| Özel Güç Onaylatma | |
|
+78Lena H. Bryce Joanna Oldwin Gaius Tim Winchester Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Bart Banner Julia Fackrell Seth Mason Black Justin Lanchaster Ted Deeply Mantalon Soluric Eryx von Dorff Steve J. Christensén Claire Angel Deeply Verfilius Heres Subduce Fenix Blume Alicia Roxanne Wideen Herba Tycon Hope Temple Peter Karl Bouveir David Killer Hanna Olıvıa Temple Drake Tyrell Stanislaus Reo Warner Leo Zack Lamartine Nina Sayers Ravelo Carter Leonardo di Muérte Valentino R. Gavino Edward Kevin Hawke Terra M. Winchester Marcus L. Stanislaus Zellana L. Tyler Katherine M. von Dorff Mirabella LaPiere David Tyler Allen Jacques Harth Georgina Orwell Zack Cliff Burton Helen Grace Burton Satellite Morgan Ryzell Crest Andrea Grace Harvey Tiffany Trully Hermia Aigian Cocteau Alexia Sophie Russell Zack Care Dante Phoenix Stella Fabiano Luke Winchester Miley Bieber Thalia A. Carter Theodor Aquila Summer Katherine Ramsey Ange Morgan Lamartine William Maxwell Lara Adams Alexis Kwon Adyali Beckett Mason Baxter Aima Pageton Robert Harris Luna R. DARE Daisy Ivana Cornelia Fackrell Jones Brain Perseus Carter Cassandra Masen A. Raina Lindgren Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Edward J. F. Newgate Serena Su Hanzadeoğlu Ayleyda Laurana Falls Eduard Ryan Longrange Alex Nike Clara Thompson Athena 82 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Ocak 18, 2011 10:01 am | |
| *Adyali *Alexis, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Ocak 20, 2011 1:01 am | |
| Ad-Soyad:Tyler Swalm Rp Puanı:75 Güç Puanı:(puanlamadan sonra 10 falan olur ) İstenilen Özel Güç:Mekanik olan herşeye hükmetme. Onları değiştirebilirim. Örneğin bir uçaktan araba gibi şeyler. Gücün Sizinle İlişkisi:BAbam ateş ve mekanik tanrısı Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:http://olimpos.my-rpg.com/t2631-lk-kulube-gunum (ama rp sonlarında başlarında fazla bişe yok) |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 23, 2011 2:06 am | |
| Ad-Soyad:Lara Adams Rp Puanı:85 Güç Puanı:49 İstenilen Özel Güç:Duyguları kontrol etme. Gücün Sizinle İlişkisi:Annem Afrodit.Genellikle istediğim kişiyi kendime aşık edebilirim veya sinir edebilirim veya diğelerini... Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2587-julia-ve-ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 23, 2011 7:04 am | |
| *Tyler *Lara, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Ocak 24, 2011 7:39 pm | |
| Ad-Soyad: William Maxwell Rp Puanı:85 Güç Puanı:22( bir dahaki kontrolde 3 puan artacak) İstenilen Özel Güç: Duygu Kontrolü. Karşımdaki kişinin duygularını değiştirebilmek istiyorum. Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Afrodit Aşk Tanrıçası. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2745-hala-ogreneceklerim-var-gorev-18#49215 | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Ocak 25, 2011 1:29 am | |
| Ad-Soyad:Ange Spike Lamartine Rp Puanı:80 Güç Puanı:67 İstenilen Özel Güç:Güneşten alıyorum,elime yuvarlak bir hetbol topu gibi dolan ısıyı istediğim kişiye fırlatınca fırlattığım kişinin beğinciğinde geçiçi ısı meydana geliyor ve bir süre hareket etmesini engelliyor. Gücün Sizinle İlişkisi:Babam Apollon gerektiği zaman kullanmamız için verdiği bir yetenek.Aslında bu yetenek bir aile yeteneği ve çok derin bir geçmişi var. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2690-guc-kefediliyor#49265 | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma C.tesi Ocak 29, 2011 9:01 am | |
| *Ange, özel gücün onaylandı, profiline eklendi. *William, kulüben değiştiği için kendine yeni bir özel güç seçmelisin.
