Ofisimde oturup kara kara düşünüyordum. Tiffany ve Yondaime’den haber bekliyordum. Ancak onlardan önce Athena’dan haber aldım. Poseidon’la Hades, Zeus’la konuşmaya gitmişler. Birlik olmaları gerektiğini Zeus’a söyleyeceklerdi. Bu süper bir haberdi. Tiffany ve Yondaime başarmıştı. Büyük bir tebriki hak ediyorlardı. Onların gelmesini bekledim. En sonunda ofisime geldiler. Çok neşeliydiler. Bana sonucu anlatılar. Onlara bildiğimi söyledim. Çok fazla olamasalar da şaşırdılar. Onlara her şeyi anlatmaya başladım. "Çocuklar, Athena’dan haber aldım. Hades ve Poseidon, Zeus’la konuşmaya gittiler." dedim. İkisi birbirine gülümseyerek baktı ve Tiffany "Oley!" diye bağırdı. Çok sevinçliydi. Yondaime’ye baktım. O da çok sevinçliydi ama yorgun gibi görünüyordu. Onlardan bana her şeyi anlatmalarını istedim. Heyecanlı bir şekilde baştan sona her şeyi anlatmaya başladılar. Yondaime’nin Hades’e meydan okuduğunu öğrenince ona "Bu çok tehlikeli, ölebilirdin. Bir daha böyle bir şey yapma." dedim. Ben onları ölmeleri için gödermedim. Şansları yaver gitmeseydi belki de şu an burada olamayacaklardı ve ben bunu istemezdim.