Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hephaistos Kızıyla Okçuluk

2 posters
YazarMesaj
Tiffany Trully
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Tiffany Trully

Hephaistos Kızıyla Okçuluk Empty
MesajKonu: Hephaistos Kızıyla Okçuluk   Hephaistos Kızıyla Okçuluk Icon_minitimePtsi Ara. 13, 2010 9:56 am

Bugün her zamanki gibi erkenden uyanıp yatağımdan kalkıp üzerimi giyindim. Çok güzel bir gün beni bekliyordu. Bu günümü tamamen okçuluk alanında geçirmeyi planlıyordum. Ok atmak beni mutlu ediyordu. Her şeyim hazır olduğunda kulübemden çıktım ve okçuluk alanının yolunu tuttum. Hava sanki bugün ne yapacağımı biliyordu. Gerçekten tam istediğim bir hava vardı. Bu güzel havayı içime çeke çeke okçuluk alanına vardım. Sabahın körü olduğundan hiç kimse yoktu. Bu daha da iyiydi. Hemen kolyeme bastım. Kolyem altın sarısı bir yay-ok takımına dönüştü. Takımı elime aldım ve hedef tahtasının karşısına geçtim. Okumu yayıma gerdirdim ve hedef tahtasına nişan alarak oku fırlattım. Ok bana itaat ederek tahtanın ortasına isabet etti. Tam on ikiden vurmuştum. Bu artık çok klasik olmuştu. Hiç ıskalamıyordum. Ok çantamdan bir ok daha aldım. Okumu yayıma gerdikten sonra tam atacakken birinin beni izlediğini fark ettim. Hışımla arkamı döndüğümde girişte sessizce duran Hephaistos kızı Elena'yı gördüm...
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Hephaistos Kızıyla Okçuluk   Hephaistos Kızıyla Okçuluk Icon_minitimePtsi Ara. 13, 2010 10:26 am

Bugün kötü bir rüya görmüştüm ve erken uyanmıştım. Tekrar uyumak için yatağımda dönüp durmuştum ama sonuçta uyuyamamıştım. Yatağımdan kalktım ve üzerimi giyinip dışarı çıktım. Biraz dolaşsam iyi olurdu. Kampta gezinirken Tiff'in okçuluk alanına girdiğini görmüştüm. Bu saatte ayakta ne arıyor çok merak etmiştim. Doğruca okçuluk alanına gittim. Tiff hedef tahtasında antreman yapıyordu. Bir süre izledikten sonra beni fark etti ve bana baktı. Yüzünde şaşkın bir ifade vardı. Tiff'e gülümseyerek konuşmaya başaldım.

"Günaydın! Sabah sabah bu ne antremanı?
Tiffany Trully
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Tiffany Trully

MesajKonu: Geri: Hephaistos Kızıyla Okçuluk   Hephaistos Kızıyla Okçuluk Icon_minitimeSalı Ara. 14, 2010 7:55 am

"Günaydın! Sabah sabah bu ne antremanı?

Elena gerçekten çok güzel bir soru sormuştu. Burada sabah sabah ne işim vardı? Ksa bir süre düşündükten sonra sorunun cevabını verdim.

"Günaydın! İçimden ok atmak geldi. Bende soluğu burada aldım. Senin ne işin var?"

"Uyku tutmadı. Senin buraya geldiğini gördüm. Bende hemen arkandan geldim."

Ne yani başından beri beni mi izliyordu. Ben gerçekten dünyadan kopmuştum. Elena hala girişte duruyordu. Ona gelmesini işaret ettim. Yanıma geldiğinde bir yerden yay-ok takımı buldum ve Elena'nın eline tutuşturdum. Elena çok şaşırdı.

"Hadi biraz ok atalım."
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Hephaistos Kızıyla Okçuluk   Hephaistos Kızıyla Okçuluk Icon_minitimePerş. Ara. 16, 2010 12:31 am

Tiff elime siyah bir yay-ok takımı tutuşturdu. Hayatımda hiç ok atmamıştım. Becerebileceğimide hiç sanmıyordum. Bu konuda tam bir umutsuz vakaydım.

"Hadi biraz ok atalım."

Tiff büyük bir heyecanla söylemişti. Onu kıramazdım. Zaten ben bir şey söylemeden Tiff yayına bir ok yerleştirdi ve oku fırlattı. Tam hedefin ortasına isabet etmişti. Gerçekten süper bir okçuydu. Bana döndü ve yayımı nasıl tutacağımı gösterdi.

Hephaistos Kızıyla Okçuluk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Hephaistos Kızıyla Ziyaret
» Okçuluk...
» Okçuluk
» Hermes Kızıyla Ok Atmak
» Sat'la Okçuluk