(Lara, bir özel gücün sahibi birden fazla kişinin olmasına izin veriyoruz.) | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Şub. 01, 2011 8:31 am | |
| Ad-Soyad: Summer K. Ramsey Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 57 İstenilen Özel Güç: Odaklandığı kişi ile zihinsel iletişime geçebilme ve olayları o kişinin gözünden görebilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Ebeveynim Tanrıça Athena ve ben de o Bilgelik Tanrıçası olduğu için onun zihinle alakası olduğunu düşünüyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2935-bir-ozel-gucum-olduunu-fark-ediyorum#51760 | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Şub. 02, 2011 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Şub. 03, 2011 5:29 am | |
| Ad-Soyad: Theodor Aquila Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 30 İstenilen Özel Güç: Güneş ışınlarını kontrol edebilmek. Örneğin onları bir yere odaklayabilirim ya da bir süreliğine keserek karanlığa neden olabilirim. Gücün Sizinle İlişkisi: Babam Güneş Tanrısı ve ışınlarını da istediği gibi yönlendirebilir. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Sekizinci mesaj | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Şub. 03, 2011 5:33 am | |
| *Summer *William *Theodor, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma C.tesi Şub. 05, 2011 12:34 am | |
| pegasusum var neden özel gücüm de olmasın Tanrıçam? Ad-Soyad: Thalia Adelynn Rose Rp Puanı: 85 Güç Puanı: henüz yok. rp'lerim var ama daha onaylanmadı. İstenilen Özel Güç: Büyükonuş.Böylece zor durumlarda kaldığımda insanlara istediğimi yaptırabilirim. Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Afrodit sayesinde büyükonuş yeteneğim oldu ve Annem Afrodit de bu yeteneğe sahip doğal olarak Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t3021-thalia-adelynn-rose | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Şub. 06, 2011 3:57 am | |
| *+20 güç puanı şartını sağladığında başvurunu yinele Thalia. (Puanlaman yapılmamış olsa bile yaptığın görevlerin puanı 20'yi buluyorsa tamamdır, illa profilinde yazmasına lüzum yok.) | |
|
| |
Miley Bieber Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Şub. 08, 2011 5:04 am | |
| Ad-Soyad:Julia Roberts Rp puanı:90 Güç puanı:100 İstenilen özel güç:Demir bir eşyayı istediği her şeye dönüştürebilmek. Gücün sizinle ilişkisi:Ben Hephaistos çocuğuyum benim babam demircilik tanrısı. Gücünüzü keşfettiğiniz rp veya aldığınız ders:http://olimpos.my-rpg.com/t3106-ben-ve-zeki-arkadam-summ | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Şub. 08, 2011 5:08 am | |
| *Güç puanın 100 değil 4. O nedenle başvurun reddedildi. | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Şub. 08, 2011 11:04 am | |
| Ad-Soyad:Luke Ewelon Rp Puanı:95 Güç Puanı:9(son puanlamayla 21 olacak) İstenilen Özel Güç:Yüksek hızla koşmak. Gücün Sizinle İlişkisi: Babam Hermes ayrıca sporcuların tanrısı. Bu yüzden çok hızlı koşabilirim. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:http://olimpos.my-rpg.com/t3174-em-teyzeme-ziyaret#55196 | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Şub. 08, 2011 1:48 pm | |
| Ad-Soyad: Stella Fabiano Rp Puanı 95 (Fark etememiştim. Yeni bir rp girişi yazayım bari, hiç hoşuma gitmedi 95 ) Güç Puanı: 58 İstenilen Özel Güç: Gölgelere hükmetmek Gücün Sizinle İlişkisi: Bir Hades çocuğu olarak yeraltına aidim ve yeraltına dair ne varsa kullanabilmeliyim. Ama en çokta beni maceracılığımdan sonra diğer Hades çocuklarından ayıran gölgelere hükmetme yeteneğini kullanmalıyım. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Bu yetenek çoğu rp'mde hayatımı kurtardı ve ilk gölge gücümü bu sitede keşfetmemiştim, o yüzden buradaki ilk rp mi yazıyorum: - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Şub. 09, 2011 1:50 am | |
