| Özel Güç Antremanı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Özel Güç Antremanı Perş. Ara. 02, 2010 4:38 am | |
| Abimle birlikte kulübemizde sohbet ediyorduk. Konu antremanlara ve özel güçlere geldi. Benim hiçbir özel gücüm yoktu ve olmasını çok isterdim. Kev, özel güç öğrenmeyi istediğimi anladı.
"Sana ateş topu fırlatmayı öğreteyim mi?"
"Gerçekten mi? Çok isterim."
Çok heyecanlanmıştım. Kev benim bu halime güldü. Plajda antreman yapmaya karar verdik ve kulübeden çıktık. Yolda yürürken Kev ateş topunun büyüklüğünü anlattı. Nasıl olacağını çok merak etmiştim. En sonunda plaja vardık. Plajın, kimsenin olmadığı tarafına gittik. Etrafta sadece biz vardık.
"Hadi başlayalım." | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Cuma Ara. 03, 2010 4:19 am | |
| Hmm onun ilk deneyimi olduğundan biraz ağırdan alıyım diye düşündüm. Nede olsa kendini yaralayabilirdi !
-Şimdi elini yana falan açma elini yana açıp ateş topu yaparsan şöyle birşey der gibi gözükürsün ''bakın sizi toza çevirmeye çalışıken elimi kızartıyorum''
Dediğime gülünce doğru yolda olduğumuzu anladım.
-Tamam kardeşim şimdi güzünün önünde bir küre yarat... ona şekil ver ve 3 boyutlu hale getir... şimdi onu en küçük boyutlarına indir ona enerjini ver...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Cuma Ara. 03, 2010 4:34 am | |
| Abimin dediğini yapmaya başladım. Gözümün önüne bir küre getirdim. Kürem 3 boyutluydu. Kürem gittikçe küçülmeye başladı. Yeterince küçülttükten sonra ona kendi enerjimi verdiğimi hayal ettim. Sanki elimde bir enerji kütlesi vardı. Çok fazla enerji olmuştu. Birden dikkatimi kaybettim ve kürem tekrar eski haline geldi. Moralim çok bozuldu. Tam başaracakken saçma sapan nedenle dikkatim dağılmıştı. İlk denemem başarısızdı. Kev bana anlayışla bakıyordu.
"Dikkatimi kaybettim." | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Cuma Ara. 03, 2010 4:44 am | |
| -Hayır kaybetmedin ! dedim gülümseyerek -Ne ? dedi şaşırmıştı -Sen doğuştan yeteneklisin... çoğu Apollon çocuğuda böyledir zaten dedim hala gülümseyerek -Hala anlamıyorum dedi -Sadece burnunu çoğu şeye sokan abin Dan şaka yapmayı seviyor dedim ve ellerimi plajın sonuna doğru açıp büktüm.
Oradan bir çığlık yükseldi
-Bunu yapmna gerek yoktu Kev ! dedi Dan ve arkasını dönerek kulubeye koştu ama arkasını döndüğünde kız kardeşimle be kahkaha attık... pantolonunun arkası yanmıştı... kız kardeşime döndüm
-Birdaha yap ! dedim sırıtarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Cuma Ara. 03, 2010 5:12 am | |
| Abimin demesi üzerine bir daha denemeye karar verdim. Yine aklımda yarattığım küremi düşündüm. Her şey hazırdı. Yani 3 boyutlu ve küçüktü. Kendimdeki enerjiyi küreme aktardım. Kürem enerji ile dolmuştu. Parlamaya başladı. Kızıllaştığını hayal ettim ve kürem kızıllaştı. Artık küçük alevler saçıyordu. Galiba bu sefer başarmıştım. Küçük bir ateş topuydu ama sonuçta ateş topuydu. Kendime inanamıyordum. Gülümsedim ve Kev'e baktım. O da gülümsüyordu. İyice konsantre olarak konuşmaya başladım.
"Gerçekten başardım mı?"
Kev tekrar gülümsedi. Sanırım çok komik görünüyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Cuma Ara. 03, 2010 5:20 am | |
| -Evet başardın şimdi onu babama fırlat dedim -Neden bu babamızı kızdırmaz mı ? -Bak bu bir enerji küresi ve o parlak şeyde bir enerji kaynağı babama onu fırlatırsan sadece ona yardım etmiş olursun dedim gülümseyerek -Haa anladım dedi ve topu babama fırlattı
Basit şeyleri öğrendiğine göre biraz daha zorlaştırayım diye düşündüm
-Şimdi uzaktan bir şeyi ateşe vermeyi dene... ona yoğunlaş ve enerjini aktarmayı dene | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Cuma Ara. 03, 2010 5:34 am | |
| Kendime büyük bir güven gelmişti. Kev'in dediğini yapmaya çalıştım. Uzakta küçük dal parçaları vardı. Az oldukları için yaksam hiçbir şey olmazdı. Bu dal parçalarına odaklandım. Yavaş yavaş enerjimi aktarmaya başladım. Biraz daha biraz daha derken kısa bir süre sonra dal parçalarından kıvılcımlar çıkmaya başlamıştı. Biraz daha enerji verdim ve artık dal parçaları yanıyordu. Kendimi tutamayıp kahkaha attım. İkinci aşamayıda başarmıştım. Yüzümdeki büyük sırıtışla Kev'e baktım.
"Üçüncü aşama ne?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Ptsi Ara. 06, 2010 4:01 am | |
| -Şey bu biraz tehlikeli... -Hadi söyle ! -Göstersem daha iyi olur... ama ilk önce birkaç metre geri çekil !
Dediğimi yaptı ve geri çekildi. Ellerimi sıvazladım ve boynumu iki yana sallayıp kıtlattım. Ayaklarımın alev aldığını düşündüm... Evet acıtıyordu.... Evet durdurmam gerekiyordu.... Ama benim kendime has yöntemlerim var.... Ateşin dahada şiddetlenmesini ve koyu kırmızı olmasını diledim. Özel gücünüzün rengi ruh halinizi gösterirdi. Kısaca kırmızı kötü , mavi iyi... en azından Apollon çocukları için iş böyle... İçimde çok enerji toplamıştım. Boşaltmam gerekiyordu. Denize döndüm ve bir ateş fırtınası yarattım... devasa büyüklükte ve korkunçluktaydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Güç Antremanı Ptsi Ara. 06, 2010 9:39 pm | |
| Kev'in ayakları yanmaya başladı. Koyu kırmızı rengindeki bir ateş. Korkmaya başlamıştım. Kev bütün ateşi denize doğru boşalttı. Bu ömrümde gördüğüm en korkutucu şeydi. Gerçekten ateş fırtınası yaratmıştı. Böyle bir şey yapabileceğini aklımın ucundan bile geçirmiyordum. Ben bunu asla yapamam. İşin ucunda yanmak var. Kev'in nasıl yaptığını anlamıyordum. Bu bayağı zor bir işti. Keşke üçüncü aşamayı sormasaydım. Buradan şunu öğrenmiş oldum Kev gerçekten çok cesur ve deli. Ateş fırtınası söndüğünde Kev bana baktı.
"Ben bunu yapamam." | |
|
| |
| Özel Güç Antremanı | |
|