| Tarafları Belirlemek İçin Başlık | |
|
+67Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Drake Tyrell Stanislaus Philomela Morgenstern Alexis Kwon Isis Alexandria Dawn Theodor Aquila Lucas Matthew Price Rafael Luther Kathie Mitchiel Davies Mantalon Soluric Nina Sayers Ryan Legolas Lawliet Leonardo di Muérte Fenix Blume Ravelo Carter Valentino R. Gavino Perseus Carter David Tyler Tristan Micah Addison Myra Georgina Orwell Marcus L. Stanislaus Thalia A. Carter William Maxwell Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff Elena Martin Adyali Beckett Zack Cliff Burton April Diana Lancaster Terra M. Winchester Nyks Andrea Grace Harvey Pacely Wandrof Summer Katherine Ramsey Kevin Least Zellana L. Tyler Lena H. Bryce Alex Nike Aima Pageton Edward J. F. Newgate Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Lara Adams Leonard L. Carter Clara Thompson Mitchie Carter Alan Sean Knıght Arthur Dragomir Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Serena Su Hanzadeoğlu Cassandra Masen Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Jennifer Amy Carter Ange Morgan Lamartine Cristina Black Altair Obillivion Robert Harris Rose Denise Harris Athena Stella Fabiano Lucianna Fackrell 71 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Cuma Ara. 24, 2010 5:43 am | |
| Mitch, neden devam ettirmedin 6 gündür? Yenilmekten korkuyorum. Bu arada yeni açılacak yarışlara da katılmayı düşünürüm ihtiyaç olursa, bilgilerinize. | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Cuma Ara. 24, 2010 6:04 am | |
| Üzgünüm Robyn, sınavlar falan; anca şimdi yazabildim. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Cuma Ara. 24, 2010 6:09 am | |
| Yazmasan da olurdu yahu, biz kazanırdık ne güzel. * Ben de yeni yarışlara katılmayı düşünüyorum, ama kesinlikle anlatıcı olmayacağım. Ehehe, Robyn ve beni yarışın figüranları olarak görebilirsiniz. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ara. 26, 2010 10:04 am | |
| Yarış bitmiştir. 3. YarışBir sonraki yarışlar için başvurular açıktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ara. 26, 2010 10:19 am | |
| Rose-Robyn-Mitchie üçlüsünü çok tebrik ederim, hak ederek kazandılar. * Söylemiştim ama tekrar yazıyorum, 4. yarışa anlatıcım olmak isteyen biri çıkarsa katılacağım. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ara. 26, 2010 10:26 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Ara. 29, 2010 5:48 am | |
| Evet, yarışın bitmesini bekleyen melezler; yarış bitti ve de katılım olsun bari şu yarışa! | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Ara. 29, 2010 6:55 am | |
| Sat'im, bu yarışa katılmaya karar verdim israrlı cümlenden sonra. Ama beni iyi bir gruba verin haa, ya da seninle beraber olabiliriz kardeşş ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Ara. 29, 2010 7:32 am | |
| Kardeş ya, ben şimdi hakemim ya, sadece ikinci yarışa katılabildim o da görevi yapmak amacıyla. Bundan sonra yarışa katılamam ki. Ama yani birilerini ayarlarız sana da, dur bir bakıvereyim adasds | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Çarş. Ara. 29, 2010 7:54 am | |
| Şimdii, ben şöyle diyorum, Tiff ile konuştuk, o ayarlayabilirse takım olacağız ikimiz. Yondaime de katılacaksa Robyn ile takım olabilirler, Mayahat, sana her grubun kapısı sonuna kadar açık zaten, biliyorsun. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Ara. 30, 2010 5:05 am | |
| Hadi ama melezler, yeni puanlama tablomuza göre araba yarışlarına katılmak kulübenize çok fazla puan kazandırmakta, katılım artsın şu yarışa. | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Perş. Ara. 30, 2010 9:37 am | |
| Maya, kardeş kardeş katılalım mı? Bitkilerimizle hepsini yenebiliriz İstersen anlatıcı olabilirim ama senin olman tercihimdir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık C.tesi Ocak 01, 2011 11:16 am | |
| Tamam o halde, şimdiye kadar oluşan takımlar şu şekilde:
Robert-Yon anlatıcı: Yon Lucy-Tiff anlatıcı: -Hangisi olur bilmiyorum- Maya-Mitch anlatıcı: Mitch'in isteği doğrultusunda sanırım Maya.
