| Tarafları Belirlemek İçin Başlık | |
|
+67Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Drake Tyrell Stanislaus Philomela Morgenstern Alexis Kwon Isis Alexandria Dawn Theodor Aquila Lucas Matthew Price Rafael Luther Kathie Mitchiel Davies Mantalon Soluric Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Fenix Blume Ravelo Carter Valentino R. Gavino Perseus Carter David Tyler Tristan Micah Addison Myra Georgina Orwell Marcus L. Stanislaus Thalia A. Carter William Maxwell Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff Elena Martin Adyali Beckett Zack Cliff Burton April Diana Lancaster Terra M. Winchester Nyks Andrea Grace Harvey Pacely Wandrof Summer Katherine Ramsey Kevin Least Zellana L. Tyler Lena H. Bryce Alex Nike Aima Pageton Edward J. F. Newgate Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Lara Adams Leonard L. Carter Clara Thompson Mitchie Carter Alan Sean Knıght Arthur Dragomir Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Serena Su Hanzadeoğlu Cassandra Masen Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Jennifer Amy Carter Ange Morgan Lamartine Cristina Black Altair Obillivion Robert Harris Rose Denise Harris Athena Stella Fabiano Lucianna Fackrell 71 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık C.tesi Ocak 29, 2011 12:01 pm | |
| Ben mi yaazsam onun yerine ilk yatışımın iptal olmasını istemiyorum ve tabii ki matematik ölsün istiyorum Çok şey mi istedim ki... | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık C.tesi Ocak 29, 2011 12:16 pm | |
| Eh, onu hepimiz istiyoruz ama nerdee... Neyse yarışa dönüyorum: Sat izin verirse sıra diğer anlatıcıya geçsin, Aima'nın bu postu atlansın yani. Aslında en iyisi araba yarışlarına da bayrak kapmaca gibi 24 saat kuralı getirmek olur sanıyorum. | |
|
| |
Aima Pageton
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 30, 2011 3:04 am | |
| Geç kaldığım için özür dilerim girmeye pek vaktim olmadı doğru dürüst bilgisayarı bile açamadım son zamanlarda. Geçen günde dayımlara gittim. O yüzden yine giremedim anca şimdi girebildim. Hadi yarışa devam | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 30, 2011 5:38 am | |
| Tamam Alex de devam ettirmiş, şimdi sıra Yon'da. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| |
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 30, 2011 8:58 am | |
| Tamam bende bu akşam halletmeye çalışıyorum yapamazsam artık sabaha Alex'i bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık C.tesi Şub. 05, 2011 12:08 pm | |
| ^^ Lia yazmış, sıra May'da. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Şub. 06, 2011 4:06 am | |
| Şimdi Aima'da. Umarım yazması yine uzun sürmez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Şub. 06, 2011 5:46 am | |
| Umarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Şub. 10, 2011 5:05 am | |
| /Flood Üzgünüm ama Aima gelmeyecek gibi. Ya diskalifiye olsunlar ya da Rose yazabilecek ise o yazsın. Ya da tanıyan birileri tez haber uçursun Padişah fermanı yazdım ha ! 4 gün oluyor da onun için söyledim | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Şub. 10, 2011 6:21 am | |
| Yetki Sat'ın son kararı o versin ama ben diskalifiye olsunlar diyorum, 2. kez yarışı aksatıyorlar çünkü. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Şub. 10, 2011 9:30 pm | |
| Tamamdır diskalifiye ettim. Alex, devam edebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Cuma Şub. 11, 2011 8:15 am | |
| Heey çok heyecanlı son tura geçilmiş! Hadi Lia, son bir post daha dayan! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Salı Şub. 22, 2011 3:55 am | |
| Eveeet Son tura geçtiğimiz ve ben yazdığımdan beri 8 gün olduğu için bu gün atılacak olan tek yorumumu bu başlığı hatırlatmak için kullanıyorum Cornelia'ya ulaşabilecek olan varsa ulaşsın yazamayacaksa Lucy veya Tiff yazsın olmadı diskalifiye şıkkı devreye girebilir bunu istemeyiz. Değerli rakipler kaybolmamalı Her neyse size iyi akşamlar Yon kaçar. Matamatik soru bankasının beklerken bilediği bir baltası var. Sakın Yon gibi olmayın ömrünüzden 10 yıl kaçar. Matematik belası olmuş kaçamıyor ölesi var ~~Ölüm riski yüksek, kazanma şansı düşük daha ne duruyoruz ki diyen Gimli'ye matematik varsa ben yokum diyecek kadar kafayı tırlattım size iyi akşamlar ~~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Salı Şub. 22, 2011 4:08 am | |
