Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Satellite Morgan

2 posters
YazarMesaj
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Satellite Morgan Empty
MesajKonu: Satellite Morgan   Satellite Morgan Icon_minitimeC.tesi Kas. 20, 2010 10:30 pm

O gün sabah uyandığımda her zamanki gibi canım avlanmak istemiyordu ama buna mecburdum. Avcılarla beraber bir süre avlandıktan sonra yanlarından ayrıldım ve kulübeme doğru yol aldım. Kulübemden içeri girdiğim zaman bugün neler yapabileceğimi düşündüm ve büyü teknikleri sınıfına yeni bir eğitmen geldiğini hatırlayarak büyü teknikleri sınıfına gitmeye karar verdim. Tabi Tanrıça Athena ve Tanrıça Afrodit de eğitmenim olabilirlerdi,hatta şeref duyardım ; sadece oradan aklıma geldiği için gitmek istedim. Oraya gitmeden önce gözlüklerimi taktım ve her zamanki gibi gümüş renkli bir ceket ve kont pantolon giydiğim gibi büyü teknikleri sınıfına koştum. Oraya vardığımda eğitmenler ve öğrenciler biraradaydı ve benle ilgilenmeleri için beklemeye başladım.
http://www.platis.forummum.net
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

Satellite Morgan Empty
MesajKonu: Geri: Satellite Morgan   Satellite Morgan Icon_minitimePaz Kas. 21, 2010 12:37 am

Sakin bir şekilde Tanrıça Athena'nın öğrencilere nasıl ders verdiğini izledim. Çoğunlukla o öğrettiği için bazen öğrenciler gelene kadar sıkılıyordum ama neyse ki bugün öyle olmadı. Dersliğe doğru gelen arkadaşımı görünce oturduğum yerden kalktım ve ona doğru yürümeye başladım. Bir yandan beni görmesi için elimi kaldırdım "Hey Sat!" diye bağırdım. Bakışları bana odaklanınca gülümseyerek ona sarıldım. "Artık burada yardımcı eğitmenim ve sana ders vereceğim" dedikten sonra onu alıp ders yapacağımız yere götürdüm. Bir süre onu inceledim ve özel gücünü hatırlamaya çalıştım.

Sonra aklıma voleybol maçı geldi. Cisimleri havalandırıp bize doğru fırlatmıştı. "Hey Sat beni burada bekle tahta falan bulup geliyorum" dedikten sonra çıkıp etrafıma bakındım. Tahta bulamayınca bir iki sopa, kutu vb. şeyler alıp Sat'in önüne koydum. "Kaldırmaya çalış bakalım"
http://camelot.hareketforum.org/
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Satellite Morgan Empty
MesajKonu: Geri: Satellite Morgan   Satellite Morgan Icon_minitimeC.tesi Ara. 04, 2010 10:32 am

Büyü dersliğime Jess'in gireceğini öğrenince şaşırmıştım, ama çok mutlu olmuştum. En sevdiğim arkadaşlarımdan biri dersime girecekti ve büyü gücümü bildiği için bunun kolay olacağını sanıyordum. Önüme kutu ve sopa koyarak bunları kaldırmamı istedi. Kafamı salladım ve kaldırmayı denedim.

Bunlar fazlaydı, hepsini aynı anda kaldıramazdım. En azından burada öğrenebilirdim, zaten bu yüzden gelmiştim. Sopayı tek başına kaldırdım, Jess tam ağzını açacakken konuşmaya başladım. "Bir dakika Jess, konsantre oluyorum." Jess beni izlemeye başladı. Kutuları da teker teker kaldırıp, Jess'e gülümsedim. Bunun işe yaramayacağını ve öğretmenimden popara yiyeceğimi biliyordum. Ardından Jess'in diyeceklerini dinlemeye koyuldum.
http://www.platis.forummum.net

Satellite Morgan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satellite Morgan .
» Satellite Morgan
» Satellite Morgan.
» Satellite Morgan
» Satellite Morgan