Babamın bu eldivenleri neden istediğini bilmiyordum. Ama görev görevdir. Bir bildiği var ki bana böyle bir şey söyledi. Sorgulamak ne haddime. Pegasusumla direk ahıra inmek yerine ormanın üzerinde uçmayı tercih ettim. Bu saatte genelde avcılar ormanda avlanıyor olurlardı. O yüzden gözlerim avcıları arıyordu. Gözlerim bir süre daha onları aradıktan sonra bütün avcıları ormanın derinliklerinde buldum. '' Morgana , avcıların yanına iniyoruz.'' dedim , neşeli bir ses tonuyla. Uzun bir arayıştan sonra bulduğum için mutluydum. Morgana hızla avcıların yanına inince bütün gözler bizim üzerimize dikildi. Sat beni görünce hemen gülümseyerek yanıma geldi. İlk arkadaşım Sat olduğu için bende ki yeri apayrıdır.
''Amanda ne işin var burada?'' dedi gülümseyerek. Bütün avcıların gözü üzerimdeyken görevi hemen ona anlatamayacağımı düşünerek '' Şey... Seninle bir şey konuşmamız lazım, özel.'' dedim. Yüzüme düşünceli gözlerle bakıyordu. Diğer avcılar gibi Sat'te ne olduğunu merak ediyordu. Morgana orada dururken bizde ormanın içinde ilerlemeye başladık.