Lena ve Cornelia'nın annesi Lia'yla benim çıktığımı anlamışlardı.Bu biraz utanç vericiydi.İçeriye geçtik ve oturduk.Beni tanımak için bir çok soru soracaklarını tahmin ediyordum ve bana gelecek soruları beklemeye başladım.İlk soruyu Lia'nın annesi sordu:
''Jason, annen veya baban hangi tanrı veya tanrıça?'' dedi.Bu soruyu ilk soru olarak soracaklarını biliyordum.Cevap olarak:
''Annem Tanrıça Afrodit efendim'' dedim.İkinci soru ise Lena'dan geldi:
''Lia'yla ne zaman tanıştınız?'' dedi.Aslında aradan pek uzun süre geçmemişti yaklaşık 4 saat olmuştu.Hemen cevapladım:
''Kampta önceden Lia'yı tanıyordum fakat hiç samimi olarak konuşmamıştık, yaklaşık olarak 4 saat önce ormanda yalnız dolaşırken Lia'ya rastladım, birbirimizi söylediğim gibi yaklaşık 4 saat önce samimi olarak tanıdık'' dedim.Annesi bir soru daha sordu:
''Peki, Lia'yla ne zaman çıkmaya başladınız?'' dedi.Bu soruyuda biraz çekinerek cevapladım:
''Karşılaşmamızdan yaklaşık 1 saat sonra filan'' dedim.Lena ani bir cevap verdi:
''Sizde bayağı hızlıymışsınız'' dedi ve kıkırdadı.Lia, Lena'nın çok açık sözlü birisi olduğunu söylemişti.Bu sözüylede bunu kanıtlamıştı.Ardından Lia bir şey söyledi...