İki takım daha lazım, bir de şu ana kadar oluşan takımlar hep ikili, onlara birer üye daha fena olmaz. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık C.tesi Ocak 01, 2011 11:35 am | |
| Robyn istersen sizin grupta olabilirim ya da istemezseniz bende birilerini arıyorum takım için^^ | |
|
| |
| |
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık C.tesi Ocak 01, 2011 12:37 pm | |
| Beni de alın bir takıma. Lia ile aynı takımda olmam -maksat strateji- ve anlatıcılık yapmam. | |
|
| |
Aima Pageton
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 09, 2011 11:31 am | |
| Bende katılmak istiyorum. Anlatıcı olabilirim. Ayrıca takıma bir Apollon çocuğu veya Artemis avcısı iyi olur doğrusu | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 09, 2011 11:42 am | |
| Ehh pekala karışmış burası. Yazıyorum kafama göre, isteyen itiraz etsin. Robert-Yon-Lia anlatıcı: Yon (takım okey) Lucy-Tiff- anlatıcı: Iı, ikna edebilirsek Tiff, olmazsa Lucy. (biri daha aranıyor, iyi rp yazan bir anlatıcı olursa bu kişi, tadından yenmez.) Maya-Mitch-Summ anlatıcı: Mitch'in isteği doğrultusunda sanırım Maya. (siz kararlaştırırsınız...) Aima-Rose anlatıcı: Aima. (bu takıma da bir yarışmacı daha fena olmaz.) O halde, dört takım oluştu şimdi, grup msn'de konuşurken katıldılar Summer ile Aima, burası çok karışık diye onların yerine direkt ben yazdım. Şimdi, maksimum 5 kişilik kontenjan kaldı, bence katılmayı düşünenler acele etsinler. ^^ | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 09, 2011 11:53 am | |
| Lucy ben sizin takımdayım | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Paz Ocak 09, 2011 11:55 am | |
| İşte bu süpper! O zaman son değerlendirme; Robert-Yon- anlatıcı: Yon (biri daha aranıyor) Lucy-Tiff-Lia anlatıcı:Lia (takım okey ) Maya-Mitch-Summ anlatıcı: Mitch'in isteği doğrultusunda sanırım Maya. (siz kararlaştırırsınız...) Aima-Rose anlatıcı: Aima. (bu takıma da bir yarışmacı daha fena olmaz.) | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 1:54 am | |
| Yaa, ben yine mi anlatıcıyım yaa! =( Mitch! Öldüreceğim senii | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 3:22 am | |
| Ben herhangi bir takıma gelip anlatıcı olabilirim. Kayıp kahramandaki yazılar beni çok aydınlattı. İyi rp yaparım. (sanırım) | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 3:41 am | |
| O zaman takımları yazıyorum melezler. 1*Robert-Yondaime 2*Lucianna-Tiffany-Cornelia 3*Maya-Mitchie-Summer 4*Aima-Rosamarie 5*Alex5. takıma bir üye daha bulunduktan sonra geciktirmeden başlığı açabilirsin Sat. Tabii diğer takımlar da üçer üye olsa iyi olur ama pek bir önemi yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 4:19 am | |
| Tüh bende bizim takımda posidon çocuğu var diye artistlik yapacaktım Neyse ben hazırım ne zaman başlıyoruz | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 4:28 am | |
| Ben Perseus ile konuştum. Ona Ö.M attım. Cevap bekliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 4:29 am | |
| Biri sevgilim biri baldızım ama ikisi de satmış bizi yahu. Neyse, Yon ve ben yeteriz, değil mi Yon? Gelmek isteyen olursa takımımızda bir kişilik daha yer var. ^^ | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 5:25 am | |
| Bir takıma katılmak istiyorum ama anlatıcı olmam imkansız. Beni takımına alacak var mı?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 5:30 am | |
| Athena kızlarına her zaman kapımız açık Ne kadar çok o kadar iyi Öyle değil mi Robyn strateji'den iyi ne olabilir ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Belirlemek İçin Başlık Ptsi Ocak 10, 2011 5:47 am | |
| Kesinlikle evet. Hele Sere'ye yani, her zaman sonuna kadar açık kapımız. | |
|
| |
| Tarafları Belirlemek İçin Başlık | |
|