15- Kulübeni temizleme rp'si yaz.
Mekan: Ait olduğun kulübe
Katılacaklar: Sen ve istediğin kardeşlerin.
Sabah uyanınca Kulübenin ne kadar dağınık olduğunu farkettim.Dün gece karanlıktan ve yorgunluktan hiç birşey fark etmemiştim. Kalkıp bonyoya girdim.Çıktığımda kulübenindomuz gibi koktuğunu düşünerek camları açtım. Yatağıma oturup etkinlik kağıdına baktım.
''Dikkat !! Pazartesileri kulübe temizlik denetlemesi vardır. En düşük puanı alan tüm hafta bulaşıkları yıkar'' Bulaşık mı nefret ederim bulaşıktan Kulübeyi hemen toplamak geldi içimden ama karnımın gurultusu daha içtendi.Bende kalkıp giyindim. Ve yemekhaneye girdim.Geç kalmıştım ama kimse birşey demedi.Tek başıma Ares masasına oturdum.
Kahvaltı ettikten sonra kulübeme girip yerde duran bavulumu aldım içindekileri dolabıma yerleştirmek için açtım ama içide böcekler vardı ve toz ile kaplıydı.Temizlik mazemesi lazımdı nerden bulabilirdim ki haritaya baktım. Kamp marketine doğru koştum.Böcek ilacı, temizlik bezi, oda parfümü gibi şeyler aldım parayı verdim adam biraz garip bakmıştı ama ben ilgilenmedim.
Kulübeme gidip.Dolapları sildim,böcek ilacı sıktım. Kıyafetlerimi ve eşyalarımı yerleştirdim.Ardından yerleri süpürdüm.Camları sildim.Yatakları topladım ve son olarak içeriye oda parfümü sıktım. Ve Dışarı çıktım.