17-Tarlalarda yaramazlık yaparken yakalanacaksın.
Yer=Tarla
Katılacaklar=Amanda Sylise ve Cornelia Scarlett
Amanda ile tarlalarda buluşmaya karar vermiştik. Ne toplayacağımızı bilmesemde Amanda ve benim canımız istediği için buraya gelmiştik. Fakat buradan hemen çıkmalıydık. Bay D. bizi görürse biz o zaman biterdik. O kimseye tarlasından meyve toplattırmıyordu ama Amanda'yla bunu başarıp istediğimizi alacağımızı umuyordum.
Sakince nefes aldıktan sonra tarlaya girdim. Amanda daha gelmemişti. Etrafı iyice bir inceledim. Elma ve portakal ağaçları bir tarafta, çilekler ve üzümler yan tarafındaydı. Bu tarla gerçekten çok güzeldi. Etrafa bakınırken Bay B'nin burada olup olmadığıına baktım. Şimdilik görünürde yoktu ama her an ortaya çıkabilirdi. Umarım gelmez ve bizi görmez diye içinden dua yolluyordum. Tam bu sırada
"Hey, ben geldim Lia." dedi Amanda neşeli bir sesle.
"Şşt. Amanda biraz sessiz olalım şimdi Bay D gelirse yanarız." dedim ve kıkırdadım. Amanda'yla böyle maceraları yaşamayı çok seviyordum. Onunlayken çok eğlenceli oluyordu. Ardından Amanda'ya döndüm. O da etrafa bakınıyor, meyvelere göz atıyordu. Hepsinin cok gzl gözüktüğünün o da farkındaydı.
"Ee.. Amanda ne topluyoruz?" dedim gülerek.