| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:01 am | |
| Başvuru için;
Ünlü adı/Üyelik adı:
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner-kardeş gifi-sevgili imzası):
Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:
Can sıkıntısı yüzünden başladım. Acemiyim daha ama isteklerinizi karşılamaya çalışıcağım.
En son Claire Angel Deeply tarafından Salı Ağus. 02, 2011 1:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:10 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Cory Monteith/William Maxwell
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Avatar imza bır tanede sevgılı imzası yapabilirsen süper olur Hermia ve benim için onun ünlüsü Demi Lovato
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: benim imzamda Will, Son of Athena sevgili imzasinda Will & Hermia
| |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:29 am | |
| Uuu başlığın hayırlı olsun Claire. -Chelsea Staub -Satellite Morgan -Takım. - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:37 am | |
| başlığın hayırlı olsun (ben birşey istemiyorum =) ) | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:41 am | |
| wayyy kimler var burdaa Biricik arkadaşımm Ünlüm:Pixie Lott Adım:Tamara Zellana Cline İstediğim:Takım,Kardeş imzası ve icon üstüne clasic şeyler yazılabilir.. Hayırlı olsunn (: | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:49 am | |
| Clay çözdün sanırsam photoshop'uu Bana da bir takım yaparsan çok seviniriim Ünlüm Kaya Scodelario ama [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fotolar tercihimdir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 9:51 am | |
| çözmeye çalışıyorum daha tam çözemedim hepinize teşekkürler isteklerinizi en kısa zamanda hazırlayacağım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 10:08 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:Vindiesel\Tyler Swalm
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner):imza-icon-takım-avatar
Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):bulamazsan sen bana soyle yeter ben beğendiklerimi iletirim
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:Tyler Swalm veya Vin Diesel |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 10:11 am | |
| Aaa! Claire başlık açtmışş! Tebrikler bir tanem Ünlü adı/Üyelik adı: Emma Watson/Maya Marie Collins
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Adım ve Daughter of Demeter | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 10:25 am | |
| teşekkürler hayatım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 10:35 am | |
| Ne demek Claire'm, senin takımlar yaptığını bilmiyordum, kendine hiç yaptığını görmedim. Yoksa gördüm mü? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 10:47 am | |
| görmedin çünkü bugün başladım yapmaya o yüzden acemiyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 10:50 am | |
| Ahah, sen başla o zaman takımlarına, hadi hadi, boş durma | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 11:00 am | |
| evet ben takımlarıma gömülüyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 11:04 am | |
| Boş duranı zeus sevmezmiş |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 11:19 am | |
| Claire başlık açar da ben hiç gelmem mi? Hemen damlıyorum! *Liv Tyler *Takım *Sana bırakıyorum *Lucianna Fackrell, daughter of AthenaŞimdiden teşekkürler! | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Ocak 31, 2011 11:42 pm | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:Taylor Swfit/Ange Spike lamartine İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):sen bulursun bişiler Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: adıı yaz yeter Başlığın hayırlı olsun Claire .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Şub. 01, 2011 12:32 am | |
| Will; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]şimdilik elimden bu kadar geliyor ilerki zamanda kendimi geliştireceğim bu arada Luu'm ve Ange'm çok teşekkürler
En son Claire Angel Deeply tarafından Cuma Şub. 25, 2011 9:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Elena Martin Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Şub. 01, 2011 12:45 am | |
| Vayyy, Claire sende ne cevherler varmış. Will'e yaptıklarını çok beğendim. Bana da av-im yapar mısın? Bu arada başlığın hayırlı olsun. Ünlüm: Evangeline Lilly | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Şub. 01, 2011 2:32 am | |
| Sat'ım umarım beğenirsin; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Teşekürler El en kısa zamanda hazırlayacağım
En son Claire Angel Deeply tarafından Cuma Şub. 25, 2011 9:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Şub. 01, 2011 4:02 am | |
| Sagol super olmus | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Şub. 05, 2011 7:16 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:britt robertson/anny moysre
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım+imza
Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):sen bulursun bişiler
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: adım ve daughter of ARES
Başlığın hayırlı olsun canım
| |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Şub. 06, 2011 12:57 pm | |
| internetim gitti bu yüzden gecikti kusura bakmayın Zell; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Claire Angel Deeply tarafından Cuma Şub. 25, 2011 9:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Şub. 06, 2011 1:33 pm | |
|
En son Claire Angel Deeply tarafından Cuma Şub. 25, 2011 7:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Şub. 07, 2011 2:12 am | |
| Uuu Clay çok artist olmuşlar, bayıldım | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Şub. 07, 2011 10:47 am | |
| wooowww Bunlar harikaa tatlımm yhaa Tebrikler .) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Şub. 08, 2011 8:35 am | |
| Kevın James Leonard / JUstin Timberlake İmza ve Avatar İmzanın üzerinde adım ve Son Of Apollon yazsın Fotoğraf sen bulsan iyi olur Biraz hızlı olursan sevinirim |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Şub. 09, 2011 4:57 am | |
|
En son Claire Angel Deeply tarafından Cuma Şub. 25, 2011 10:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Şub. 09, 2011 5:44 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bnun gibi istiyorum Ünlü adı/Üyelik adı: Thalia Adelynn Rose --> Reese Witherspoon İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım Resim : reese-pics.com Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Adımı yaz ve daughter of Aphrodite. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Şub. 09, 2011 5:51 am | |
|
En son Claire Angel Deeply tarafından Cuma Şub. 25, 2011 7:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|