| Özel Güç Onaylatma | |
|
+78Lena H. Bryce Joanna Oldwin Gaius Tim Winchester Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Bart Banner Julia Fackrell Seth Mason Black Justin Lanchaster Ted Deeply Mantalon Soluric Eryx von Dorff Steve J. Christensén Claire Angel Deeply Verfilius Heres Subduce Fenix Blume Alicia Roxanne Wideen Herba Tycon Hope Temple Peter Karl Bouveir David Killer Hanna Olıvıa Temple Drake Tyrell Stanislaus Reo Warner Leo Zack Lamartine Nina Sayers Ravelo Carter Leonardo di Muérte Valentino R. Gavino Edward Kevin Hawke Terra M. Winchester Marcus L. Stanislaus Zellana L. Tyler Katherine M. von Dorff Mirabella LaPiere David Tyler Allen Jacques Harth Georgina Orwell Zack Cliff Burton Helen Grace Burton Satellite Morgan Ryzell Crest Andrea Grace Harvey Tiffany Trully Hermia Aigian Cocteau Alexia Sophie Russell Zack Care Dante Phoenix Stella Fabiano Luke Winchester Miley Bieber Thalia A. Carter Theodor Aquila Summer Katherine Ramsey Ange Morgan Lamartine William Maxwell Lara Adams Alexis Kwon Adyali Beckett Mason Baxter Aima Pageton Robert Harris Luna R. DARE Daisy Ivana Cornelia Fackrell Jones Brain Perseus Carter Cassandra Masen A. Raina Lindgren Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Edward J. F. Newgate Serena Su Hanzadeoğlu Ayleyda Laurana Falls Eduard Ryan Longrange Alex Nike Clara Thompson Athena 82 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Özel Güç Onaylatma Salı Ara. 28, 2010 7:47 am | |
| Sitedeki rol oyunlarınızda kullanacağınız özel güçleri ilk olarak bu başlık altından onaylatmanız gerekmektedir. Böylece profillerinizde yer alacak 'özel güç' bölümüne gücünüzün tanımını da ekletmiş olacaksınız.Kurallar;*Özel gücünüz fazla uçuk olmamalı, tanrı değil, sadece melezsiniz.*Özel gücünüz ebeveyniniz olan tanrı ile alakalı olmak zorundadır.*Özel güce sahip olabilmek için, +20 güç puanı şartımız var, eğer güç puanınız 20'den düşükse başvurunuz reddedilecek.*Birden fazla karakter birbirinin aynı olan güçlere sahip olabilecek. Örneğin, 2-3 Afrodit çocuğu da büyükonuş yeteneğini kullanma hakkına sahip olacak.*Sadece bir adet özel gücünüz olabilir ve gücünüz çok fonksiyonlu olamaz.Başvuru formunuz - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp Puanı: Güç Puanı: İstenilen Özel Güç: Gücün Sizinle İlişkisi: Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Daha önceden pm ile özel gücünü kabul ettiğim kişilerin de düzeni sağlamak açısından buraya başvuru yapmasını istiyorum. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Ara. 28, 2010 8:01 am | |
| Ad-Soyad: Maya Marie Collins Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 59 İstenilen Özel Güç: Bitkilerin enerjisini alarak onları istediğim kişiye vermek. Böylece bitkinin özü sayesinde insanları iyileştirebilmek. Gücün Sizinle İlişkisi: Bitkilerden enerji alabilmek bölümü benim alanıma giriyor sanırım. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Burada biraz değinmiştim. Tam ayrıntılarına başka rplerde değinmiştim ama ilk bahsettiğim rp bu. http://olimpos.my-rpg.com/t808-baraja-dumemek | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Salı Ara. 28, 2010 12:47 pm | |
