| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Reo Warner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 25, 2011 7:59 am | |
| ünlü Will Smith Bi takım hazırlayabilirmisin acabaa ? | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 25, 2011 8:02 am | |
| Benümküler nirde | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 25, 2011 8:27 am | |
| Georgina; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaparım Reo beğenmene sevindim Zoi birazdan gelir tatlım | |
|
| |
Reo Warner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 25, 2011 8:29 am | |
| tşkkr clay | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 25, 2011 7:45 pm | |
| Clay'im ben de takım alabilir miyim bebek ? Ünlüm Katsia Zingarevich. | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Nis. 25, 2011 11:41 pm | |
| Bizim imza yok hala | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 3:08 am | |
| Liderim, yoğunsun fark ettim. Yine de istiyorum takım Acelesi yok Ünlü: Haley Bennett | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 3:42 am | |
| ünlümü değiştirdim yeni ünlüm Roxaralu banda bir avatar resmi yaparmısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 5:47 am | |
| tamam hepinizinkini yapacağım - Peter Karl Bouveir demiş ki:
- Chace crawford İmza-Avatar
Üzerinde adım ve Son Of Hephaistos yazarsa sevinirim senin ünlün kullanılıyor Karl. Kendine başka bir ünlü seç - Leonard L. Carter demiş ki:
- Claire bende lejantlık görsel alabilir miyim? Ünlüm Ian Somerhalder. Şimdiden teşekkürler.
lejantlık göreseller yapmıyorum Leo Mana al sana boll bol icon ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 6:08 am | |
| Uuu, icooonnn Mana mutlu oldu şimdiiii *-* | |
|
| |
April Marcella Temple Amphitrite'nin Çocuğu
| |
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 6:42 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: David Killer/Matt Dallas İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): İmza-avatar Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Valla uygun bişe bulursan sen yaz özel bi istek yok ama ismim olabilir.. Bi de kulübe imzası yapar mısın?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 7:07 am | |
| Benimki nirde o kadar uğraştırdı mı ya -sevgülü imzası çok manyak olmuş beybü- | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Nis. 26, 2011 9:34 am | |
| Leon; Sevgili imzası; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Takım; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mana'nın beenmesine çok çok çokkkk sevindim Hepinizinkinin en kısa zamanda hazırlayacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Nis. 27, 2011 7:27 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Nis. 27, 2011 9:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Çarş. Nis. 27, 2011 9:57 am | |
| | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Nis. 28, 2011 4:35 am | |
| Clay, benim için bir de Asley Benson'lı lejant görseli ve bol bol icon yapar mısın? Bir de Zoe için yaptıkların çok güzel olmuş. Onların kodlarını Zoe'ye atar mısın? Nedenini biliyorsun. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Nis. 28, 2011 5:25 am | |
| :*Saol | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Nis. 28, 2011 7:41 am | |
| Annie; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]biliyorum canım attım kodları timam kardeş en kısa zamanda yapacağım ni demek Mia'm | |
|
| |
Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| |
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 29, 2011 2:57 am | |
| ünlümü değiştirdim yeni ünlüm Roxaralu banda bir avatar resmi yaparmısın bu resimlerden olursa sevinirim [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Nis. 29, 2011 3:57 am | |
| Kulübemin biricik lideri bana av-im yapar mı acaba? | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Nis. 30, 2011 1:05 am | |
| Clay çooook güzel olmuş ellerine sağlık | |
|
| |
Lara Croft Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mayıs 01, 2011 6:42 am | |
| Cloş'um Büş'üm bize Annie ile kardeş imza yapabilir misin? ünlülerimiz Jennette Mccurdy ve Amber Heard | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Ptsi Mayıs 02, 2011 5:48 am | |
| İcon ve Takım istiyebilir miyim ? Yeni ünlüm miranda kerr | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Salı Mayıs 03, 2011 11:25 am | |
| | |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|