| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Calvin Drake Westin Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 10, 2011 8:24 am | |
| Cadı çok teşekkür ederim, süper olmuş. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 10, 2011 11:02 am | |
| tmm Maya'm Adya'ya hazırlarım Ne demek enişte benim için bir zevkti Kardeşşşş; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Alexander Alderan Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 10, 2011 8:17 pm | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:David Beckham / Alexander Alderan
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Hem imza hem Avatar
Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Hoş duracaksa adım yazılabilir ...
| |
|
| |
Sabrina Westin Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 10, 2011 11:27 pm | |
| Sabrina Westin Elle Fanning Avatar-imza kafana göre takıl. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 12:08 am | |
| çooooooooooooooo.....ooooooook güzel Clari |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 1:08 am | |
| teşekkürler Tyler Ufaklıkkk; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk defa bi ufaklığa takım hazırlıyorum | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 3:01 am | |
| katılıyorum Adya'ya ben bişi yapmıyorum sen her halinle çok güzelsin Sofiş-umarım sofiş dememde sakınca yoktur - ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 3:45 am | |
| Clay, Ares kulübesi için şu yazılardan yapar mısın, adlar aklıma gelmedi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Böyle yazılar işte ama Daughter of Ares, Son of Ares falan yazsın. Bir de " Kafalar Klozete! " yazılı bir yazı olsun. Ve " Savaşırız Ama Klozete Kafa da Sokarız! " yazılı bir yazı olsun. Ayrıca; "Bir Ares Çocuğunu Kızdırma, Sonra Kafanı Klozette Bulma!" Yazılı bir yazı olsun. Mümkünse bir Ares çocuğuna yakışır renklerde. | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 5:14 am | |
| Teşekkür ederim. Çok güzel bunlar. Harika yapıyorsun Sofiş demende de hiçbir sakınca yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 5:20 am | |
| beğenmene sevindim Sofiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 5:22 am | |
| - Nicole Avery Johnson demiş ki:
- Clay, Ares kulübesi için şu yazılardan yapar mısın, adlar aklıma gelmedi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Böyle yazılar işte ama Daughter of Ares, Son of Ares falan yazsın. Mümkünse bir Ares çocuğuna yakışır renklerde.
Clay, sakın esprili sözler yazma! Sadece Daughter of Ares ve Son of Ares yazıları hazırlarsan sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 5:32 am | |
| taamam Nikki en kısa zamanda hazırlayacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 8:10 am | |
| | |
|
| |
Sabrina Westin Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 11, 2011 11:48 pm | |
| Clay abla benim için yaptığın takım süüüpeeer olmuş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 5:02 am | |
| bana bir takım yaparmısın Clarie bide imza ünlüm:Dimitri Vankerkoven |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 8:02 am | |
| beğenmene sevindim ufaklık tamam şimdi herkezinkine başlıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 9:20 am | |
|
En son Claire Angel Deeply tarafından C.tesi Mart 12, 2011 9:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Crystal Stephanie Montéz Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 9:28 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Vanessa Hudgens- Bella Crystal Montéz İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Hem imza hem Avatar Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Kafana göre takıl kardeş Ve sana sorun olmazsa senin imzadaki daughter of aphroditeyi de eklersen süpper olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 9:34 am | |
| Clay'im çok güzel olmuşlar, ne kadar teşekkür etsem az. Ama bu kadar fazla hazırlamana gerek yoktu. Ne de olsa kardeşlerim fazla online olmuyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 9:40 am | |
| beğenmene sevindim Nikki'm yazı stilim daha fazla olsa dahada çok hazırlayacaktım bir ara yeni yazı stilleri ekleyeceğim | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 12, 2011 10:22 am | |
| Bende bir takım alabilir miyim Ünlüm Mathias Lauridsen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 2:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 4:45 am | |
| | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 4:53 am | |
| Teşekkürler Claire. Sırayla kullanacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 4:58 am | |
| beğenmene sevindim | |
|
| |
Crystal Stephanie Montéz Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 6:06 am | |
| tşk kardeşş <3 harika olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 6:07 am | |
| ne demek kardeş beğenmene sevindim Tyler; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 13, 2011 7:19 am | |
| Clarie çok güzeller saol |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|