El'in yanından ayrıldım. Furialar ise önce nereye gideceklerini karar veremediler sonra onlarda ikiye ayrıldılar. Biri benim peşimdeydi, diğeri El'in peşindeydi. Hızla kaçıyordum. Aynı zaman da aklımdan plan kuruyordum. Konsantre olup büyük bir ateş topu yaratmaya başladım. Sonra bu ateş topunu arkama dönerek furiaya fırlattım. Furia hemen yana çekildi ve ateş topu yanınndan geçti. Furiayla aramızdaki mesafe çok azaldı. Bunun için düzgünce saldırıya geçmeye hazırlandım. Kılıcımı hazırladım ama önce ateş toplarıyla şansımı denemek istiyordum. Büyük bir ateş topu daha yarattım ve furiaya attım. Furia yine kurtulmayı başardı ama ben ardı ardına ateş topları fırlatmaya başladım. Furia toplardan kaçıyor, bana yaklaşamıyordu. Bende rahatça saldırı yapabiliyordum ama yorulmaya başladım. Güç kullanmak beni yoruyordu. Bu furiayı çabuk öldürmeliydim. Furia yavaş yavaş tütmeye başladı ve garip garip sesler çıkarıyordu Anlaşılan yanmaya başlamıştı. Biraz daha uğraştıktan sonra furia yanmaya başladı ve uçarak buradan uzaklaştı. Ölmemişti ama bizimle uğraşmayacağı kesindi. Şimdi El'i bulmalıydım.