Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hermes Kızıyla Ok Atmak

2 posters
YazarMesaj
Eduard Ryan Longrange
Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Eduard Ryan Longrange

Hermes Kızıyla Ok Atmak Empty
MesajKonu: Hermes Kızıyla Ok Atmak   Hermes Kızıyla Ok Atmak Icon_minitimePaz Kas. 21, 2010 3:17 am

Gözlerimi vuran güneş karşısında açtım.Güneş bütün ihtişamı ile parlıyordu.Herhalde Apollon çok mutlu diye düşündüm.Melez Kampı'nın kurak topraklarına ilk adımımı atarak yürümeye başladım.Bugün pek macera havamda değildim.Güneş gözlüğümü takmıştım ve nereye gittiği mi bilmeden yürüyordum.Aman ne güzel.Adımlarım beni okçuluk alanına götürüyordu.Rüyadaymış gibi yürüyordum.Birkaç saniye öncesine kadar.Gözlerimi tekrar açtığımda yerdeydim.Önümde gülmesini tutamayan bir kız duruyordu."Ay ! Özür Dilerim. Ben Hermes kızı Ayleyda." kız bunları söylerken bir yandan gülüyor, diğer yandan beni kaldırmaya çalışıyordu."Bir şey değil. Ben de Hephaistos çocuğu Eduard." dedim somurtarak.Ayağa kalktığımda nedenini bilmediğim bir şekilde Ayleyda ile okçuluk alanına gidiyorduk.Bu o kadar hızlı gerçekleşmişti ki bir kaç adım sendeledim.Gerçekten Ayleyda'nın hızı beni yoruyordu.Okçuluk alanına geldiğinde hala Ayleyda gülüyordu bende kılıcımı çıkartıp ok-yay takımına dönüştürdüm.Ayleyda ise kendine yay arıyordu.Umutsuzca Ayleyda'nın yanına gittim.Ayleyda bulana kadar saatler sürebilirdi.
Ayleyda Laurana Falls
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Ayleyda Laurana Falls

MesajKonu: Geri: Hermes Kızıyla Ok Atmak   Hermes Kızıyla Ok Atmak Icon_minitimePaz Kas. 21, 2010 3:41 am

Buraya geldiğim günden beri hergün yeni insanlarla tanışıyordum ve bu beni çok mutlu ediyordu.Bugün farklı bir nedenden dolayı buradaydım: "Birşeyler öğrenmek."Okçuluk alanına doğru gidiyordum.Güneş yüzünden hiçbir şey gözükmüyordu.Birden birine çarptığımı farkettim.Hemen durdum ve yardım etmeye çalıştım.Sanırım buna biraz morali bozulmuştu.Hemen kendimi tanıttım,bunu yaparken gülümsüyordum: "Ay ! Özür Dilerim. Ben Hermes kızı Ayleyda."dedim.Bana somurtarak cevap verdi: "Bir şey değil. Ben de Hephaistos çocuğu Eduard."dedi.Okçuluk alanına doğru ilerliyorduk.Vardığımda aklımda tek bir şey vardı : Bir ok bulmak!Her yere bakıyordum ama işe yarıyor gibime gelmiyordu.Eduard yanıma yaklaştı: "Al,bunu ikimiz kullanabiliriz."dedi."Teşekkür ederim."diye cevap verdim ve gülümsedim."İlk atışı sen yap çünkü bu konuda bir bilgim olduğunu zannetmiyorum."dedim ve güldüm."Pekala."dedi ve yay ve oku benden aldı.Nişan alması 2 dakika sürdü.Ardından oku bıraktı."90" 'dan vurmuştu."Vay canına!Gayet iyiydi!"dedim.Gülümsedi ve: "Teşekkür ederim.Şimdi sıra sende." dedi.Yay ve oku aldım.Nişan aldım fakat duyduğum çok şiddetli bir ses yüzünden oku birden fırlattım.Ve bir Satyr'i sıyırdı.Dudaklarımı ısırdım."Özür dilerim!"
Eduard Ryan Longrange
Eduard Ryan Longrange

MesajKonu: Geri: Hermes Kızıyla Ok Atmak   Hermes Kızıyla Ok Atmak Icon_minitimePaz Kas. 21, 2010 6:04 am

"Özür dilerim!"

