Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni karşılaşma

2 posters
YazarMesaj
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

Yeni karşılaşma Empty
MesajKonu: Yeni karşılaşma   Yeni karşılaşma Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 12:23 am

Kulübemden çıkıp kano gölüne doğru yürüdüm.Sabak uyandıktan sonra kana gölünde yürümek gibisi yoktu.Başka hiçbir güç açamazdı zaten uykunu.Esnedim ve ağaçlardan birisine yaslandım.Tamam,belki abartıyorumdur ama burası kuş sesleriyle dolu güneş alan biryerdi ve burda ağaca yaslanarak bile uyuklayabilirdim.Başımı salladım ve uykumu açmak için gözlerimi ovuşturdum.Belki de artık uyandıktan sonra burda yürümekten vaz geçmeliydim.Yoksa birgün Kherion beni uykudayken yakalayabilirdi ve bu o kadar da uzak sayılmazdı bana yakında yakalanacaktım.Umarım o zaman ceza almam diye geçirdim aklımdan ceza almaktan nefret ederdim.Hele bu ceza bulaşık ve ahır temizlemekse...

Gözlerimi açtım ve hemen ağaçtan uzaklaştım.Bulaşıklar artık rüyama giriyordu.Tam kano gölünün bulunduğu kısımdan çıkacaktım ki gözüme yeşil çimlerin üstüne oturmuş bir melez çarptı.bir süre onu inceledim.Melez Kampı'nda çoğu kişi tanımama rağmen onu gördüğüm söylenemezdi.Dışarı gitmekten vaz geçip melezin yanına gittim.Dalmıştı. "Merhaba." diye bağırdım yüksekle sesle.Hemen yerinden sıçradı ve bana baktı.Şaşırmış görünüyordu.İnsanların arkasına sessizce yaklaşıp onları korkutmaktan acayip zevk alıyordum.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Kevin Least
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri

Yeni karşılaşma Empty
MesajKonu: Geri: Yeni karşılaşma   Yeni karşılaşma Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 1:45 am

Plajı oldum olası çok sevmişimdir.Orada oturmayı denize bakarken kaybolmayı.. Evet kampta plaj olduğunu duyunca sevinmiştim.Sabah hazırlanıp plaja gittim.Yine o güzel denizde kaybolurken..

"Merhaba." demişti bir kız.Kız sarı saçlıydı.Saçı bildiğiniz güneş sarısıydı.Gözleri de siyahtı.Kız beni korkutmaktan üzülmüşe benzemiyordu.Her neyse kıza gülümseyerek Merhaba Ben Kevin.Dionysos'un oğluyum dedim.Kızda gülümseyerek Bende Ange.Apollon'un kızıyım dedi.Ange galiba yeni geldiğimi anlamıştı.Ama yinede sormayı ihmal etmedi Yeni misin? Ona evet anlamında başımı salladım ve Geleli 1 hafta oldu. dedim.Gerçekten de 1 hafta önce hayatım değişmişti. Ona gülümseyerek Ya Sen ? diye sordum.Ange aynı gülümsemeyle Ben kampın eskilerindenim dedi.Demek ki eskilerindendi.Yani çok arkadaşı vardı.Ange galiba insan sarrafıydı.Çünkü bana biraz üzülmüş gibi bakıp Yanlız mısın ? diye sordu.Bende Evet diyerek ona cevap verdim.Ange Bu kampa alışmak gerçekten zor.Ama alışırsın. diyerek beni teselli etti.Ona gülümseyerek inşallah dedim.Ama benim içimde hala şüpe vardı.Bu kampa gerçekten alışabilir miydim ?Bu kamp yeni yuvam olmuştu ama evinde konuşabileceğin kişilerde olması lazım.İşte bu arkadaşlarıda yeni yeni ediniyordum.Ben bunları düşünürken galiba yine denize dalmışım.Ange beni dürterek konuşmaya başladı..
Ange Morgan Lamartine
Ange Morgan Lamartine