| *Luke *Stella, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Dante Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Şub. 10, 2011 12:23 am | |
| Ad-Soyad: Dante Wayle Rp Puanı: 100 Güç Puanı: (Puanlama ile tam 20 oluyor.) İstenilen Özel Güç: Çevremdeki elektrikleri vücudumda toplayarak istediğim gibi kullanabilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Zeus oğlu olarak kendimden şimşek çağırma gücüm var. Bu güç elektrik enerjisi ile alakalıdır. Bu tür bir güce sahip olmam normal sayılabilir. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t3041-dante-wayle | |
|
| |
Zack Care
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Şub. 10, 2011 1:54 am | |
| Ad-Soyad:Zack Care Rp Puanı:85 Güç Puanı:Puanlamadan sonra o civarlarda olur. İstenilen Özel Güç:Tehlikeyi ve savaşı önceden hissedebilme. Gücün Sizinle İlişkisi:Babam savaş tanrısı adı üstünde savaşı hissetmem gerek. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:Kabuklu'nun su yatakları mağazası.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Şub. 10, 2011 2:41 am | |
| *Dante *Zack, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Şub. 11, 2011 4:50 am | |
| *Güç yenileme. Ad-Soyad: Adyali Zenobia Carter Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 26 İstenilen Özel Güç: Elektronları kontrol edebilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Yıldırım oluşumunda elektronlar zik zaklar yaparak aşağıya inerler. Zeus benim babam, kendisi şimşek tanrısıdır. Şimşeklerin de bu nedenle elektronlarla ilgisi olduğu için elektronları kontrol edebileceğimi düşünüyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t3008-bircok-ey-oreniyoruz | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Şub. 11, 2011 8:23 am | |
| Ad-Soyad: Alexis Lavinia Montgomery Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 0 (Ama puanlama yapılınca 21 olacak.) İstenilen Özel Güç: Bir kişinin gözlerine bakarak, ona çeşitli emirler verebilme. Yani hipnotize edebilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Babam Uyku Tanrısı Hypnos Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t3154-alexis-ile-macera#57200 | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Şub. 13, 2011 4:46 am | |
| Ad-Soyad: Hermia Aigian Cocteau Rp Puanı: 90 Güç Puanı:81 İstenilen Özel Güç: Düşünceleri değiştirip yerine sahteleri enjekte ediyorum gibi bir şey Gücün Sizinle İlişkisi: Babam Ares savaş tanrısı yani gerekli bir kurgu olacak Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t3352-hermia-aigian-cocteau | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Şub. 14, 2011 8:29 am | |
| *Adyali *Alexis *Hermia, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Şub. 18, 2011 12:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Şub. 18, 2011 12:35 am | |
| *Özel gücün onaylandı, profiline eklendi. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Şub. 23, 2011 6:23 am | |
| Ad-Soyad: Andrea Grace Harvey. Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 40 İstenilen Özel Güç: Kısa bir süre için tam olarak odaklanabildiğim kişinin düşüncelerini yönlendirebilme ve etkileme. Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Bilgelik Tanrıçası Athena, bunun da zihin ve beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Hırslı Bir Mücadele. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Şub. 25, 2011 4:37 am | |
| *Özel gücün onaylandı, profiline eklendi. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Şub. 28, 2011 8:49 am | |
| Ad-Soyad: Thalia Adelynn Rose Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 27 İstenilen Özel Güç: Büyükonuş Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Afrodit bildiğiniz gibi.Büyükonuş yeteneği onun çocuklarına özeldir,daha doğrusu bazılarına. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t3021-thalia-adelynn-rose | |
|
| |
| Özel Güç Onaylatma | |
|