Kulübemize gelen birkaç melezde sorularını gidermek istiyorlardı. Mağaranın gizli girişine doğru geldim. Normalde ahşap bir duvardı önünde durduğum ama, duvarın belili yerlerine birkaç kez dokununca bir kapıya dönüştü. Kapının arkasında çok derinlere inen bir merdiven, yanan meşaleler ve "Biri geliyor!" diye sesli fısıldaşan kardeşlerim vardı. Olanlara yanımdakiler de şaşırsada, Tyler bunu bilmeli idi. Aşağı gizlice inerken elimde bir Ateş oluşturdum. Basamaklardan yavaşça inerek, onlara bir korku filmi yaşatıyordum. Bir anda gölgeden bir yaratık veya bir maske gözükse, kalp krizinden birimiz ölebilirdik. Duvara doğru biraz yaklaştım ve kulağımı koydum. "Mağaramıza hoşgeldiniz. Yüzyıllardır burası var ve çıkışı hala bulunamadı. Ed, buranın çıkışının bulunması ile pek ilgilenmezdi. Ben, son zamanlarda 9. Depo da çok takılıyorum. Bu mağaranın hiçbir haritası yok. Babam, benim dışımda bütün kardeşlerime gözüküyor. Ed, ortadan kaybolmadan önce de babamla görüşmüş. Babam, ona mağara ile ilgili bir kağıt vermiş." dedim. Duvara biraz daha yaklaştım ve elimi, bir çıkıntıya bastırdıktan sonra mağaranın sonu sanılan duvar, birden kalktı ve ışıl ışıl parlayan bir yere geldik. "Burayı sığınak olarak kullanıyorum. Burada yaptığımız bütün çok özel eşyalar var." dedim. Sağımızda ve solumuzda birsürü büyük, küçük eşyalar vardı. Tyler'ın bir eşyaya dokunması üzerine içinden, yeni doğan bir kiklop çıktı. "Onu biz yetiştirdik. Organik yaşamlılar ile aram iyi değil. Onun için onu saklıyorum. İçinde büyüyecek ve birgün bize kazıda yardım edecek." dedikten hemen sonra yerdeki kutuyu üstüne attım. Kiklop, kutunun içine girip eski yerine geldi.
Oldukça yürüdükten sonra, diğer kardeşlerimin kazmaya devam ettiklerini gördük. "Bakın. Ed ve ben, devamlı büyük Kehanetten korkardık. Kehanette, birçok Ateş ve Ateşe Dayanıklılığı olan Hephaistos Çocukları, dünyayı yok edecek. Onları bir mahzene kapamayı dahi düşündüm ama bu onlara engel olmayacaktı. Tyler dışında hepimizin bu gücü var. Eminim onunda olacak. Dünya eğer ki yok olursa, Olimpos ve Melez Kampı olmaz. Bu yüzden gücümüzden nesillerdir korkuyoruz biz. Lanetli çocuklarız birnevi." dedim. Yavaşça çıkışa doğru ilerlemeye başladım. "Ed'in nerede olduğu 9. Depo da saklı." dedim.