Yeni karşılaşma Empty
MesajKonu: Geri: Yeni karşılaşma   Yeni karşılaşma Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 7:34 am

''çok sık dalıyorsun." dedim gülerek.Yeni gelenlerin çoğunda alışma sıkıntısı vardı.yeni arkadaş edinemeyeceğim korkusu... "Aslında,çok dost canlısı bir kampızdır," dedim biraz övünerek ,kamp bütün melezler için birinci ve en güvenli eviydi. "Bilemiyorum.." dedi biraz kederli.Çok üstünde duruyordu.Benim gibi günde yanına milyonlarca melez gelmesi gerekiyordu ki genelde öyle olurdu zaten.Aman manasında omzuna vurdum. "Herkes kolay kampa ısınabilsin diye melez danışmanlarımız var.Kherion var ve benim gibi önüne gelene yenimisin diye soranlar var." dedim şaka karışık.Gerçekten de tanımadığım melezi görünce yenimisin demeyi huy edinmiştim ve sanırım artık bu huydan kurtulmanın zamanı gelmişti.

Birden Kevin'ın Dionysos'un oğlu olduğunu hatırladım. çilek Tarlasında az yakalanmamıştık ve bayağı ceza yemiştik o yüzden dioysos'la sıkı bir geçmişimizin olduğunu söyleyemezdim ama yinede merak ettiğim birşey vardı.Hemen aklımdan geçeni sordum. "Baksana,şarap içtin mi hiç?" Biraz saçma olabilirdi ama melez merakı söz dinlemiyordu.Acaba gerçekten delirtiyormuydu?küçükken dedemin bir bardaktaki mavı sıvısını içmiştim ve sonra kusmuştum ama hergün ona benzer şeyler içen birisinin çocuğu gerçekten bağımlı olabilirmiydi?gerçeği söylemek gerekirse tadını merak etmeye başlamıştım.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Kevin Least

Yeni karşılaşma Empty
MesajKonu: Geri: Yeni karşılaşma   Yeni karşılaşma Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 10:48 pm

Çok sık dalıyorsun dedi bana gülerek. Biraz da haklıydı. Aklımda yeni arkadaş edinemeyeceğim korkusu vardı. Bana aynı gülümsemeyle Aslında,çok dost canlısı bir kampızdır dedi bana. Sanki kampı övüyordu. Ama bir anda kampın melezler için tek güvenilir yer olduğu aklıma geldi. Galiba haklıydı. Ama aklımda şüpheler olduğu için "Bilemiyorum.." dedim ona.
Omzuma vurarak "Herkes kolay kampa ısınabilsin diye melez danışmanlarımız var.Kherion var ve benim gibi önüne gelene yenimisin diye soranlar var." demişti.Doğruydu.Bana şu ana kadar çoğu kişi Yeni misin ? diye sormuştu.

Bana garip bir soru sordu. "Baksana,şarap içtin mi hiç?" Gülmeye başladım. Sonuçta Dionysos’un oğluydum. Gülümseyerek Şaka mı yapıyorsun ? diye sordum. Ange garip bir şekilde bakıyordu bana.Ona anlatmaya devam ettim. Şarap içmeye bayılırım. New York’ta para biriktirip şarap alırdım dedi. Ange bana gülümseyerek Peki hiç sarhoş oldun mu diye sordu. Ona aynı gülümsemeyle 5 defa falan olmuşumdur dedim. Ange gerçekten çok şaşırmıştı.10 dakika daha muhabbet ettikten sonra Ange’nin arkadaşı gelmişti ve Ange bana gülümseyerek Görüşürüz demişti.Artık yeni bir arkadaşım daha vardı.

Yeni karşılaşma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Bir Karşılaşma Tanrıça Afrodit
» Yeni Bir Hayat ve Yeni Gerçekler
» Yeni ev,yeni başlangıç...
» Yeni Bir Sayfa, Yeni Bir Aşk...
» Karşılaşma