| *Onaylandı, özel gücün profiline eklendi. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ara. 29, 2010 1:05 am | |
| Ad-Soyad: Alex Nike Rp Puanı:90 Güç Puanı:8 (Görevler ile 15-30 arası artacak) İstenilen Özel Güç: Buz güçlerinin neredeyse hepsini kontrol etme ve iskelet halinde ölü çağırma (Özel, Tarihte ismini yazmış kişileri tam hallerinde çağırır.m.) Gücün Sizinle İlişkisi: Kılıcımın yeni sahibi olunca bana kılıç yapıştı ve buz yeteneklerinin birçoğunu kullandırmaya başladı. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2241-bunlar-kesinlikle-irin-deil#40941 | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ara. 29, 2010 7:41 am | |
| Ad-Soyad: Eduard R. Longrange Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 55 İstenilen Özel Güç: Ateşe karşı dayanıklık / Kontrol Etme Gücün Sizinle İlişkisi: Ben bir Hephaistos çocuğuyum. Böyle güçlere sahip sahip olmam gerekir. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2182-hephaistos-u-ziyaret#41010 | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Ara. 30, 2010 8:18 am | |
| Ad-Soyad: Ayleyda Laura Wilson.Rp Puanı: 90Güç Puanı: 29İstenilen Özel Güç: Kilitli kapıları açabilme veya kilitleme.Gücün Sizinle İlişkisi: Ben Hermes'in kızıyım,böyle güçlere sahip olmasam,nasıl kurnazlık yapabilirim?Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t1749-maya-yla-beni-bir-surpriz-bekliyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Ara. 30, 2010 9:26 am | |
| *Alex, kulübenle bir ilgisi olmadığı için reddedildi. *Eduard *Ayleyda, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Ara. 31, 2010 8:41 am | |
| # Serena Melanie Holls # 100 # 77 # Eline geçen her türlü araç gereçle(kurşun kalem, boya kalemi, paste boya, fırça vs.) gitmek istediği yeri herhangi bir nesnenin üstüne çizerek yolculuk yapmak. # Annem bir Savaş Tanrıça'sı olabilir ama aynı zamanda sanat tanrıçasıda sayılır. Sanata olan akınlığım sayesinde böyle bir gücüm var. # Tık! | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 02, 2011 2:14 am | |
| *Serena *Yondaime, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi.
(Yondaime şu anda 0 güç puanına sahip ama bir dahaki puanlamada sınırı aşacağını garanti edecek kadar görev yapmış durumda, o nedenle başvurusunu reddetmedim.) | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 02, 2011 2:40 am | |
| Ad-Soyad: Lucianna Fackrell Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 100 -son puanlamayla birlikte yüz olacak- İstenilen Özel Güç: Telepatlık; Lucy karşısındaki kişinin düşüncelerini okuyabilir ve onlara müdahale edebilir. Gücün Sizinle İlişkisi: Zekayı ve bilgeliği temsil eden Tanrıça Athena'nın kızıyım ve zihinle ilgili bu tarz becerilere sahip olmam doğrudan ebeveynimle alakalı. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: *Lucy siteye geldiğinden beri özel güç kurgusunu kullanmakta olduğundan, ilk olarak nerede yazdığını hatırlamıyorum. Empire State Binası veya Othrys Dağı'nda, Styks Irmağı'nda kullandığımı net olarak hatırlıyorum...
