| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|
+88Caleste L. Wideen Helen Stanislaus Alexia Sophie Russell Aria Hypnos Isabelle Coco Franke Katherine Nicci Kallias Adreanna B. von Dorff Marcela V. Martinez Mathias Joseph Phelan Jill Violet Temple Gregor Judas Aquila Seth Mason Black Damon R. Trully Luna Harrods Rinascita Faora Kimberley Verfilius Heres Subduce Emily Cocteau-Evans Lily Evelyn von Dorff Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff cookie monster Daila Eva Monroe Christian Randolph Hanna Olıvıa Temple Chelsea Cocteau-Evans David Killer Isabel Catherine Senta April Marcella Temple Hope Temple Cintia B. von Dorff Reo Warner Annie Odair Hermia Aigian Cocteau Darth Vader Mnemosyne Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Lara Croft Zoi Anadyontai Mark William Trully Mirabella LaPiere Valentino R. Gavino Fenix Blume Andrea Grace Harvey Myra Zack Cliff Burton Lena H. Bryce Kathie Mitchiel Davies Georgina Orwell Leonard L. Carter Crystal Stephanie Montéz Adyali Beckett Sabrina Westin Alexander Alderan Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Bart Banner Calvin Drake Westin Alexandra Galibina Nyks Nemesis Tiffany Trully C. Scarlett Stanislaus Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Julia Fackrell A. Anna Bianca Sentius Peter Karl Bouveir Kevin Least Terra M. Winchester David Tyler Lara Adams Alexandra Bethany Daniels Thalia A. Carter Anny Moysre Elena Martin Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Clara Thompson Alexis Kwon Zellana L. Tyler Perseus Carter Satellite Morgan William Maxwell Claire Angel Deeply 92 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 2:48 am | |
| beğenmenize sevindim Enişte sen zaten yaparsın yeteneklisin | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 2:51 am | |
| clari ben benimkisini 4. sayfanın sonunda bulamadım | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 2:53 am | |
| 4 değil canım yanlış söylemişim 3. sayfada | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 2:53 am | |
| Clarie bana da bir takım hazırlar mısın arkadaşıkm? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 2:55 am | |
| hazırlarım canım | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 2:57 am | |
| Ay!!!Tatlım benimmm teşekkürederiiimmm!!! | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 7:26 am | |
| Claireee!!! Hec'le bana da partner imzası yapar mısıınn?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 7:36 am | |
| Anny ya sana resim bulamadım bakıyorum Anna hemen başlıyorum | |
|
| |
| |
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 8:36 am | |
| Bana da Alyssa Miller'lı takım yapabilir misin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 10:26 am | |
| | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 10:32 am | |
| Vay vay vay vay, çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 11:25 am | |
| beğenmene sevindim Tina; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]başka fotoğraf verirsen onlarla yaparım | |
|
| |
Nemesis Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Perş. Mart 03, 2011 10:19 pm | |
| Claiiiire biliyorum bunalttım artık ama senden 2tane faln daha takım isteyebilir miyim bu sefer Nemesis'e Biri şu anki avatarımla uyumlu sadece imza olsa da olur Diğer takımı ise Nemesis'e yakışacak fotoğraflardan yapabilir misin İmzaların üzerinde 'Nemesis - Ultimate Revenge' yazsa olur | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 8:33 am | |
| sağol claiiree | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 9:18 am | |
| | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 9:32 am | |
| Clay, bana şöyle asil bir Ares kızına yakışır bir Avatar imza takımı yapar mısın? Mümkünse şu resimlerden olsun; - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Üstünde adım ve Daughter of Ares yazsa yeter. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 12:09 pm | |
| Tanrıça Nemesis; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nikki tatlım seninki yarına kaldı ya | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 12:16 pm | |
| Dibim düştü Ellerine sağlık canım benim, çok güzel olmuşlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 12:20 pm | |
| ne demek canım siz yeterki beğenin | |
|
| |
| |
| |
Nemesis Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 8:57 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 10:23 pm | |
| beğenmene sevindim kardeş | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Cuma Mart 04, 2011 11:46 pm | |
| Nikki; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]canım gerisini akşam yapacağım şimdi dersaneye gitmem gerekiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 05, 2011 6:29 am | |
| Geç kaldığımı biliyorum ama süper olmuş Clay. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. C.tesi Mart 05, 2011 11:00 am | |
| Bana da Rachel Hurd-Wood'lu bir Avatar-İmza takımı yapar mısın? Şu resimleri kullanabilirsin; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üzerinde adım ve Hunter of Artemis yazsa yeter. | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 06, 2011 4:48 am | |
| beğenmene sevindim Nikki Eva; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]biliyorum pek beceremedim
En son Claire Angel Deeply tarafından Paz Mart 06, 2011 6:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 06, 2011 4:59 am | |
| Yok, güzel olmuşlar ama daha iyisini yapabilirdin. | |
|
| |
Alexandra Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. Paz Mart 06, 2011 7:57 am | |
| Miranda Kerr / Anastasia A. Galibina Takım + icon + ek banner (Ek banner için : Su Tanrıçası ) Url : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Senin bulacağın resimlerde olur. Üzerine : İmza için (Anastasia Galibina) Banner için ( Su Tanrıçası) | |
|
| |
| Claire'den Hediyeler // İSTEK YOK!.. | |
|