| Tarafları Belirlemek İçin Başlık | |
|
+67Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Drake Tyrell Stanislaus Philomela Morgenstern Alexis Kwon Isis Alexandria Dawn Theodor Aquila Lucas Matthew Price Rafael Luther Kathie Mitchiel Davies Mantalon Soluric Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Fenix Blume Ravelo Carter Valentino R. Gavino Perseus Carter David Tyler Tristan Micah Addison Myra Georgina Orwell Marcus L. Stanislaus Thalia A. Carter William Maxwell Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff Elena Martin Adyali Beckett Zack Cliff Burton April Diana Lancaster Terra M. Winchester Nyks Andrea Grace Harvey Pacely Wandrof Summer Katherine Ramsey Kevin Least Zellana L. Tyler Lena H. Bryce Alex Nike Aima Pageton Edward J. F. Newgate Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Lara Adams Leonard L. Carter Clara Thompson Mitchie Carter Alan Sean Knıght Arthur Dragomir Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Serena Su Hanzadeoğlu Cassandra Masen Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Jennifer Amy Carter Ange Morgan Lamartine Cristina Black Altair Obillivion Robert Harris Rose Denise Harris Athena Stella Fabiano Lucianna Fackrell 71 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Tem. 18, 2011 3:06 am | |
| Beni anlatıcı diye not et madem. Başka türlü kazanamayacak gibiyim Not: Takımıma bir avcının girmesini reddediyorum. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Tem. 18, 2011 6:29 am | |
| Philomela Carter - Katherine Mermaid Williams - Pacely Wandrof Theodor Carter - Kathie Mitchiel Davies - Claire Angel Deeply Edward Jamie Fackrell Newgate - David Tyler - Zack Cliff Burton Lena Hunter - Lara Adams - ?
Umarım herkesin isteklerine uygun olmuştur. Bir tane daha anlatıcı olmaya gönüllü karakter başvursa yarışları başlatabilirim. Tabi diğer kontenjanlar da açık da yeterince gün sarktı sanırım. | |
|
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Tem. 24, 2011 11:57 pm | |
| Hadi ama bir tane anlatıcı olacak insan yok mu? | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Tem. 27, 2011 9:19 pm | |
| Çok çok çooooooooook tembelsiniz. Anlatıcı olacak bir kişicik hadi yeaani. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Tem. 28, 2011 2:37 am | |
| Bakın tatilden döndüm ve tam formumdayım. Derhal bulunsun şu anlatıcılar. | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Tem. 28, 2011 11:04 pm | |
| Ben anlatıcı olabilir miyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Tem. 28, 2011 11:22 pm | |
| Sonunda, tabi ki. O halde anlatıcıların uygunluğuna göre en kısa zamanda yarışı başlatıyorum. ^^ Philomela Carter - Katherine Mermaid Williams - Pacely Wandrof Theodor Carter - Kathie Mitchiel Davies - Claire Angel Deeply Edward Jamie Fackrell Newgate - David Tyler - Zack Cliff Burton Peter Karl Bouveir - Lena Hunter - Lara Adams | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Cuma Tem. 29, 2011 12:52 am | |
| Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum o zaman. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Ağus. 04, 2011 1:58 am | |
| Arkadaşlar araba yarışları 13 Ağustos'ta başlatılacaktır, bilgilerinize. ^^ | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
| Tarafları Belirlemek İçin Başlık | |
|