İşte bu iki sözcüğe gülmüştüm.Satir kızgınlıkla Ayleyda'ya baktı.Oldukça öfkeli görünüyordu.Sonra uzaklaşmaya başladı.Ay yine gülmeye başladı.Yayımı elinden aldım sonunda.Bir yandan da Ayley'e öğretiyordum.Ay, çoğunlukla ıskalıyor ya da başka birilerine saplıyordu.Oldukça da gülüyordu.Sonunda yayı tekrar elinden aldım ve nasıl yapılacağını gösterdim.Hedefimi aldım ve oku serbest bıraktım.Ok, hedefin tam ortasına saplandı.Ayleyda tekrar konuşmaya başladı." Çok güzel bir atıştı." dedi sanki kendisini teselli etmeye çalışıyordu.Sonunda bir kaç güzel atış sergilemişti Ay.Tekrar yayı eline aldı ve hedefini aldı.Yayı yanlış tutuyordu.Ayleyda'yı uyarmak gibi küçük bir yanlış yaptım."Yayını Yanlış tutu- Ayleda bu beklenmedik sese karşılık titreyerek okunu fırlattı.Ok, hedefin tam ortasına, yani benimkinin hemen yanına saplandı.Ayleyda tekrar gülmeye başladı.Ben de gülümsedim."Acemi şansı.Ya da sadece Şans." dedim gülerek.Yanımızda ki bir kaç Apollon çocuğu Ayleyda'dan korkmuş gibi görünüyordu.Sanki yanlışlıkla onlara ok saplayabilirmiş gibi.Ayleyda tekrar gülmeye başladı.Şunu itiraf etmeliyim ki Ay ile takıldığım on dakika boyunca yorgunluktan ölmüştüm.Sadece kendisine bakınca bile yoruluyordum.O ise yerinde duramıyordu.Yayı tekrar Ayleyda'ya verirken sordum."Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun ? diye sordum Ayleyda'ya tuhaf tuhaf bakarak.
Ayleyda Laurana Falls
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Ayleyda Laurana Falls

MesajKonu: Geri: Hermes Kızıyla Ok Atmak   Hermes Kızıyla Ok Atmak Icon_minitimePaz Kas. 21, 2010 6:25 am

"Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun?"

Bu soruyu hiç düşünmeden cevaplayabilirdim.Herkesin söylediği bir şeydi!"Tanrı vergisi."sonra durakladım ve gülerek devam ettim: "Maya'nın söyleyişi ile,Hermes vergisi."dedim.O da güldü.Maya hep böyle ilginç laflar ederdi zaten.Sanırım artık ok ve yayı elime almamam için etrafımdaki insanlar dua ediyordu.Satyrler bana dik dik bakıyorlardı.Ben de onlara kaşlarımla garip ifadeler yapıyordum.Bu bazen onları bana bir daha bakmamak için kendilerine söz verdirttiriyor ya da bana daha fazla sinirlenmelerine yol açıyordu.Bunu öğrenmiştim: Okçuluk çok güzel bir spordu fakat sanırım pek de bana göre değildi.Ed bana yüzlerce kez göstermişti fakat konsantre olamıyordum.Sürekli aklıma düşünceler yağıyordu.En sonunda sinirlendim ve bunu becerebilirim,dedim kendi kendime.Ok ve yayı Ed'den aldım,konsantre oldum.Fakat işler her zaman filmlerdeki gibi gitmiyor.Yine ıskaladım ve bu sefer çimene saplandı.Ve kendime bir söz verdim: "Artık daha az film izleyeceğim!"
Eduard Ryan Longrange
Eduard Ryan Longrange

MesajKonu: Geri: Hermes Kızıyla Ok Atmak   Hermes Kızıyla Ok Atmak Icon_minitimePaz Kas. 21, 2010 6:51 am

Doğrusunu söylemem gerekirse Ayleyda başaramıyordu.Bir kaç kez havaya rastgele oklar, bir keresinde de neredeyse bana ok atıyordu ve bu hiç iyi bir durum değildi.Sonunda Ayleyda'ya durmasını söyledim.Burada biraz daha takılırsak ikimizden biri ölecekti en sonunda.Ayleyda biraz geç anlamıştı ama sonunda durdu."Artık kılıcı- yani yayımı verebilirsin." dedim gülümsemeye çalışarak.Ay pek sevinmese de yay ve okumu bana uzattı.Ben de tekrar gülümsedim.Yay ve ok takımımı tekrar kılıca çevirerek kınına geri koydum.Ayleyda'nın silahısz oluşu bir çok Artemis avcısını ve Apollon çocuğunu rahatlatmıştı.Aslında beni de öyle.Bakışlarımı gökyüzüne çevirerek, güneşe baktım.Parlak güneş, gözümü yakana kadar baktım.En sonunda Ayleyda'ya döndüm."İstersen kulübelerimize dönelim." dedim.Yanımızda ki Apollon çocuğu bana yalvararak baktığından bunları söylemiştim.Yoksa Ayleyda ile vakit geçirmek ne yazıkki çok yorucu ama bir o kadar da güzeldi.Beni güldürmeyi başarıyordu ama bir o kadar da yorgunluktan öldürmeye de.Kulübelerime dönene kadar hiç konuşmadık-Ayleyda konuştuysa da ben cevap vermedim- sonunda içinden neşeli sesler gelen Hermes kulübesinde durduk.Ayleyda bana tekar gülerek baktı ve cevap verdi."O zaman sonra görüşürüz." dedi.Bende bunu başımı sallıyarak onayladım.Gözüm ne kadar Demeter kulübesine takılsa da Hephaistos kulübesine doğru yürümeye başladım.Bugün oldukça yorucu bir gün olmuştu.Biraz dinlenmeye benim de hakkım vardı !

Rp Bitmiştir

Hermes Kızıyla Ok Atmak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Hermes kızı ile cirit atmak
» Bıçak atmak.
» Artemis Kızıyla Kılıç
» Hephaistos Kızıyla Okçuluk
» Avcı Kızıyla Macera