| İki Melez tanışıyor | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 3:31 am | |
| O gün ormanda boş boş dolaşıyordum. Birden arkamda bir ses duydum. Hemen kılıcımı çıkarttım ve hazır durdum. Ama neyseki gelen sadece başka bir melezdi. Kılıcımı indirdim ve ona gülümsedim.
"Merhaba, adım Stella, seninki ne?" diye sordum. Sonrada kızdan gelecek cevabı beklemeye başladım... | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 3:38 am | |
| Yeni gelmiştim etrafı gezineyim derken kaybolmuştum. Elimdeki kılıçla etraftaki otları temizlerken karşımda bir kız gördüm. ''merhaba'' diyince ''Merhaba, adım Hermia'' dedim korkarak. Karşımdakininde empusa olma ihtimali vardı daha dönüşmemiş olsada | |
|
| |
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 3:44 am | |
| "Merhaba Hermia, ben Hades'in kızıyım. Sanırım sen yeni gelen Ares kızı olmalısın. Kampı çok seveceğine eminim" dedim. Kız bir şekilde benden korkuyordu sanki. Sanırım bir canavara falan dönüşmemi bekliyordu.
"Korkma, ben gerçek bir melezim" dedim gülerek. Bunun üzerine Hermia rahatladı.
"Eee, ilk günde gezmek için orman tercih edilecek en iyi mekan değildir aslında, seni buraya getiren nedir?" diye sordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 3:52 am | |
| Melez olduğunu söyleğince çok rahatladım ''Etrafı gezerken kayboldum. Şuan nerdeğim stell'' | |
|
| |
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 3:59 am | |
| Gülümsedim. İlk geldiğimde bende burada kaybolmuştum.
"Ormandasın. Dikkatli ol, buraya çok uğramamaya çalış, malum, eğitimde kullandığımız canavarların hepsi burada yaşıyor" dedim. Tam o sırada beni yanıltmaktan korkuyormuş gibi yanı başımda iki adet şimşek çaktı ve şimşeklerin içinden çirkin empusalar çıktı. Tam 3 tanelerdi.
"Sağol be Zeus, tam zamanıydı yani" diye söylendim kendi kendime.
"Hermia, kılıcını çek, bu yaratıkları öldürmek zorundayız" derken bir tanesinin kafasını kopartmıştım bile. Hermia'da canavarın üzerine atılmıştı. Çok cesur bir kızdı. şimdi ikimizde de birer empusa vardı ve bizi yemeden rahatlayamayacakları anlaşılıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 4:20 am | |
| ''Dünyada sadece bu canavarlar mı var?'' Elimdeki kılıcı empusanın üzerine salladım. Ama baya hızlıydı geri çekildi. Tekrar saldırdım ama sadece koluna deydi. Bu sırada Stell de bir empusayı halletmişti ikincisi içinse ''hadi gel güzelim gelde o poponu tekmeleyip tartarusa gönderiyim'' der gibi bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 4:31 am | |
| Diğer canavarı çok çabuk yok etmiştim. Sıra Hermia'nın canavarındaydı ama o da kendi canavarını yok etmişti tam o sırada. "İyi işti Mia. Yardımın için teşekkür ederim" dedim. Bir yadan da Zeus'a küfrediyordum. Hani bir anlaşma yapmıştık biz? Hani Nemea aslanının postunu ona götürdükten sonra bir daha bana bulaşmaycaktı? Bir ara Olimpos'a uğrayıp bunun hesabını sormalıydım. "Gel Mia, seni kampa geri götüreyim" dedim ve kampa doğru yürümeye başladık. Mia'yı sevmiştim, iyi bir kızdı. Sanırım iyi anlaşacağım nadir Ares kızlarından birisiydi o. Rpout: İstersen bir şeyler ekleyebilirsin Hermia, istemiyorsan da rp yi bitirebiliriz | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: İki Melez tanışıyor C.tesi Ağus. 28, 2010 4:36 am | |
| Tamam Rp bitmiştir! | |
|
| |
| İki Melez tanışıyor | |
|