| |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 02, 2011 4:03 am | |
| Ad-Soyad: Alex Nike Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 8 (Tanrıçam yaptığım görevler ile 15-30 arası artacak. O nedenle başvurdum.) İstenilen Özel Güç: Alev kontrolü. Gücün Sizinle İlişkisi: Babam Demircilik ve Ateş Tanrısı. Gücüm ondan miras kaldı. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2290-ozel-yeteneim#41753 | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 02, 2011 7:38 am | |
| *Lucianna *Alex, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Ocak 03, 2011 5:54 am | |
| Ad-Soyad: Leonard Luke Carter Rp Puanı: 85 Güç Puanı:37 İstenilen Özel Güç: Leonard şimşek topları oluşturabilir. Gücün Sizinle İlişkisi: Babam Zeus ve şimşeklerinde tanrısı. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders:http://olimpos.my-rpg.com/t2294-kacrlan-kahramanlar-5#41955 | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Ocak 03, 2011 5:55 am | |
| Ad-Soyad: Stephanie A. Heaven Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 9 İstenilen Özel Güç: Birşeyleri havalandırmak. O nesnenin üzerinde iz kalmaz ve böylece olayları kimin yaptığı çözülemez. Gücün Sizinle İlişkisi: Hermes, hırsızların tanrısı olarakta bilinir. Hırsızlık yada kurnazlık yaparken birşeylerin üzerinde iz bırakmayarak olayı kimin yaptığının anlaşılmasını engeller. Buda bir avantaj Hermes çocuğu için. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t1729-aksiyonun-icinde | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ocak 05, 2011 4:47 am | |
| *Leonard *Stephanie, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ocak 05, 2011 5:05 am | |
| Ad-Soyad: Jessica Claire Masen Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 75 İstenilen Özel Güç: İstediği her şeyi dokunduğunda meyveye veya bitkiye dönüştürme Gücün Sizinle İlişkisi: Annesi bahar tanrıçası ve böyle bir güce sahip, Jessica da bu gücü ondan aldığını düşünüyor. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t634-gizli-yetenek-kefediliyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ocak 05, 2011 5:11 am | |
| *Onaylandı, profiline eklendi. | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Ocak 07, 2011 3:03 am | |
| Ad-Soyad:Perseus Grace Rp Puanı:90 Güç Puanı:0(yaptığım görevler ile kesin 20 puanı geçerim) İstenilen Özel Güç:Ateş kontrolü,ateşe karşı dayanıklılık Gücün Sizinle İlişkisi:Babam Hephaistos Ateş ve Demircilik Tanrısı Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2391-normal-bir-aile-ziyaretisanrm#43013 | |
|
| |
Jones Brain
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Ocak 07, 2011 12:56 pm | |
| Ad-Soyad: Jones Brain Rp Puanı: 90 Güç Puanı: Henüz sıfır fakat güncellendiğinde ki sistemi tam kavrayamadım. Artacağını düşünüyorum. İstenilen Özel Güç: Ben Apollo'nun gümüş yayını istiyorum. Bu yay hem hasta edici hemde iyileştiricidir. Güneşle özdeşleştirilmiştir çünkü güneş ışığı kadar hızlıdır. Gücün Sizinle İlişkisi: Apollo'nun çocuğu ve karakterimin çevikliğe ve güçlülüğe önem vermesi. Ayrıca doğa ile olan alakam ve özdeşliğim. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2410-gune-mi#43427 | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma C.tesi Ocak 08, 2011 1:04 am | |
| Ad-Soyad: Cornelia Scarlett Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 92 İstenilen Özel Güç: Suyun gücünü kullanarak karşımdakini iyileştirebilme Gücün Sizinle İlişkisi: Poseidon'un kızıyım ve suyu istediğim gibi kullanabiliyorum. Kendim su ile iyileşebildiğim gibi bu gücü karşımdakilere yansıtıp onları da iyileştirmek istiyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Ben geldiğimden beri bu gücü kullanıyorum aslında. Labirentte, revir de ve daha hatırlamadığım bir çok yerde bu gücü kullandığımı biliyorum.
| |
|
| |
Daisy Ivana Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma C.tesi Ocak 08, 2011 8:09 am | |
| Ad-Soyad: Androméda Opélia Ryan Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 18 ( Birak görev daha yaptım ama daha puanlatılmadılar. Onlarda eklenirse yükselir. ) İstenilen Özel Güç: Suyun üzerinde imgeler görüyorum. Bazen gelecekte yaşanacak olayları, bazen geçmişten parçaları. Ama en belirgini sarı saçlı küçük kızı gördüğüm imgeler. Gücün Sizinle İlişkisi: Bir Afrodit kızı olmama karşın suda imgeler görüyorum. Evet garip biliyorum ama küçükken denize düşmüştüm ve boğulmuştum. Beş dakika boyunca denizin derinliklerinde kalmıştım. Belki bu sebebten ötürüdür. Bilmiyorum. Sonunda neden bu güce sahip olduğum ortaya çıkacaktır ya da bana neden verildiği. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2438-ozel-guc#43883 | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 09, 2011 5:12 am | |
| *Perseus *Cornelia *Androméda, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi.