| Bu yarış çok uzadı cidden, son tur, son 2-3 post... Haydi ama çocuklar. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Şub. 24, 2011 9:12 am | |
| O halde cuma akşamına kadar yazılmazsa maalesef ikinci takımı da diskalifiye etmek zorunda kalacağım. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Şub. 24, 2011 11:10 am | |
| Bu yarışı bu kadar çok uzattığım için hepinizden çok özür dilerim. Çok geç kaldım farkındayım çok üzgünüm ama daha yeni fark ettim ve anca yazabildim | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Salı Mart 01, 2011 10:24 pm | |
| Birinci takım tebrikler. Yarış Sonu.İkinci takım, süreyi geciktirmeseydiniz şansınız çok daha fazla olacaktı, maalesef. Gerçekten çok zor bir karardı, son düzlükte süre araya girdi. Gelecek sefere. O zaman yeni takımları oluşturmaya başlayabilirsiniz. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Salı Mart 01, 2011 11:14 pm | |
| bir dahaki yarışlar için bir grupta yer almak istiyorum,uygun yeriniz var mı? | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 1:42 am | |
| Bnede bir dahaki yarışta yer almak istiyorum Tabii yer varsa. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 2:27 am | |
| Şahsen bende katılmak istiyorum bir gruba | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 2:59 am | |
| Ben de, ben de ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:32 am | |
| Beni de sayın. Anlatıcı olmam ama, baştan söyleyeyim. Takımıma isteyen gelebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:34 am | |
| Lucy bana karşı 2. şansını denemek ister misin ? Nasıl kazandık ama Ben de anlatıcı olmam ama kurduğum takıma isteyenler gelebilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:41 am | |
| Yogi, Rekabete her zaman varım. Ah, durun, şunu da belirteyim; Summ'ın ve benim takımlarımıza Apollon çocukları giremez! Şöyle bir taslak oluşturacak olursak, Lucy Summer Yon ayrı takımlarda olacaklar. Lena, Tammy, kuzen, isteyeniniz istediğinizin takımına dahil olabilir veya kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Ah, anlatıcı olmayı düşüneniniz varsa direkt benim takıma dahil olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:45 am | |
| I-ıh Lucy her anlatıcıya atlamamalısın Mesela ben senin takımına girmek istemiştim zamanında ama sen çok sonradan gelmiş olmasına rağmen Cornelia'yı aile torpiliyle almıştın Zeus'un sopası yok ne yaparsın Her neyse benim takımıma gelecek olanlara duyrulur ! İlk baş vuran kazanır yalnız şunu belirteyim son başvuran anlatıcı olmak zorunda kalabilir Anlatıcılık ek puan getirir ona göre | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:50 am | |
| Atma Yon, anlatıcılık ek puan getirmiyor. (Yoksa getiriyor mu? ) Ahh ne yaparsın, bir kere her şeyini geçtim, Apollon çocuğusun. Yani... nasıl desem... Baştan kaybediyorsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:52 am | |
| Getirir getirir bir kere yazdığın Rp'ler için puan alıyorsun ( İşimiz fitne fesat yahu) Bu kadim dostun olma durumunu değiştirmez Lucy. Bak gördün şimdi mutlu mutlu diğer takımlara beraber artistlik yapabilirdik ama sen ne yaptın beni almadın şimdi ben sana artistlik yapıyorum | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:55 am | |
| Konuşmaya dalıyorum da neyse. Ben de bu yarışta yer almak istiyoruum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Mart 02, 2011 4:56 am | |
| Ama Yooooonnn! Kulübe puanlamasında kulübeniz ilk 3'te falan olmasa, seve seve seninle ittifak olurdum. Şimdi, dostlarıma sırtımı dönüp kulübemin refahını düşünmeliyim çünkü ben Bilgelik Tanrıçası'nın kızıyım. Bak, baskette takım arkadaşıyız, kişisel algılama. | |
|
| |
| Tarafları Belirlemek İçin Başlık | |
|