| Özel Güç Onaylatma | |
|
+78Lena H. Bryce Joanna Oldwin Gaius Tim Winchester Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Bart Banner Julia Fackrell Seth Mason Black Justin Lanchaster Ted Deeply Mantalon Soluric Eryx von Dorff Steve J. Christensén Claire Angel Deeply Verfilius Heres Subduce Fenix Blume Alicia Roxanne Wideen Herba Tycon Hope Temple Peter Karl Bouveir David Killer Hanna Olıvıa Temple Drake Tyrell Stanislaus Reo Warner Leo Zack Lamartine Nina Sayers Ravelo Carter Leonardo di Muérte Valentino R. Gavino Edward Kevin Hawke Terra M. Winchester Marcus L. Stanislaus Zellana L. Tyler Katherine M. von Dorff Mirabella LaPiere David Tyler Allen Jacques Harth Georgina Orwell Zack Cliff Burton Helen Grace Burton Satellite Morgan Ryzell Crest Andrea Grace Harvey Tiffany Trully Hermia Aigian Cocteau Alexia Sophie Russell Zack Care Dante Phoenix Stella Fabiano Luke Winchester Miley Bieber Thalia A. Carter Theodor Aquila Summer Katherine Ramsey Ange Morgan Lamartine William Maxwell Lara Adams Alexis Kwon Adyali Beckett Mason Baxter Aima Pageton Robert Harris Luna R. DARE Daisy Ivana Cornelia Fackrell Jones Brain Perseus Carter Cassandra Masen A. Raina Lindgren Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Edward J. F. Newgate Serena Su Hanzadeoğlu Ayleyda Laurana Falls Eduard Ryan Longrange Alex Nike Clara Thompson Athena 82 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Haz. 08, 2011 8:10 am | |
| | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Haz. 15, 2011 12:35 am | |
| Özel güçler onaylandı, profillerinize eklendi.
Julia, Apollon alevin tanrısı falan değildir, alev kontrolü de bir Apollon çocuğuna uygun değil. O nedenle, reddedildi. | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Haz. 15, 2011 7:44 am | |
| Ad-Soyad:Julia Kingstam Rp Puanı:70 Güç Puanı:0(ama 19 görev yaptım cevap bekliyorum) İstenilen Özel Güç:Güneş ışığını yansıtarak karşısındakini geçici bir süre kör etme ve odaklandığı nesneyi yakabilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Apollon güneşin Tanrısıdır. Bende bir Apollon çocuğuyum ve "odaklandığı nesneyi yakabilme" bunu güneş sayesinde uzun bir sürede yapabilirim. Hani Güneş yardımı ve büyüteç ile bir şeyi yakmak gibi. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Bu gücü bir süredir biliyordum zaten. Sanırım bir canavarla savaşırken fark ettim...
En son Julia Kingstam tarafından Perş. Haz. 30, 2011 4:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Haz. 15, 2011 8:28 am | |
| Ad-Soyad:Hanna Olivia Temple Rp Puanı:85 Güç Puanı:30 İstenilen Özel Güç:Bitkilere komut verebilme. Gücün Sizinle İlişkisi:Öz annem Demeter. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://www.olimposrp.com/t6296-ozel-guc#120917 | |
|
| |
Bart Banner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Haz. 16, 2011 2:38 am | |
| Ad-Soyad:Bart Banner Rp Puanı:95 Güç Puanı:0 İstenilen Özel Güç:Zamanda yolculuk ve çok az zamana hükmedebilmek Gücün Sizinle İlişkisi:Babam kronos
| |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Haz. 16, 2011 4:25 am | |
| Ad-Soyad: Christina Pamelia Tyler Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 0 ama görevler kontrol edildiğince 30'u bile geçiyor İstenilen Özel Güç:Karşımdakinin zihnine girip en kötü anılarının bir canlandırmasını ona 'yaşatabilirim'(Doğal olarak düşünce okumaya da sahibim).Gerekirse de onu zihninde küçük bir odaya kapatıp komalık olmasını sağlayabilirim.(özetle zihin kontrolü) Gücün Sizinle İlişkisi: Athena'nın kzıyım yani,güç tamamen alakalı Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:aslında tam olarak keşfettiğim değil,keşfettikten sonra olanlar ve nasıl keşfettiğim ile alakalı düşünüyorum.Ama sorun olmaz aynı şey sonuçta.Bir de yeni yazdığım bir şey ama önceki zamanlara ait bir kapsamla yazdım. link; http://www.olimposrp.com/t6314-ozel-yeteneim
