''Ay burada ne işimiz var yahu?'' demesiyle yüzümü ona döndüm.Ah, yine o.Peşimi niye bırakmamıştı ki?Gerçi, sanırım bu hoşuma gitmeye başlamıştı.Yinede buraya gelmesi aptalcaydı.''Hahaha, sen beni takip etmekten hiç vazgeçmeyecek misin?'' dedim gülerek.Daha sonra bana cevap düşünürken Scylla'nın hızla bize doğru geldiğini gördüm ve Amanda'nın önüne geçerek onu saldırıdan korudum.O da bir anlık ne yaptığımı anlamadı ama daha sonra anladı ve babasının daha önce kullandığı ve onda ne aradığını anlamadığım kılıcı çıkardı.Daha sonra tam ben Scylla'ya saldırırken denizin içinden Kharbadis adı verilen bir yaratık çıktı.Tam işte denize gömülüyorum derken Amanda geldi ve vurduğu darbe işe Kharbadis'i ikiye ayırdı.''Teşekkür ederim, şimdi gel şu Scylla ile işimizi de bitirelim de rahat rahat konuşabilelim.'' dedim ve Scylla'ya doğru saldırmaya devam ettim.Amanda da tamam der gibi başını salladı ve benimle birlikte Scylla'ya saldırmaya başladı.Kılıcımı büyütemiyordum çünkü yanlışlıkla kendi pegasususumu veya Amanda'yı doğrayabilirdim.Bu yüzden işleri zor yollardan yapmak zorundaydım.
Scylla'nın kafalarını bir bir kesiyorduk.Son kafasını da Amanda kesti ve ben de birine zarar vermeyeceğimden emin olunca Hyperion'un gücünü kullandım kılıcımı büyüttüm ve Scylla'yı ikiye ayırdım.O da yanarak öldü.Tam konuşacaktım ki ileriden gelen kükremeye benzer ses ile irkildim ve bunun düşündüğüm yaratık olmaması için dua ettim.Fakat arkamı dönüp baktığımda onun düşündüğüm yaratık olduğunu fark ettim.Kraken!Tam üstümüze doğru geliyordu.Amanda yinede onun ne olduğunu bilmiyordu sanırım bu yüzden ona doğru yöneldi.Fakat ben onu kolundan tuttum ve ''Dur, o Kraken.O seni de beni de aşar.Kaçalım!'' dedim ve pegasusumu nereye gittiğime dikkat etmeden uçurmaya başladım.Amanda'da arkamdan uçuyordu.Buradaki işimi de bitirememiştim...
Rp bitmiştir.