Jason'a baktım. Şaşırmıştım,genellikle Afrodit çocuklarıyla çok takılırdım ama onu görmemiştim. İçimden ben nasıl böyle birini görmem diye geçirdim ve kendi kendime güldüm. Ne düşünüyordum ben böyle. Hemen aklımdaki düşüncelerden sıyrılarak Jason'a baktım ve kendimi tanıtmam gerektiğini fark ettim. "Merhaba bende Cornelia, Poseidon'un kızıyım ve tanıştığıma memnun oldum." dedim ve sustum. Ona karşı diyecek bir şey bulamıyordum. O da memnun olduğunu söyledikten sonra bir süre aramızda sessizlik oldu ve ben bir şeyler konuşmamızın daha iyi olacağını biliyordum. Tam Jason'a bir şeyler söyleyecekken o benden önce davranarak "Sanırım seni rahatsız ettim Lia, gittsem iyi olacak." dedi ve bana baktı.
Birden ne diyeceğimi şaşırdım. Beni rahatsız etmiş miydi? Hayır. Aksine gelmesi iyi olmuştu. Neden böyle hissettiğimi bilmiyordum ama onunla tanıştığım için mutluydum. Jason'a baktığımda benden cevap bekliyordu. Hemen konuşmaya başladım. " Yoo beni rahatsız etmedin. Aksine gelmen iyi oldu." dedim. Ardından yanlış anlayabileceğini düşünerek hemen "Yani tek başıma sıkılmıştım." diye ekledim. Bende bir tuhaflık vardı ve ben bunu hissedebiliyordum. Hiç kimseden utanmayan, çekinmeyen bir kız olarak, ilk defa gördüğüm birinin yanında neden bu kadar çok utandığımı ve heyecanlandığımı anlamamıştım. Normalde böyle değildim çünkü. Birde bunu Jason'un anlamasını istemediğimden dik durmaya başladım. Hala gözlerine bakamıyordum ve vereceği tepkiyi merak ediyordum.