Morganayla biraz uçuş denemesi yapmak istemiştim. Beraber baya bir gezindikten sonra ormanda mola vermeye karar verdik. Atış yapan avcıları bir süre izledikten sonra Morgana ile ormanın derinliklerine doğru yürüyüş yapmaya başladık. Karşıma bir canavar çıkabilirmiş gibi geliyordu. Hoş canavar iyi olurdu. Canavar falan çıkmayacağını anlayınca sırtımdaki ok torbasından ok aldıktan sonra yayıma geçirdim. Bir kaç hayvan öldürüp kafeye verebilirdim. Tabi bunun çok saçma bir fikir olduğunun farkındaydım. Canım sadece eski günlerdeki gibi avlanmak istiyordu.
Havadaki kuşu gördüğüm gibi hemen vurdum. Kuşun yere çarpış sesi Morgana'yı biraz ürkütmüştü. '' Ne var şu hayvanları rahat bıraksan?'' deyince bir daha Morgana'nın yanında avlanmamaya karar verdim. '' Haklısın. Özür dilerim. Sadece eski günlerdeki gibi avlanmak istemiştim.'' dedim. Daha sonra karşıma çıkan kişiyi görünce ağzım açık kaldı.
'' Ares kızı Amanda. Burada ne arıyorsun?'' diye sordu. Bunu soran Nyks'i oğlu Lulu'ydu. Lulu'yu görünce korkmam gerekiyordu. Ama hiç korkmuyordum. Onun benden çok daha güçlü olduğununda farkındaydım. Ama umurumda da değildi açıkçası.
'' Lulu seni görmek ne güzel.'' dedim sırıtarak. Sanırım onu biraz yumuşatmaya çalışıyordum. Zaten sinirlendirmek çok mantıksız bir hareket olurdu.