapabilirmisin şimdiden teşekkürle "yine" Bu arada ünlüm Shia LaBeouf | |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|