Linda Winchester Nyks'in Çocuğu
| Konu: Yay antremanı. Ptsi Tem. 11, 2011 7:46 am | |
| Her zaman ki gibi odamda oturuyordum. Elime bir kitap aldım ve yatağıma uzandım.Kafamı kaldırdım ve duvarda asılı duran yay ve okumu aldım . Çok tozlanmıştı. Çünkü uzun süredir antreman yapmıyordum. Tozlarını temizledim. Bu savaş aletini çok seviyordum. Küçüklüğümden beri odamda duruyordu. Her gün alıp temizlerdim. Melez kampına geldiğimden beri 3, ye elime alıyordum. Ve sonunda artık antreman yapmamın zamanı geldiğini düşündüm.Yay-okumu alıp odamdan çıktım. Salona geçtim ve bana yardımcı olabilecek birini aradım . Evet bulmuştum. Kardeşim Leo. Kılıç kullanmasına rağmen yay ve ok konusunda da bilgisi vardı. Benimse çok az bilgim vardı. Bana yardımcı olur musun Leo ? dedim. Aldığım cevap beni çok mutlu etmişti. Tabiki de kardeşim. Kulübeden çıktık ve arenaya doğru yürüdük. Arena'ya vardığımızda iki kişi arenadan çıkıyordu. Leo 'yla içeri girdik. Bana ilk önce yay ve okun nasıl tutulucağını gösterdi.
En son Linda Ignacia tarafından Ptsi Tem. 11, 2011 8:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yay antremanı. Ptsi Tem. 11, 2011 7:53 am | |
| Yine bir sıkıcı gündü.Televizyonun karşısında oturmuş kanalları değiştiriyordum.Birden kardeşim Linda'dan güzel bir teklif geldi." Bana yardımcı olur musun Leo ?" Bu güzel teklifi hemen kabul ettim.Hem canım sıkılıyor diye hemde kardeşimi kırmamam gerektiğini düşünerek.İlk önce ona temellerle başlamalıydım.Yayı nasıl tutcağını ve okun nasıl tutcağını gösterdikten sonra yay ve okunu elime alıp bir kaç atış gösterdim.Bunu şaşkınlıkla izlemişti.Sonra bunu onun yapmasını izleyince bana baktı ve"Leo yapma ama.Ben bunu yapamam." dedi.Kızmıştım açıkçası.Burda ona bir kaç terim öğretiyordum.Ona kızgınca bakınca tamam der gibi baktı.İlk atışı bir acemiye göre güzeldi.Ama yinede o kadar iyi değildi.Birkaç atış daha yaptı.Yorulmuştuk açıkçası.Gece olduğundan enerjimiz geri geldi ve ona güzel bir soru sordum."Linda seninle bir düello yapalımmı?" cevap verdi... | |
|
| Konu: Geri: Yay antremanı. Ptsi Tem. 11, 2011 8:17 am | |
| Sonra Leo bana bir kaç atış gösterdi. Gerçekten çok iyiydi. Ben bunların bir tanesini bile yapamıyordum. Aynılarını yapmam gerektiğini anlamıştım. Ve "Leo yapma ama.Ben bunu yapamam." dedim. Bana kızdığı belliydi. Bana ters ters baktı. Tamam dercesine baktım ve yayımı elime aldım. Oku fırlattım. Bu acemiliğime göre bence iyiydi. Ama daha iyisini yapmalıydım. Leo gülümsedi. Bir kaç atış daha yaptım. Biraz yorulmuştuk. Ama hemen enerjimizi geri topladık. Leo bana hayatımda dumak istediğim en son soruyu sordu. "Linda seninle bir düello yapalımmı?" En korktuğum sorudu çünkü eminim ki yenilecektim. Leo çok iyiydi. Tüm cesaretimi topladım ve ''Tamam'' . Yanıtını verdim. | |
|
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yay antremanı. Ptsi Tem. 11, 2011 8:24 am | |
| Öncelikle kardeşim ciddi yaralar açmak yok en fazla yere düşürmek var.Sana zarar vermek istemem yada senin bana zarar vermeni.Tamam dergibi başını salladı.İlk önce bana sert bir vuruş yaptı.Hiç de fena değildi.Sonra bir tane daha bir tane daha.Hepsini önlemiştim.Bana şaşırmış gibi baktı.Sıra bendeydi.Saldırıya geçtim.Bir şaşırtmaca yaparak altan vurcak gibi gösterip üsten vurdum.Bu onu şaşırtı.Demekki böyle şeylere kolay inanıyordu.Kolay olabilirdi bu iş.Bir tane düz vuruş yaptım.Kılıcı sımsıkı tutmuş bana bakıyordu.Zor olabilceği aklıma geldi ama bir şey olmadı.Bir tane daha vurdum.Yine sımsıkı tutmuş saldırımı bekliyordu.Sonra çok zor bir hareket denedim.Havaya zıplayıp kılıcı sağ ve sol tarafa doğru vurarak onu şaşırtım.Arkadasında düştüm.Onu ittim.Önüne döndüğünde bana öyle bir vurduki kılıç kolumda derin bir yara açtı.Çok şaşırdı ve çok endişelendi.Bır çığlık attı.Koşmaya başladı.Sanırım yardım çağırcaktı.Ben bu arada yere düştüm.En sonda 2 kişi gelirken gördüm ve bayıldım. | |
|
| Konu: Geri: Yay antremanı. Ptsi Tem. 11, 2011 8:53 am | |
| Leo aldığı cevaptan mutlu olmuş gibiydi. Ona asla zarar vermek istemiyordum. Çünkü o benim kardeşimdi . Tanımadığım bir melez değildi. Ve düello başladı . İlk önce sert bir vuruş yaptım. Hiç de fena değilim diye düşündüm. Sonra bir iki vuruş daha yaptım . Ama Leo hepsini önlemişti. Çok şaşırmıştım. Sıra ondaydı. Saldırıya geçti ve beni şaşırttı. Alttan vuracak gibi yapıp üstten vurdu. Böyle şeylere kolay inanırdım .Önce düz bir vuruş yaptı .Sonra bir tane daha vurdu. Kılıcı sımsıkı tutmuş saldırısını bekliyordum. .Havaya zıplayıp kılıcı sağ ve sol tarafa doğru vurarak beni şaşırttı.Ve düştü. Beni itti.Önüme döndüğümde ona çok kötü vurdum ve kolunda derin bir yara açtım . Hemen çığlık attım ve yanına koştum. Sonra yardım çağırmak için dışarı koştum . İki melez geldi .Leo önümde baygın bir şekilde yatıyordu. Çok korkmuştum . Hemen Leo'yu revire taşıdık . Oradaki melez Leo 'yu bir yatağa yatırdı ve yarasına ilaç sürdü . ''Neler oluyor ?'' dedim .Melez bana ''Çok önemli bir şey yok sadece dikiş atılacak '' dedi. Melezin bu sözünden sonra biraz da olsa rahatlamıştım . Ama yinede kendimi çok suçlu hissediyordum . Leo 'ya dikiş atıldı ve kolu sargı beziyle sarıldı. Yapılanları pür dikkat izledim. Meleze ne zaman uyanacağını sordum . ''Çok fazla sürmez birazdan uyanır'' dedi. 15 dk geçmişti ama Leo hala uyanmamıştı . Arkamı döndüm ve Leo 'nun bir an önce iyileşmesini diledim. Arkamdan cılız bir ses ''Linda '' dedi.Hemen dödüm . Leo uyanmıştı. Hemen yanına gidip binlerce kez özür diledim. Canının acıyıp acımadığını sordum.
-RP BİTMİŞTİR.-
| |
|