| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mayıs 21, 2011 8:43 am | |
| icon istiyorum kardeşcaaan <3 | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mayıs 21, 2011 10:32 pm | |
| Liderim kardeşiim (: takım istiyorum Angyy Avatar; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Takım; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerinde ismim ve Doughter Of Aphrodite yazsa yeter (: :* | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mayıs 22, 2011 12:39 am | |
| evet tatile gidiyorum 1 hafta yokum istekleri yapamayacağım malesef ama dönünce hepsini bitireceğim. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mayıs 22, 2011 4:07 am | |
| Saol Clay! Harikalar. bayıldım! | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mayıs 23, 2011 2:12 am | |
| Sağoll <3 <3 <3 | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mayıs 25, 2011 1:11 am | |
| Kardiiiş acayip çok beğendim.Sınavlarım vardı tüm gün giremedim,görememişim. Bu takım eskiyince hemeeeen kullanacağım. | |
|
| |
Gregor Judas Aquila Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Mayıs 25, 2011 2:19 am | |
| Clay yeni karakterime senden bir takım isterim doğrusu Ünlüm: Luke Grimes Üzerinde Son of Ares yazması yeterli (Ben Teo bu arada ) | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mayıs 27, 2011 10:25 pm | |
| Angy, iki yeni isteğim daha var ^^ Jule Valérie Temple için; Ünlü; hilary duff galeri; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]istediğim; takım ^^ Jill Violet Temple için; ünlü; shannan click avatar; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]imza; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]istediğim; takım ^^
En son Jill Violet Temple tarafından Cuma Haz. 03, 2011 5:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mayıs 28, 2011 12:03 am | |
| Ad:Bart Banner Ünlü:Zachary Levi Galeri:Sen bulurmusun İstediğim:Takım Ad:David Tyler Ünlü:David Tennant Galeri: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İstediği:Takım. İşte böylede başvurmuştum.
En son David Tyler tarafından Ptsi Haz. 20, 2011 5:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mathias Joseph Phelan Hermes'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mayıs 28, 2011 2:58 am | |
| Ben de bir takım alabilir miyim? Ünlüm Ashton Kutcher. Şimdiden teşekkürler.[i] | |
|
| |
Marcela V. Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mayıs 28, 2011 5:10 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Marcela V. Martinez/ Lucy Hale
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): İcon
Şimdiden teşekkürler Clay ^^ | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 01, 2011 9:18 pm | |
| Ad:Adreanna Blanche Ünlü: Candice Accola Galeri: Takıl kafana göre İstediğim:Takım, Gif | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 09, 2011 9:05 am | |
| ivitttt artık başlığımla ilgilenebilirim öcelikle Mia takımın; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David buda kardeş imzanız ama yeni öğrendim giffli yapmayı o yüzden pek iyi olmadı; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]diğer istekleride hazırlayacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 09, 2011 10:04 am | |
| | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 09, 2011 9:41 pm | |
| çok sevdim hemen kullanıyorum teşekkürler Claire | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| |
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Haz. 10, 2011 9:12 am | |
| Clay bana da Barbara Palvinli bir takım hazırlasana (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Haz. 13, 2011 10:55 pm | |
| - Maria von Dorff demiş ki:
- Cloooş *-* Bana da iconn *-*
İloşşş; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Haz. 13, 2011 11:04 pm | |
| Çok tatlılaar, teşekkürler Cloş *-* | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 15, 2011 3:11 am | |
| Kuzum kardeşim, müsaitsen kendime bir Imogen Poots'lu takım isteyebilir miyim
En son Alexandra Regina Daniels tarafından Perş. Haz. 16, 2011 6:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 15, 2011 6:03 am | |
| Clay beni unuttun ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 15, 2011 9:19 pm | |
| beğenmene sevindim Mia bişi değil kardiş ni demek adyoş Alex en kısa zamanda en güzeli hazır olacak Reanna unutmadım merak etme ama sırayla gidiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Haz. 15, 2011 11:53 pm | |
| | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 16, 2011 4:49 am | |
| Yine döktürmüşsüün.Teşekkürler (: | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 16, 2011 4:52 am | |
| Clayyy. Üçüncü üyeliğim için Kwon Yuri'li av-im istiyorum. | |
|
| |
Bart Banner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 16, 2011 4:55 am | |
| Clo bu karakterime zachary levi'li bir takım yaparmısın. | |
|
| |
Gregor Judas Aquila Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Haz. 16, 2011 7:53 am | |
| Clay unuttun beni bakıyorum da | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Haz. 17, 2011 12:34 am | |
| ayyyy Teo tamamen çıkmış aklımdan ya zaten bu aralar her bi haltı unutuyorum bunadım resmen Teo; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Chris; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daila; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beğenmene sevindim Hanna | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Haz. 17, 2011 1:00 am | |
| Ünlüm değişti, Eric Saade'li av-im yapar mısın baldız | |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|