En son Christina Pamelia Tyler tarafından Çarş. Tem. 20, 2011 11:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Haz. 21, 2011 8:49 am | |
| Ad-Soyad: Leo Zack Lamartine Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 22 İstenilen Özel Güç: Gelecekle ilgili sesler duyuyorum, görüntüler görüyorum ve bazı şeyler hissediyorum. Ama zamanını bilmiyorum. Ve gücümün kahinlerle alakası yok çünkü onlar her şeyi kesin olarak görüyor ve biliyor. Ama bende sadece görüntüler, sesler ve hisler var. Gücün Sizinle İlişkisi: Babam kahinlerin tanrısı bilici tanrı olan Apollon yani bu tür güçler olabilir sanırım ama kararı siz verirsiniz. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://www.olimposrp.com/t4893-polyhemus-a-suikast | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Haz. 26, 2011 7:10 am | |
| *Özel güç değişimi* Ad-Soyad: Terra Marlayne JohnsonRp Puanı: 90Güç Puanı: 33İstenilen Özel Güç: Aklından geçirdiği kişiye -o kişi de yakınlarda olmak şartıyla- en kötü korkularını yaşatabilir Tara. Gerçi maximum beş dakika korku dolu anlar yaşatabiliyor ama bu Tara için yeter de artar bile.Gücün Sizinle İlişkisi: Yeni kurguma göre Phobos'un kızıyım, Phobos da korku tanrısı olduğuna göre bu gücün uygun olduğunu sanıyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://www.olimposrp.com/t6490-arena-da-bir-gun | |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Haz. 28, 2011 11:44 am | |
| Ad-Soyad:Aldrick R. Carter Rp Puanı:90 Güç Puanı:0 (Puanlamayla rahat 30 olur . ) İstenilen Özel Güç: Şimşeği bir cisme dönüştürme. Gücün Sizinle İlişkisi:Babam Zeus'un simgesi şimşektir Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:http://www.olimposrp.com/t6524-yeteneimi-kefediyorum#124974
En son Aldrick R. Carter tarafından C.tesi Tem. 09, 2011 8:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gaius Tim Winchester Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Tem. 04, 2011 11:55 am | |
| Ad-Soyad:Gaius Tim Winchester Rp Puanı:90 Güç Puanı:0(22) İstenilen Özel Güç: Geceleri varlıkları kontrol edebilme ve onlra istediği şeyleri yaşabilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Nyks yani Gece. Gece insanları istediği gibi kullanır ve istediğini yaşatır. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://www.olimposrp.com/t6650-cimdeki-gucun-uyan | |
|
| |
Joanna Oldwin Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Tem. 06, 2011 10:31 am | |
| Ad-Soyad: Joanna Oldwin. Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 0, fakat değerlendirmede 24'e falan ulaşıyor. İstenilen Özel Güç: Gölgeler arasına gizlenebilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Nyks, bundan ötürü gölgelerin arasında (içinde vs) gizlene bilmemin mümkün olduğunu düşünüyorum. Gecenin Nyks çocuklarını gizleyebilme mümkünatı olduğu gibi gölgelerin de olabilir. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Tık.
| |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Tem. 13, 2011 2:22 am | |
| Özel güç değişimi:
Ad Soyad: Alexa Mai DeLorré Rp puanı: 90 Güç puanı: 82 Şu anki güç: Bitkilerin enerjisini alarak onları istediğim kişiye vermek. İstenen güç: Sırtımdan kanatlarımın çıkabilmesi.
