Eliesha'yla beraber eğlenmek için daha önce üç dört kez yakalandığım tarlaya gitmeye karar vermiştik. Benim önerimle beraber oraya gitmek için hazırlanmaya başladım. Yanıma hangi silahım, hırdavatım varsa aldım ve kulübemden ayrıldım. Koşarak gittiğimde Eliesha daha gelmemişti. Onu beklerken birkaç çilek otlandım. Şu adamdan nefret ediyordum, ona gününü göstermek lazımdı ki yapmıştım daha önce. Ama kardeşim Pace'e mi benzemeye başladım ne, o zamandan beri kulaklarım yanarken benim de intikam alevim yanmaya devam ediyordu. Çilek otlanmaya başlamışken ileriden gelen Eliesha'yı gördüm ve yanına koşarak onu korkuttum. Onu korkuttuğumu söyleyince kıkırdadım ve onu hemen bir ağacın arkasına çektim. "Ben korkutmasaydım ihtiyar korkutabilirdi. Bence iyi yaptım hani. Neyse gel, yakalanmadan elmalardan başlayalım, orası daha güvenli." Eliesha kafasını salladı ve beraber elma ağacına tırmanmaya başladık. Kaçışan dryadları umursamadan tırmanıyorduk ve çok eğlenceliydi. Özellikle onları rahatsız etmek, paha biçilemezdi. Ağacın tepesine çıktıktan sonra bir elmadan ısırık aldım. "İşte buna değer." Ardından Eliesha da ısırık aldı ve beğendiğini belli edecek şekilde elini salladı. Sonra beraber elmalara saldırdık.