Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni bir hayata başlangıç yapıyorum! :)

YazarMesaj
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Yeni bir hayata başlangıç yapıyorum! :) Empty
MesajKonu: Yeni bir hayata başlangıç yapıyorum! :)   Yeni bir hayata başlangıç yapıyorum! :) Icon_minitimeCuma Ara. 03, 2010 8:00 am

3- 'İlk gününün sonu'nu anlatan bir rp yazacaksın, kampla ilgili ilk izlenimlerin, ilk maceraların...
Mekan: Melez Kampı içindeki herhangi bir yer.
Katılacaklar: Serbest.

Etraf kararmıştı.Sarı saçlarım rüzgarda dalgalanıyordu.Bavullarımı zorla ellerime geçirerek kulübeme girdim.Kimse yoktu anlaşılan ilk ben gelmiştim.Etrafta tozlar uçuşuyordu.Koltuğun üstündeki tozları silkeleyip oturdum.Derin bir iç çektim ve etrafa bakmaya başladım.Birden kapı çalındı.Hızla yerimden sıçradım.Direk kapıya koştum.Kapıyı açtım.Kısa süre baktıktan sonra yüzüme şaşkın bir ifade taktım.

''Tanrıça Athena?''

Tanrıça Athena kafasını salladı.Kısa süre kapıda bekledikten sonra bana döndü.

''Temizlik denetlemesi.''

Ahh! Hay aksi! Temizlik denetlemesine denk gelmiştim.Oflayıp puflyıp Tanrıça Athenayı içeriye davet ettim.Tanrıça Athena kızgınlıkla kafasını salladı.Suratımı astım.Ve Tanrıça Athena'nın notuna baktım:1

Tanrıça Athena gittikten sonra yatağımın üstünden bez ile geçtim ve yatağıma uzandım.Uzun süre uyankdıktan sonra saatimin zilinin çaldığını farkettim.Kalpli saatimin zilinin kalattıktan sonra yatağıma uzandım.Saatime baktım.Akşam olmuştu.Hemen yerimden sıçradım.En güzel elbiselerimi giydim.Ve dolabıma baktım.

''Hermes çocuklarıyla kaynaşıp bana elbise çalmalarını isteyebilirim.''

Diyerek hafifce gülümsedim.Hızlı adımlarla kulübemden çıktım.Ve kapının önünde durdum.Etrafı gözlemledim.En çok gürültünün geldiği yere bakarak oranın yolunu tuttum.Kısa süre sonra oraya varmıştım.Ateşler yakılmış,melezler birşeyler içip konuşuyorlardı.Parti gibi bir şeydi sanırım.Ateşin yanına gittim ve etrafı gözledim.Bir bardak kola aldıktan sonra etrafı dolaşmaya başladım.Herhangi biriyle konuşmaya utanıyordum.Ama ateşi seyretmek bile benim için büyük bir zevkti.Yanımdan geçen yakışıklı erkeklerede bakmaya çalışıyordum elbette.Ne olduğunu anlamadan esnemeye başladım.Bugün hiç uyuyamamıştım.Sallana sallana kulübemin yolunu tuttum.Uzun mu? Kısa mı? bilmiyorum ama sonunda kulübeme geldim.Etraf hayla çok kirliydi.En yakın zamanda etrafı temizleyeceğime söz vererek yatağıma uzandım.

''İyi geceler!''

Diye kendi kendime söyledim.Ve bir kez daha esnedim.Ystığımı uygun bir şekile getirerek uyumaya başladım.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com

Yeni bir hayata başlangıç yapıyorum! :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Hayata Ayak Uydurmak
» İlk Gün, Yeni Bir Başlangıç
» Yeni Bir Başlangıç...
» Yeni bir başlangıç...
» Yeni Bir Başlangıç