En son Alexa Mai DeLorré tarafından Perş. Tem. 28, 2011 8:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Tem. 13, 2011 3:23 am | |
| Özel Güç Değişimi;
&Katherine Mermaid von Dorff. &100. &46. &Zihin gücü ile su bitkilerini kontrol edebilme, onlarla iletişim kurma. &Suya dönüşebilmek. &Babam Neptün, Denizlerin Tanrısı oluyor. Bu güç de hem karada hem de suda işime yarıyor. Beni fiziksel saldırılardan koruyor. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Tem. 14, 2011 2:05 pm | |
| Ad-Soyad: Lena Hunter Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 12 -puanlamayla 20'yi geçiyor- İstenilen Özel Güç: Ay ışığına dönüşebilme. Ay ışığı gibi bulanık bir saydamlığa ve uçuk bir hıza sahip olma.Yeni ay zamanı ve sabahları bu güç kullanılamıyor. Gücün Sizinle İlişkisi: Manevi ebeveynin Ay tanrıçası Artemis. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:http://www.olimposrp.com/t6797-buyu-teknikleri-dersi-13-temmuz-20-temmuz | |
|
| |
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Tem. 22, 2011 5:58 am | |
| Ad soyad.Leo von Dorff Rp puanı.70 güç puanı.0 ama 40 a yakın oluyor. istenilen özel güç.Karanlığa hükmedebilme.(Olmazsa sağdaki:))Karanlık çemberi yaratabilme.Çemberin içindekiler çemberin dışındakileri görebiliyor ama dışarıdakiler içeridekileri göremiyor. annem nyks. http://www.olimposrp.com/t6897-can-sknts-2-3#132428 | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Ağus. 02, 2011 10:44 pm | |
| Tüm özel güçler onaylandı, profillerinize eklendi. Bazı güçlerde kurguya uydurulmaları amacıyla ufak değişiklikler yapıldı. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Ağus. 05, 2011 10:46 am | |
| Ad-Soyad: Isabelle C. Franke Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 28 İstenilen Özel Güç: Suya hükmedebilme. Gücün Sizinle İlişkisi: Poseidon kızı olduğum için suya hükmetme gücüne sahip olabileceğimi düşünüyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Tık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ağus. 10, 2011 2:33 am | |
| Poseidon çocukları zaten suya hükmedebiliyor, diğer kardeşlerinin sahip olmadığı bir güç seçmelisin. | |
|
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Ağus. 12, 2011 2:37 am | |
| Ad-Soyad: Liliana Caprice von Dorff Rp Puanı:70 Güç Puanı: 0 ama yaptığım görevlerle 30’a yakın oluyor. İstenilen Özel Güç: Doğa ile alakalı her türlü canlının duygularınından güç alıp kontrol edebilme. (Şöyle açıklayayım.Mesela bitkiler onlar genellikle aşırı duygusallar. Onların nefretleri,korkuları mutluluklarını kendim için güç bariyerleri yapmaya güç topları yapmaya kullanabiliyorum. Onları net olarak da görebiliyorum. ) Gücün Sizinle İlişkisi: Annem Demeter.Hem anne sevgisi hem de toprak tanrıçası. Bu güçle hem doğa canlılarının sevgisinden yararlanıyorum hem de doğa canlısı olmalarından. Yani bana mantıklı geldi. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://www.olimposrp.com/t6662-bir-gunde-uc-hediye | |
|
| |
Pearl Chérie Dior Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma C.tesi Ağus. 13, 2011 12:13 am | |
| Ad-Soyad:Pearl Chérie Dior Rp Puanı:100 Güç Puanı:0; ama 15-16 görev yaptım cevap bekliyorum İstenilen Özel Güç: Denizkızına dönüşebilme ve yanımda olan bir kişinin suyun altında nefes almasını sağlayabilme. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://www.olimposrp.com/t7225-denizkznn-gozyalar#139629 | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma C.tesi Ağus. 13, 2011 1:01 pm | |
| Özel güçler profillerinize eklendi. *Zaten Poseidon ve Amphitrite çocukları su altında baloncuklar yardımıyla yanlarındaki kişilerin boğulmalarını önleyebilirler. | |
|
| |
| Özel Güç Onaylatma | |
|