"Aslında.. Hemen şimdi" diye yanıtladım, yeni, çekik kardeşimi. Hala inanamıyordum buna. Bizim de çekik kardeşimiz olmuştu! Bu durum gülümsememe sebep olurken, benim gibi gülümseyen Glau'ya kaydı gözlerim. O da aynı şeyi düşünüyor olmalıydı. "Sen" dedi eli ile Ken'i göstererek "Odanı temizlemeye gidiyorsun, eğer orada en ufak bir toz görürsem kardeşim. Bir hafta boyunca meyve olarak kalırsın." Ken, öfkeli bir şekilde homurdanarak giderken, yeni kardeşim bana tuhaf tuhaf bakıyordu. Ama bu sırada Glau ile ben kahkahalar atmakla meşguldük. Lotte ise sırıtmakla yetiniyordu. Biraz sakinleşebildiğimizde "Hadi herkes odasını temizlesin, Glau, az sonra geliyorum" dedim hala sırıtırken. Kardeşlerim odalarına giderken ben de Brandon'a döndüm. "Sen az önce onu meyve yapacağını mı söyledin?" diye sordu birden. Ben ise bu önemsiz bir şeymiş gibi elimi sallarken "Özel güçlerimden biri işte. Hey belki senin de vardır. Ben aynı zamanda yardımcı büyü teknikleri eğitmeniyim, bir gün gelirsin, kardeş kardeşe ders yaparız. Çok eğlenceli olur" diyordum. En sonunda gülümseyince onu elinden tuttuğum gibi temizlik malzemelerini tuttuğumuz kullanılmayan banyoya götürdüm. Eline bezleri tutuştururken "Yeni olabilirsin ama bu temizlik yapmayacağın anlamına gelmez. Hadi bakalım, camları silmeye" dedim ve ben Glau'ya yardım etmek için yukarı çıktım.