Bu gün temizlik günüydü ve temizlik hastalığı olan ben ilk kez temizlik yerine gidip kılıç çalışmayı tercih etmiştim.Diğer kardeşlerim şu an ne yapıyorlar haberim yoktu ama nedense ben kılıç çalışıyordum.Biraz çalıştıktan sonra temizlik takıntım yüzünden hızla kulübeye daldım.Kulübe boş gibiydi,bir kısmı çok güzel temizlenmişti ve müzik sesi geliyordu bir yerlerden."Hey millet!Kimse yok mu?"diye seslendim."Sonunda biriniz geldi.Neredeydin sen?"dedi Lara,biraz hatta bayağı sinirlenmişti."Özür dilerim,kılıç çalışıyordum."dedim."Anna kılıçta yeterince iyisin,şimdi temizlik zamanı.Ayrıca ne oldu senin temizlik takıntın?"dedi."Bilmiyorum,neyse diğerleri yok mu?"diye sordum."Yoklar yani sabah uyandığımda kimse yoktu."dedi."Tamam o zaman eski günlerde ki gibi birlikte yapabiliriz temizliği."dedim.Ardından temizliğe başladık,aslında Lara başlamıştı.Temizliğe devam ettik daha uygun olurdu.
Ben gidip önce kendi eşyalarımı dolabıma yerleştirdim,o sırada Lara tekrar müzik açtı.Her ne kadar temizlikte anlaşamasakta Lara benim için çok değerliydi.Bir yandan temizlik yapıyor bir yandan da dans ediyorduk.İşte bu temizliği güzelleştiren bir şeydi;Dans etmek!