" Ne arıyorsun baba? "
Bu soruya vereceğim hediyeyi bulana kadar cevap vermedim. Sonunda aradığım hediyeyi buldum ve arkamı döndüm. ''Hah, buldum sonunda.'' dediğim sırada kızımın gözlerindeki merakı gördüm. Gülümsedim, ''Buraya kadar geldin, birçok zorluk atlattın, seni eli boş mu göndereceğim sandın?'' dedim ve hediyesini ona uzattım. Kızım bunu eline aldı, evirdi, çevirdi ama ne işe yaradığını anlamadı. ''Kızım bu sihirli bir broştur, işine yarayacak her şeye dönüşebilir: Kılıç, kalkan, mızrak gibi silahlara hatta kolayca saklanabilmesi için kaleme ve silgiye bile dönüşebilir. Bunu kullanmak için sadece dönüşmesini istediğin şeyi aklından geçirmen yeterli.'' dedikten çok kısa bir süre sonra broş bir kılıca dönüştü. Daha sonra tekrar bir broşa dönüştü. Kızımın yüzünde sıcak bir gülümseme vardı. Sanırım aldığı hediyeden memnundu. ''Kızım, kampa yeni geldin. İlk başta alışmakta zorluk çekersen bile üzülme, bir süre sonra alışınca gerçekten çok zevkli bir yer olabiliyor. Kardeşlerinle iyi geçin ve en önemlisi dövüş derslerini asla aksatma. Hele de bu dönemde, tamamen savaşlarla geçen bir dönemde kılıç, ok ve yay eğitimi al. Bunlar savaşırken sana yardımcı olacaktır. Şimdilik bu kadar şey öğrendiğin yeter, kalanını da bir sonraki ziyaretinde anlatırım.'' dedim. Kızım bana sarıldıktan hemen sonra asansöre doğru koşmaya başladı, sanırım dediklerimi dikkate alan tek çocuğum bu olacaktı...
RP BİTMİŞTİR!