'' Ne zamandır bir melezle konuşmadığını söylemiştin. Bense seni insan yerine koyup tanımaya çalıştım. Şimdi de yardımcı olmaya çalışıyorum. Kampa dönme ihtimalin varken tekrar kötü yola sapma diye. Ölümler son bulsun diye. Biraz olsun kendini mutlu hisset diye. Ama sen tekrar geri tepiyorsun. Ne halin varsa gör.'' Haklıydı çok sert davranmıştım, öfkemi ne diye ondan çıkarmaya çalışmıştım ki? O sadece bana yardımcı olmaya çalışmıştı. '' Burada yapacak bir şeyimiz kalmadı Morgana. Geri dönüyoruz.''
Gitmemeliydi. Böyle bir şekilde olmazdı. Bana iyi davranan tek kişinin böylece gitmesine izin veremezdim. Tam havalanmak üzerelerken yanına gidip onu kolundan tuttum ve
''Dur, lütfen. Özür dilerim, böyle sert konuşmak istememiştim. Biliyorsun son günlerde kafam çok karışık ve çok agresifim. Herneyse benim burda bulunmamam gerekiyor, başka bir yere gitmeliyim. Her şey için teşekkürler.''
dedikten hemen sonra pegasusuma bindim ve havalandım. Arkamdan baktığını ve az sonra peşime düşeceğini bildiğim halde gitmem gereken yere yöneldim,Canavarlar Denizi'ne ...
Rp bitmiştir