*Jones, burası özel güç onaylatma merkezi; sihirli eşya edinme değil. Zaten bir tanrının eşyasını kullanamazsın, melez silahları özgün ve bireysel olur. Reddedildi. | |
|
| |
Luna R. DARE
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Paz Ocak 09, 2011 8:42 am | |
| Ad-Soyad: Luna R. DARE Rp Puanı: 90 Güç Puanı:0( Görevleri bitirmek üzereyim bitirince yükselir) İstenilen Özel Güç: Büyükonuş Gücün Sizinle İlişkisi: Ben bir Afrodit kızıyım. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2475-ozel-guc-gorev#44468 | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Ocak 10, 2011 5:45 am | |
| Ad-Soyad: Robert Harris Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 45 İstenilen Özel Güç: Ölüler üzerinde fazlasıyla hakimiyet kurabilme. Yeraltında rahatlıkla, yeryüzünde biraz fazla çabayla. Gücün Sizinle İlişkisi: Ölüler Tanrısı'nın oğluyum ve gölge yolculuğu gibi birtakım güçlere zaten sahibim. Diğer kardeşlerimden farklı olarak, ölüler üzerinde çok fazla etkiliyim. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: Medusa'nın İni olabilir. Belki de New York'tu. Hatırlamıyorum ama 4-5 mekanda kullandım bu gücü.
| |
|
| |
Aima Pageton
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Ptsi Ocak 10, 2011 7:52 am | |
| Ad-Soyad: Aima Pageton Rp Puanı: 95 Güç Puanı: Şuan 0 ama Tamamladığım görevlerle en az 17-18 puan olacak diye düşünüyorum. Ayrıca görev yapmaya devam ediyorum. İstenilen Özel Güç: Çoğu Hephaistos çocuğunun aksine alev kontrol etme değil Alev cisimleştirme gücüne sahiptir. Ayrıca aleve karşı dayanıklılık. Örneğin alevi sıkıştırarak bir bıçak veya farklı birşey yapabilir. Aynı babamdan aldığım silah gibi. Ve ben oluşturabiliyorum. Gücün Sizinle İlişkisi: Hephaistos oğluyum. Bu yeteneğe sahip olabilirim sanırım Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2500-babamdan-birkac-hediye#44865 | |
|
| |
Mason Baxter
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Çarş. Ocak 12, 2011 6:08 am | |
| Mason Baxter 85 20 (puanlama ne zaman yapılacak bilmiyorum ama kesinlikle 20 olacak) Büyükonuş Annem Afrodit, güzellik tanrıçası. Ben de onun cocuğu olarak görüntümü ve sözlerimi kullanmakta iyiyim. Aslında gücümü kampa gelmeden önce de kullanıyordum, özellikle de okulda ama farkinda değildim, bu yüzden ne kadardı kullandığımı bilmiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Ocak 13, 2011 7:43 am | |
| *Luna *Robert *Aima *Mason, özel güçleriniz onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Perş. Ocak 13, 2011 8:56 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Özel Güç Onaylatma Cuma Ocak 14, 2011 4:08 am | |
| Ad-Soyad: Alexis Kwon Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 0 (Eklendiğinde 20 olur sanırım) İstenilen Özel Güç: Her türlü vahşi hayvanı yardıma çağırabilmek ve komut verebilmek Gücün Sizinle İlişkisi:Av ve Ay dışında Vahşi Doğa Tanrıçası olan Artemis'in avcısı olduğumdan dolayı böyle bir güce sahip olabileceğimi sanıyorum. Gücünüzü keşfettiğinizi anlatan rp veya aldığınız ders: http://olimpos.my-rpg.com/t2569-dryad-nefretim#46325 | |
|
| |
| Özel Güç Onaylatma | |
|